хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Пєар

Огляд новин за 1.03 Ви помітили, як останнім часом активізувався Вітя Янукович-молодший? А пацаньонок-то боєвой растьот, як казав один герой живого класика. Весь в тата. Тікі хіба шо шапки не знімає, а так – спадкова інтелігентність і вроджене людинолюбство. Правда, іноді трапляються з ним прикрі інциденти. То випадково забуде, як його тата звуть (була колись кумедія), то забуде, де він живе (ну ще б пак, стільки випити). Але то нічого. Як казав нещодавно у інтерв’ю Вітін друг-младорегіонал Ондрюша Пінчук, у кожного буває момент слабкості. А зате Вітя-молодщий тепер вам не хєр моржовий, а куратор Кіровоградської області. Посада відповідальна і ґрунтовна, раніше називалася «смотрящім», але з часу, коли Янукович-старший змінив спортівки на костюм від Бріоні – піарщєги заборонили йому по фені ботати. З приводу призначення Віктора Вікторовича на цю посаду існує кілька версій, нафіга воно було його татові. По-перше, у Віктора Хведоровича, як і у кожного саморощеного диктатора, у світлі останніх подій народилося розуміння того прикрого факту, що накрасти шапок – це ще не фокус. Набагато складніше їх потім не просрати. За дивною примхою природи, більшості людей не подобається, коли з них знімають шапки – хай там навіть це роблять такі хвацькі поцанчєгі, як Віктор Хведорович або навіть Віктор Вікторович. І у момент такого от прозріння щодо справжнього чисто імєнно розклада у цій жизні Віктору Хведоровичу, як і кожному подібному таваріщу, приходить у голову рятівна думка: всьо синові лишу! А оскільки старший синуля займається виключно поповненням сімейного запасу шапок, то їхнім сторожем (та, шо там далеко ходити - ГАРАНТОМ) Віктор Хведорович призначив меншенького. І дав йому чисто для проби задрипаний райончєг – нехай вчиться точки на бабки виставляти. По-друге, деякі джерела натякають, що у Віктора Хведоровича нині назріла одна вєщ… Яка – не скажу, але на «жо» починається і на «па» закінчується. І почалися незвичні і дуже неприємні кадрові напряги. Тобто проблема не в тому, щоб знайти бажаючого посісти на якусь посаду, і не в тому, щоб найти професіонала, бажаючого посісти на якусь посаду. Проблема у тому, щоб знайти АБСОЛЮТНО ВІРНОГО ЛІДЄРУ професіонала, готового посісти якусь посаду. А такі, як ви самі розумієте, зустрічаються куди рідше, ніж кучерява риба. Зрештою, проблема закладена вже у самому формулюванні: ну не може професіонал бути вірним дилетанту, хай там навіть сто разів президенту. Тим більше, що і вірність Лідєру (саме цьому конкретно) зустрічається дедалі рідше – приблизно як совість серед народних депутатів. Тому, подейкують, Віктор Хведорович вирішив виховувати підростаючий кадровий потенціал: якщо вже не склалося з інтелектом чи професіоналізмом – то синуля хоч не здасть. Нєфіг йому на машині по заповіднику зайців ганяти.

А по-третє – кажуть, що Вітя-син від неробства і повної відсутності гальмів почав потихеньку спиватися. І тато вирішив його пристроїти до справи – а раптом гени візьмуть своє?

Автор: Володимир Йадороб

24

Коментарі

анонім

11.03.12, 21:27

Тепер лишилося овщенкові пояснити, що його робота не тільки "бабло з бариг рубати", а ще й цифру на виборах гнати. А з його спадковістю пояснювати йому щось свправа не легка!

    21.03.12, 21:36Відповідь на 1 від анонім

    ничего, у него будут пацанята-профессионалы, они уж подсуетятсо - цифры нарисуют.

      31.03.12, 21:45

      Як кажуть в народі: бджола мала- та й та працює....Бач,і меншенький весь в тата!!!

        анонім

        41.03.12, 21:46Відповідь на 2 від Amiran

        ничего, у него будут пацанята-профессионалы, они уж подсуетятсо - цифры нарисуют.Для них це звична справа -- шахраювати та махлювати у них в крові!

          51.03.12, 22:34Відповідь на 1 від анонім

          Тепер лишилося овщенкові пояснити, що його робота не тільки "бабло з бариг рубати", а ще й цифру на виборах гнати. А з його спадковістю пояснювати йому щось свправа не легка!...йому й не треба пояснювати про можливі наслідки втрати влади татусем....науку буде гризти. як ніколи....

            61.03.12, 23:08

            А я вам скажу, що в розвинено-демократичних країнаї центральної африки всюди так - при владі всі члени родини... і більше нікого.

              71.03.12, 23:12Відповідь на 6 від Perovdupu

              бо решту просто подають на обід

                81.03.12, 23:20Відповідь на 7 від Fred Perry

                бо решту просто подають на обідТобто нам ще поперло???

                  91.03.12, 23:48Відповідь на 8 від Perovdupu

                  схоже на те

                    101.03.12, 23:56

                    Схоже праффессор вирішив подумати про династію шапочників.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна