Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Повний місяць. Маленьке зло надувається

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

Блог Олега Ярчука „Хроника войны

Реальные потери регулярных войск РФ в войне на Украине

30.07.2015 г. http://oyblogg.blogspot.com/2014/11/22.html?view=timeslide
Р-н н.п. Куйбышево (* РФ). Четыре не идентифицированных БПЛА нанесли ракетный удар по месту базовой дислокации  подразделений ОсНАЗ 1020 КРЦ ГРУ ГШ (*радиоразведка) . Потери л\с и техники уточняются. Пролет БПЛА средствами ПВО не зафиксирован и не отслежен.
Р-н н.п. Митякинская (*РФ) Два не идентифицированных самолета, действуя на сверхнизкой высоте,  нанесли ракетно-бомбовый удар по месту базовой концентрации танкового подразделения  4-й гв.  Кантемировской  дивизии Потери л\с и техники уточняются. Пролет авиации  средствами ПВО не зафиксирован и не отслежен.
Р-н н.п. Приазовский  (*РФ) Не идетифицированный самолет , действуя на сверхнизкой высоте,  нанес ракетно-бомбовый удар по месту предварительно развертывания подразделений ПВО 33-й омсбр.  Потери л\с и техники уточняются. Пролет авиации  средствами ПВО не зафиксирован и не отслежен.

 

Як цікаво.

Звідки Олег Ярчук узяв, що втрати на теренах РФ можна ідентифікувати, тобто пришити до війни в Україні. Чи це не блог це ВВП?!

Тоді підґрунтя до іншого етапу війни закладено. У Криму захоплені склади такого обсягу, що і цілий український літак знайти можна заради провокації. Що росіяни заради цікавого кадру, чергової провокації здатні знищувати власних вояків вже не викликає подиву.

На небі повний місяць. Можливо маленьке зло вирішило подорослішати. З ним так панькаються німецька пані, місьє, та чорний Президент, що зло вже випирає з орбіти власних очей. Шкода, що руку до того зростання приклали і українські Президенти.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Все почалося з Богдана

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

За що ми любимо Богдана?

За те, що москалі його забули,

У дурні німчики обули

Великомудрого гетьмана.

http://litopys.org.ua/shevchenko/shev147.htm

1845 — 1846

/думки / читаючи Тараса/

Все почалося з Богдана Хмельницького, що придумав байку про братній народ. Це Путін, дбаючи про своє, зовсім інше, накрутив Янека створити для дещефту таку собі пару: Майдан-Антимайдан.

На Заході і Сході добровільно-примусово, по всякому драли-збирали гроші ніби на Майдан-Антимайдан. Користуючись бардаком, створювалися спецпідрозділи для грабунку по квартирах. Ще під час Майдану у Москві вже виготовили медалі „За взятіє Крима”. Коли массове самознищення українців у Києві не вдалося, Януковича, його московська охорона нашугала і вкрала як „нєвєсту” і доправила до Москви. А в Криму і на Донбасі активно діяли спецпідрозділи московські. Комуністи-регіонали за 20 років своєї влади невтомно брехали-переконували громадян України, що їх грабують міфічні націоналісти, що вони годують усю Україну, що можна повернути есересерію,  що РФ витративши мільярди на підривну діяльність проти України, як їх „ніжно вкраде в України, то дасть їм цяцьку” і таки досягли певних успіхів. Потім спецпідрозділи РФ організували і використали на повну жлобів, наркоманів, комуністів, шовіністів, бариг, сліпо-віруючих РПЦ і кацапів, що з радістю йшли вбивати сусіда, аби що вкрасти. Згодом додалися „мобілізовані” місцеві та військові частини РФ.

Так з рідного Донбасу Кремль зробив Гондурас. Більше Кремль, просто нічого не здатен зробити. Це можна було бачити по Чечні, по загарбаних землях у Грузії. У Кремля руки загребущи, а в голові порожньо. Вхопили, що блищало і кинули(((

Цього слід було чекати. У 1991 році за незалежність України проголосували комуністи, бо між ними були люди, до того ж підігнало їх на то ГКЧП. Компартію заборонили, а всі комуністи розбіглися по десяткам інших партій. Всі чотири Президенти незалежної України – бувші комуністи, навіть Янукович! Всі вони віддалися по максимуму на знищення української армії, на її тотальне скорочення, на знищення військового промислового комплексу.

Проте систему, яка розвалила і СССР, бо неекономічна, бо затратна, бо на одного раба – 3 прораба, тобто чиновника-наглядача зберегли. Систему, яка заважала навіть в кращі роки СССР забезпечити державу хоча би хлібом. Всі генсекі змушені були купувати хліб за кордоном(((

Тому й прибігли війська російські заважати Україні зайнятися господаркою. Це ж так просто було зробити:

- Провести лігитимні вибори

- Ліквідувати безробіття.

- В десятки раз скоротити чиновників

На предостаннє, наприклад, спромоглися навіть такі пройдисвіти як Ленін і Гітлер. Тобто війна чисто для того, аби заважати українцям думати.
/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Верховной Раде предлагают к 9 мая запретить коммунизм и нацизм

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4

"Разработан законопроект о запрете коммунистической и нацистской идеологий, который может быть принят до 9 мая.

Об этом заявил министр юстиции Украины Павел Петренко в эфире "Первого национального", передает "Укринформ".

Цікаво, що важливіше для України сьогодні:

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

60%, 12 голосів

10%, 2 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

30%, 6 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Жар майдану

Токмацька районна організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» взяла участь у вічі на підтримку Київського «Євромайдану».

[IMG]http://i.piccy.info/i9/196595f52e40e100a1142bf5f0c9a95a/1387136702/9327/522293/Tokmak_narodne_v_che_na_fon_budynku_de_rozm_shchalosia_KGB_SBU_240.jpg[/IMG]

Громадяни України висловили захоплення мужністю героїв Майдану.

[IMG]http://i.piccy.info/i9/0b8a2b340940def9c326cba45b61d45f/1387136785/8229/522293/PC150047_240.jpg[/IMG]

Були зачитані вимоги опозиції прийняті на Київському Євромайдані і цілком схвалені.


По кричалках і виконанню гімну України, націоналісти і патріоти України понесли додому іскру надії, що слідуючий уряд буде сформований і справді з професіоналів, а не з професійних брехунів.

Незасвоєні нацією уроки історії

Світ створив Бог і поділив людей на нації, давши кожній нації свою мову і культуру. Щоби можливо було захиститися від загарбників, нації створили національні держави. Національна держава гарантує захист мови, культури і життя цілої нації. Українська нація в далекому 1917-му році створила власну державу – УНР. Але керівники тої держави відмовилися від створення потужної армії, не окреслили конкретні кордони держави, не створили прикордонної служби. Вони брехали Світові, брехали своїм людям. То заявляли про незалежну, вільну Україну, то заявляли про федерацію з Росією. Влада, що не захищає власну націю приречена на поразку.

Більшовицька Росія викликала великі симпатії в урядах УНР і Гетьманаті, і вповні скористалася українцями. Військова інтервенція велася без упину від самого 1917 року і до 1921 року. Поборовши українців свідомих, що лише зі зброєю треба зустрічати окупанта, більшовики репресіями і голодом закріплялися в Україні.

 Чікаго

Врахувавши помилки «невдалого» голодомору 1921 – 1922 років, більшовики пішли тимчасово на українізацію і НЕП. Як москалі остаточно закріпилися в Україні, вони провели розкулачування. Потім створили колгоспи. Потім провели репресії проти самостійних господарств і непманів. І вже в Радянській Україні, серед «братніх» народів, провели на всій території Сересеру законодавчу підготовку до Геноциду українців. Приняли закони, «про три колоски».  Українців, за національністю, стали призивати до служби в Красній Армії, але подалі від України. На «звільнені в майбутньому, голодом» території почали агітувати переселенців з центральних районів РФ. Підтягнули великі війскові сили. Навіть військові конфлікти в інших державах, тимчасово було припинено. Лише по проведенні цієї підготовчої роботи проти української нації сформували комісії, які мали не залишити  українцям ніяких шансів на виживання. Акція знищення голодом була проведена проти українців дружньо налаштованих до жидів і москалів, як пише депутат України Руслан Зелик: «… Голодомор – це не випадковість, а спрямований акт геноциду, це добивання тих, хто не повстав. Ми приречені пам'ятати та не допустити повторення!»

http://www.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/044503/

Всі українці, і в Україні, і у всьому Світі мають вшанувати жертв Геноциду.


