хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Гриценко образився на БЮТ і Сєню:"Це не опір, а опора диктатури"

Воно й не дивно - адже два найкрупніших опозиційних гравці зробили неабияке западло своїм братам меншим, змовившись із "регіоналами" підняти виборчий бар’єр до 5%.

Партія "Громадянська позиція" вийшла з Комітету опору диктатурі.

"Рішенням політичної ради партії "Громадянська позиція" ми вийшли з Комітету опору диктатурі", - заявив лідер "ГромПозиції" Анатолій Гриценко.

Причиною для цього послужило спільне голосування у Верховній Раді представників опозиційних фракцій БЮТ та НУ-НС із парламентською більшістю за закон про вибори народних депутатів.

"Опозиція пішла фактично на змову щодо закону про вибори. Він спрямований на збереження Януковича і себе при владі", - пояснив Гриценко.

Він відзначив, що у нього виникли сумніви щодо щирості та справжності опозиції.

"Можна бути в організації, яка називається Комітет опору диктатурі, але своїми діями перетворитись на Комітет опори диктатури. Тому в опозиції потрібно провести чітку лінію - де справжні, щирі наміри, а де пусті декларації", - зауважив опозиціонер.


Гриценко додав, що його партія готова співпрацювати і координувати свою участь у виборах з тими політичними силами, які "справді не лише своїми заявами, а й діями підтверджують опозиційність до чинної влади, працюють на те, щоб не допустити свавілля у країні".


Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_gricenko-obizvav-kod-komitetom-opori-diktaturi-i-vijshov-iz-nogo/410894">Gazeta.ua</a>
Автор: Інфопорн
За матеріалами: "Газета по-українськи"
31

Коментарі

123.11.11, 01:14

Кому з полiтикiв симпатизую, то це саме Гриценку. Можливо у нього й слабувато з харизмою, але по сутi на його закиди нiколи й нiхто не найшовся, що вiдповiсти. Йому б бути бiльш радикальним...

    223.11.11, 01:18

      323.11.11, 01:24Відповідь на 1 від Amiran

      Кому з полiтикiв симпатизую, то це саме Гриценку. Можливо у нього й слабувато з харизмою, але по сутi на його закиди нiколи й ніхто не найшовся, що вiдповiсти. Йому б бути більш радикальним...Аналогічно. А ще мені Олесь Доній подобається, але він ще дуже молодий. Я не вважаю це за погане, але більшість виборців мою позицію не розділяють, на жаль.

        423.11.11, 02:17

        а мене більше цікавить коли вони об"єднаються коли перестануть ділити булаву чи вони не розуміють що народ не дурний і якщо люди не дочекаються єдиної опозиції то зметуть всіх без розбору і владу теперішню і владу минулу

          523.11.11, 07:17

            623.11.11, 08:24Відповідь на 1 від Amiran

            Йому б бути бiльш радикальним...І получився б Тягнибок

              Гість: lkjmn

              723.11.11, 09:12

              Чесно кажучи я з самого початку ставився із сумнівом до Комітету опору диктатурі. Надто голосно, популізм, черговий пшик.

                823.11.11, 09:14

                Це одразу було зрозуміло.Там де бют- не знайдеш єднання.

                  923.11.11, 09:18

                  Якби ще об'єднати зусилля зі Свободою та Ударом? 10 % би набрали. Та 50 мажоритарщиків.

                    1023.11.11, 09:29Відповідь на 1 від Amiran

                    Гриценку треба шукати контакту зі "СВОБОДОЮ". Кому з полiтикiв симпатизую, то це саме Гриценку. Можливо у нього й слабувато з харизмою, але по сутi на його закиди нiколи й нiхто не найшовся, що вiдповiсти. Йому б бути бiльш радикальним...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна