хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

ГПУ і СБУ спихують одна на одну справу сепаратиста-регіонала

-->

Можна сміливо закликати розвалювати країну. Всім пофіг.

-->

Генпрокуратура та Служба безпеки України відмовилися розбиратися з заявами "регіонала" Юрія Болдирєва про необхідність відокремлення Галичини від України.

У своїх відповідях на депутатський запит "нашоукраїнця" Андрія Парубія ці відомства повідомляють, що це питання – не в їхній компетенції, і пересилають його одне одному, повідомляє "Наша Україна".

На засіданні Верховної Ради у п’ятницю був зачитаний запит Парубія до ГПУ та СБУ з повторною вимогою порушити кримінальну справу проти Болдирєва.

На переконання "нашоукраїнця", публічна заява його колеги з Партії регіонів про відокремлення Галичини несе загрозу суверенітету України і підпадає під 110 статтю Кримінального кодексу України (передбачає обмеження волі на строк від 3 до 5 років).

Парубій зазначає, що три тижні тому подав заяву про порушення кримінальної справи за фактом сепаратистських висловлювань депутата Болдирєва.

"Я отримав відповіді як від Генпрокуратури, так і від Служби безпеки України. СБУ написала, що це питання знаходиться у підслідності ГПУ, а Генпрокуратура – що це питання у підслідності СБУ", - розповів депутат.

 
 

"Таким чином виявилося, що в Україні відсутня владна структура, яка б могла розслідувати злочини проти державного суверенітету України", - наголосив він.

"Це виявило важливу проблему: якщо завтра відбудеться чергова дія проти цілісності і суверенітету України, у цій державі не буде кому взяти на себе відповідальність і покарати злочинців", - обурився "нашоукраїнець".

Парубій переконаний, що відповіді, які він тримав від ГПУ та СБУ, є абсурдними.

"Тому, подаючи депутатський запит, я поставив вимогу перед правоохоронними органами відкрити кримінальну справу проти Болдирєва, оскільки його слова несуть пряму загрозу суверенітету України", - заявив він.


Автор: Інфопорн За матеріалами: УП
9

Коментарі

124.12.11, 22:33

Чи звинуватимуть ГПУ і СБУ Юрія Болдирєва у сепаратизмі?
Звичайно, що НІ! Але.... він же може або застрелитись двома вистрілами у голову, або випити ціаніду, після чого викинутися з вікна...

    225.12.11, 08:16

    чого це можна? просто до сепаратизму закликали не ті люди, але нічого - прийдуть здорові сили і ця гидота ще портитиме повітря нам висячи на гіляках.

      325.12.11, 10:14

      БОЖЕ ДАЙ щоб згинули оті вороги а перемогли наші друзі й козаки http://blog.i.ua/user/4400999/ ДЯКУЄМО ! ЩАСЛИВОГО РІЗДВА http://video.i.ua/channel/1437/335573/ ГАРНОГО НОВОГО РОКУ ! http://www.youtube.com/?watch?v=SWGyRkryYL8 Good Morning All....
      Merry Christmas & Happy New years 2012 ))))))

        Гість: ТарасЧупринка

        425.12.11, 13:24

        Уся це мерзота (партія рецидивістів) давно заслужила столипінських краваток на ліхтарях Хрещатика!!!

          525.12.11, 18:58

          ПРодажні дауни будуть покарані,коли прийде здорова Українська влада,на всеукраїнському референдумі виголосимо для цеї зграї смертний вирок.

            Гість: lkjmn

            626.12.11, 10:40

            Це така тактика - запустити бюрократичну машину і ця тягомотина може тривати десятиріччями. До того-ж, прошу пам'ятати, що правосуддя у нас вибіркове.

              726.12.11, 18:27

              Тут плакати треба, бо нарпдепу Парубію і всім нам-українцям Служба НеБезпеки України і ПроКуКуратура просто попісяла на голову, клеючи дурнів і граючись в підслідність...