Подвійним святом для українців є дата 30 червня

Рід Шухевичів славний багатьма іменами. Прадід командира УПА — священик Йосип Шухевич першим в українській літературі перекладав Вергілія , Шіллера, Вальтера Скотта. Передмову до посмертного видання його творів написав Іван Франко. Дід Володимир Шухевич, професор, активний «просвітянин» і дійсний член НТШ (тогочасна Українська академія наук), автор найгрунтовнішої праці про гуцулів — 5–томної «Гуцульщини».

Батько — Йосип Шухевич — був цісарсько–королівським суддею в містечку Кроковець. Тут він проголосив маніфест Західноукраїнської Народної Республіки і був іменований повітовим політичним комісаром. Дядько Степан Шухевич — адвокат і оборонець прав українців на гучних політичних процесах у Польщі.

http://www.umoloda.kiev.ua/regions/74/213/0/38253/

30 червня 1907 року у Йосифа Шухевича і Євгенії (дів. Стоцька) народився син Роман.

 

Йому судилося піднести славу цього роду на найвищу щаблю захисника української нації. Саме дякуючи Роману Шухевичу, сьогодні молодь українська цікавиться усім родом Шухевичів. У 31 рік Романа призначено заступником начальника штабу Карпатської Січі, у 34 він вже заступник міністра оборони Українського Державного Правління, що перелякало фашистів і вони організовують полювання на Романа. Він в.о. голови ОУН(р) і голова проводу ОУН(р) на українських землях, головний командир УПА мав русяве волосся. Часто вдягав форму офіцера армії окупантів і ходив Львовом, як при німцях, так і при совєтах. Навіть при останніх їздив у справах на Схід і Південь, лікувався в Одесі. Все життя своє поклав Роман Шухевич на оборону своєї нації і заслуговує на вшанування як на державному рівні, так і на рівні спортивних і дитячих товариств, бо такою різноплановою і обдарованою людиною українці мають пишатися перед усім Світом. Він може бути зразком для молоді, як видатний піаніст, як видатний танцюрист, як видатний мандрівник або гарний плавець. Наприклад, на човні проплив з Галичини по Бугу та Віслі до Балтики і назад — на веслах проти течії.

 

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A8%D1%83%D1%85%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87_%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD_%D0%99%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

Подвійним святом для українців є дата 30 червня, це по-перше, день відновлення української держави, і по-друге, річниця народження видатного українця, Героя України Романа Шухевича. Слава Україні, державі, що має таких Героїв!

Я – мова

  • 19.06.12, 06:26

Мене всі вживають, одиниці знають. Хто клепки не має, той мене зневажає, забороняє, сваре, погрожує. ПРавопорушники на мене зуби точать. Комуністи і фашисти навіть книжки палили у 1923 і 1933 роках. Я од Вас залежу, люди. Я – вторинна система потрібна лише для формування суспільства. Тому злодії мене, м’яко кажучи не люблять, бо сформоване суспільство тяжче грабувати.

Україна – наша чайка. Шкода, має ПРидурків на борту,  що побачивши ворожу галеру, розхитують власну чайку. Наївні, сподіваються, що пустивши чайку з козаками на дно, вони отримають за то золотко від власників галери.

Та власник галери обиратиме кого баграми з води діставати, кого прохромити.

Але, є два моменти:

1.      Власнику галери треба добрий людський матеріал, не зрадливе лайно.

2.      Коли прокинуться козаки, то ПРавопорушників холера візьме.

 

Знову мова

Читаю:

«Програма ВО "Свобода" (чинна)

Розділ V. Інформаційний простір, освіта і наука. Збереження ідентичності та розвиток культури

5. Запровадити обов'язковий іспит з української мови для держслужбовців та кандидатів на виборні посади. Зобов'язати всіх держслужбовців вживати українську мову на роботі та під час публічних виступів».

А прибалтійці пішли зразу ввели іспит з історії і мови для громадян. Бажаєш стати ГРОМАДЯНИНОМ? Складай іспит. Не бажаєш, чи не годен, отримай справку мешканця. Можеш жити, працювати, але обирати будь-кого – зась.

Люди себе поважають, і ніколи до влади в них не добереться така чума, як колісниченки, симоненки, азарови, тігібки, табачники, вітренки, литвини, морози і т.п., і т.і..

Тому і економіка в них працює, бо при владі не сидять розумники, що власну кишеню плутає, коли це вигідно, з державною. А мільярдні кошти отримані з МВФ там не витрачають на червоні прапори, на підтримку мови сусідньої держави, та на подарунки собі любим, на катування власних громадян. Може досить!?

Крім того, там державний бюджет не витрачають на гнид, що не вилазять з коментарів підтримуючи абсолютно нікому не потрібний закон, який ще дошкульніше очистить українській бюджет. І закордонна частина нація гордиться власною Прабатьщиною, і не стоїть на роздоріжжі, що робити. Найняти пару кіллерів, з науковою метою, чи «прославитися» такою заявою, що нагадує «останнє китайське попередження», як Всесвітній конгрес українців. http://censor.net.ua/news/207888/vsemirnyyi_kongress_ukraintsev_prizyvaet_ne_trogat_ukrainskiyi_yazyk

 

«Залюбити» хочуть гривню, чи золоті резерви держави

Гривня введена, як грошова одиниця у Київскій русі і діяла до монголо-татарскої війни. У 1918 році гривна знову була введена в обіг на українській території, потім, повторне введення сталося в 1996 році. На сьогодні гривну можна поміняти у 32 –х державах світу. 

http://www.profi-forex.org/category4727/gallery7.html

На жаль головою НБУ працює С. Арбузов що народився «у місті Донецькі». http://news.dt.ua/POLITICS/novogo_golovu_nbu_vikrili_u_bezgramotnosti-72131.html

Так, за його словами, російський рубель може бути переведений НБУ в статус валюти першої категорії, що відповідатиме його використанню при формуванні міжнародних валютних резервів України. Тобто до гривні збираються ввести «резервну валюту», яка ще не долізла до третьої світової групи валют. Складається враження, що цей проффесор не жив в Україні, коли в нас ходили рублі і купони, і який хоче знову опустити українців у те саме лайно. 

"Ми працюємо над тим, щоб це питання було сьогодні зручно вирішуване для тих банків, які працюють з рублями. Ми ще змін не робили, але плануємо ", - відзначив Арбузов, якого цитує кореспондент ЛІГАБізнесІнформ. http://news.liga.net/news/economics/616688-nbu_khochet_vvesti_v_zolotovalyutnye_rezervy_rubli_.htm#disqus_thread

Нагадаємо, щоб ввести засоби в рублях в структуру золотовалютних резервів НБУ необхідно ввести рубель у першу категорію валют. За доларом американським і євро, є третя група валют по мірі важливості і впливовості в світі, куди входять - британський фунт (GBP), швейцарський франк (CHF), японська ієна (JPY), канадський долар (CAD) і ряд інших національних валют, в купюрах яких частково зберігають свої резерви цілий ряд Нацбанків світу. А в Україні валюта з четвертої групи, буде введена у першу категорію. 

Схоже стабільність цих валют не є переконливою для пана Арбузова. Схоже він «працює» над "підтяганням штанців" російському рублю.

РФ, не рідко, практикує саме командну економіку, і за вказівкою Президента Росії, частина «золотого запасу" України може легко перетворитися на попіл. Воістину патріоти вітчизни чужої.