хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Вони брешуть – ВОНА вмирає

Огляд новин за 10.01 Насправді це запитання суто риторичне, оскільки Олександр Валентинович відомий як винятково брехлива і цинічна істота. Однак оприлюднена ним новина про втрату Юлею свідомості взагалі не витримує навіть побіжної критики. Особисто у мене одразу ж виникло кілька цікавих запитань. Чому настільки тривожна інформація про стан здоров’я Тимошенко не була оприлюднена одразу ж, як тільки-но стався цей інцидент? Від 6 січня минуло чотири доби, і лише зараз Турчинов розродився жалісним стогоном із опери «Слоника замучили кляті москалі». Турчинов стверджує, що просто досі не знав про втрату свідомості Тимошенко 6 січня. Це надзвичайно дивно. Зазвичай же він демонструє непогану поінформованість, скажімо, навіть про таємні перемовини Януковича і Путіна тет-а-тет. А тут кілька днів був не в курсі. У те, що Юлю оточує більш непроникна інформаційна завіса, ніж Путіна – може повірити хіба що ідіот. Як могло статися так, що о 12.58 сайт «Батьківщини» публікує лист Юлі до Верховної Ради, але жодним словом не згадує про її поневіряння (про них Турчинов написав рівно о 17.00 на фейсбуку)? Тобто Юля написала статтю про газотранспортну систему, але не згадала про втрату свідомості? Як на мене, це або якась фантастика, або вона взагалі не спілкується з тріо Турчинов-Кожемякін-Власенко, або вона не писала того листа. У будь-якому з цих випадків Турчинов бреше. Чому Турчинов стверджує, що Юля приймала ліки від «гострого респіраторно захворювання» (внаслідок чого втратила свідомість), але до сьогоднішнього дня про це не було жодної інформації? Хоча 7 січня, наступного дня після втрати свідомості, її дочка Євгенія жодним словом про це не обмовилася (як і досі)? Женєчка бачилася з Юлею, оскільки передавала вітання від неї усім українцям. Також того дня з Юлею зустрічався і Власенко, однак чомусь тоді Юля йому не сказала, що падала без свідомості, а чекала наступної нагоди цілих чотири дні, якщо вірити Турчинову. Звідки взялися ліки від «гострого респіраторно захворювання», якщо 7 січня прес-секретар Юлі Марина Сорока казала, що Тимошенко вживає знеболювальне? Чому Тимошенко, яка відмовляється навіть здавати кров комісії Міністерства охорони здоров’я, несподівано почала вживати ліки від ГРВІ, отримані з рук тюремного лікаря (як каже Турчинов)? Цей епічний ппць можна продовжувати і далі, однак, як на мене, досить і цього. Беззаперечним і доведеним фактом можна вважати те, що Турчинов брехав, коли казав про втрату Юлею свідомості. Однак для самої Юлі важливішою є відповідь на інше запитання: чи бреше Турчинов з її добровільної згоди, а чи вигадує ці казки сам? Бо якщо вони вигадали це разом – Юлі нічого боятися. Але якщо сам Турчинов – їй, вочевидь, варто боятися не ліків від тюремного лікаря, а передачок від свого «найближчого друга».

Автор: Володимир Йадороб

Йадороб генійsmile

25

Коментарі

110.01.12, 20:24

так пускай Йядоруб сам раздобудет инфу про это и опровергнет или подтвердит, а не разводит полемику.

    210.01.12, 20:30

    Чим далі, тим більше переконуюсь у тезі, що лише здоровий націоналізм здатний врятувати нашу Деожаву.

      анонім

      310.01.12, 20:41

      Щось мені здається, що там уже давно все вийшло з під контролю головного режисера і тепер кожен актор грає на свій розсуд. Таких питань більше ніж досить, аби зрозуміти -- попри цілком можливі проблеми зі здоровям ЮВТ, перед нами розігрується спектакль, який втратив керованість. Хоча ПРимати добре користуються ним -- ховають, як за димовою завісою, надзвичайно шкідливі рішення.

        анонім

        410.01.12, 20:42Відповідь на 2 від serg020777

        Чим далі, тим більше переконуюсь у тезі, що лише здоровий націоналізм здатний врятувати нашу Деожаву.Я в цьому вже 20 років переконаний. Але скільки ще мають такі переконання?

          510.01.12, 20:44Відповідь на 2 від serg020777

          все вірно. Потрібно це нести решті, щоб щось змінити

            610.01.12, 20:44

            Я бы на месте ПР сделал интервью с Юлей и закрыл бы этот вопрос, а то испорченный телефон - кому верить не знаешь...

              710.01.12, 20:45Відповідь на 3 від анонім

              Та нафіг нам рішення? Тимошенко в тюрячці

                810.01.12, 20:46Відповідь на 6 від выцик

                А ти не задумувався чому цього не роблять? На роздуми не наводить?

                  910.01.12, 20:56Відповідь на 2 від serg020777

                    1010.01.12, 20:59Відповідь на 8 від Fred Perry

                    А ти не задумувався чому цього не роблять? На роздуми не наводить?Так отож, а потом сказку расскажут, как про Черновола, Кравченко и Кирпу...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      13
                      попередня
                      наступна