хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

ГПУ і СБУ спихують одна на одну справу сепаратиста-регіонала

Можна сміливо закликати розвалювати країну. Всім пофіг.

Генпрокуратура та Служба безпеки України відмовилися розбиратися з заявами "регіонала" Юрія Болдирєва про необхідність відокремлення Галичини від України.

У своїх відповідях на депутатський запит "нашоукраїнця" Андрія Парубія ці відомства повідомляють, що це питання – не в їхній компетенції, і пересилають його одне одному, повідомляє "Наша Україна".

На засіданні Верховної Ради у п’ятницю був зачитаний запит Парубія до ГПУ та СБУ з повторною вимогою порушити кримінальну справу проти Болдирєва.

На переконання "нашоукраїнця", публічна заява його колеги з Партії регіонів про відокремлення Галичини несе загрозу суверенітету України і підпадає під 110 статтю Кримінального кодексу України (передбачає обмеження волі на строк від 3 до 5 років).

Парубій зазначає, що три тижні тому подав заяву про порушення кримінальної справи за фактом сепаратистських висловлювань депутата Болдирєва.

"Я отримав відповіді як від Генпрокуратури, так і від Служби безпеки України. СБУ написала, що це питання знаходиться у підслідності ГПУ, а Генпрокуратура – що це питання у підслідності СБУ", - розповів депутат.

 
 

"Таким чином виявилося, що в Україні відсутня владна структура, яка б могла розслідувати злочини проти державного суверенітету України", - наголосив він.

"Це виявило важливу проблему: якщо завтра відбудеться чергова дія проти цілісності і суверенітету України, у цій державі не буде кому взяти на себе відповідальність і покарати злочинців", - обурився "нашоукраїнець".

Парубій переконаний, що відповіді, які він тримав від ГПУ та СБУ, є абсурдними.

"Тому, подаючи депутатський запит, я поставив вимогу перед правоохоронними органами відкрити кримінальну справу проти Болдирєва, оскільки його слова несуть пряму загрозу суверенітету України", - заявив він.


Автор: Інфопорн За матеріалами: УП
23

Коментарі

Гість: R0mmel

124.12.11, 14:06

зараз це ез толку, та прийде час, відповість

    224.12.11, 14:13

    От якби регінали подали звернення то СБУ і ГПУ рвали б таку справу між собою і ще гризлися б, а так не в їхній компетенції

      анонім

      324.12.11, 14:13

      Так нормально -- буде за що усю сволоту судити -- в цьому випадку за злочину бездіяльність. Хоча вони усі вже на розстріл давно напрацювали.

        424.12.11, 14:19Відповідь на 3 від анонім

        Хоча вони усі вже на розстріл давно напрацювали.100%

          524.12.11, 14:28

          Якби Західна Україна справді відділилася, то це був би справжній подарунок анальній владі і раші. Тому й така бездіяльність "СБУ". Вони провокують сепаратизм на заході України.

            Гість: modus vivendi

            624.12.11, 14:51Відповідь на 2 від РибачОК

            точно..а если еще "пострадал проффессор или кровосис"..та ...а так..

              724.12.11, 15:02

              Так там усі свої, тобто зборище мерзоти, тому й так.

                824.12.11, 15:06Відповідь на 3 від анонім

                Ну ти гуманіст!
                25тку каторги, за прикладом їх ідеологічних батьків. І ролики з робіт крутити як соціальну рекламу! Наприклад - "Вчора янукович побив рекорд ахмєтова на уранових копальнх Кривбасу!"

                  924.12.11, 15:40

                  Такие времена нужны стране, чтоб всплыла на поверхность вся антиукраинская нечисть. Главное не дать им возможность удрать из страны.

                    анонім

                    1024.12.11, 15:42Відповідь на 8 від Fred Perry

                    Ну ти і садюга! Але мені сподобалося. Це як в анекдоті, молодий бандерівець баче як старий привязав до смереки енкаведиста та пробує йому горлянку тупим ножем перерізати. Та й питає
                    -- Батьку, а що не можете нагострити ножа? То ж Ви так довго будете отого москалика мучити!
                    А старий відпода
                    -- А чом би й ні, якщо є час і натхнення!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна