хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Греки обіцяють повісити депутатів.

Греки пообіцяли повісити депутатів парламенту після того, як ті прийняли закон про новий податок на нерухомість.Шибениці на площі Сінтагама вже звели, повідомляє Euronews.Нову хвилю гніву викликала новина про ухвалення закону про новий податок на нерухомість.Про цей надзвичайний захід було оголошено на початку місяця.Уряд розраховує виручити два мільярди євро вже цього року. Проте маніфестанти закликають не платити новий податок.З ними абсолютно згодні, в першу чергу, дрібні підприємці — власники магазинчиків і кафе: вони і так потерпають від різкого скорочення числа клієнтів.Проти заходів економії виступають і поліцейські: їх, як і інших представників держструктур, скорочення зарплати і робочих місць стосуються в першу чергу.Очікується, що різного роду страйки і акції протесту йтимуть в Греції весь тиждень.Як відомо, Греція очікує чергового траншу кредиту у 8 мільярдів євро в жовтні. Інакше країні загрожує дефолт.

 

Відділ моніторингу КЦ

16

Коментарі

Гість: R0mmel

130.09.11, 11:40

Греки - нероби. Мають те, що заслужили.

    230.09.11, 12:45

    Приклад дуже гарний. Нам теж після знищення зеківської хунти треба пару сотень регіаналів повісити. Але не всіх. Таких, як гівнюкович, фірташ, табачник, калісніченко, костусєв і їм подібних - тільки на палю. А то на шибениці надто швидко здохнуть.

      330.09.11, 12:51

      Нероби-нероби (певно такі як і ми), а як чимось невдоволені то відразу страйкують... А в нас все в шоколаді бо страйків нема...

        Гість: Світанок

        430.09.11, 17:01Відповідь на 3 від Опівнічна

        Нероби-нероби (певно такі як і ми), а як чимось невдоволені то відразу страйкують... А в нас все в шоколаді бо страйків нема...
        Хоча кажуть, що греки нероби, та відстоювати свої права уміють.

          530.09.11, 21:20Відповідь на 2 від Gaydamaka

          Згода!

            630.09.11, 21:34

            Пропозиція перевішати всіх депутатів це добре,але це у греків,їх тільки очікує стан дефолту,а ось ми в Україні вже живемо в стані технічного дефолту і поки ми його не відчуваємо,бо влада постійно бере позики в МВФ і справи наші гірше ніж у греків....Ці покидьки(влада,уряд,презіки і їх халуї) брешуть з усіх телеканалів і радіо, в ЗМІ,що в Україні все добре і т.і.,то у мене запитання такого плану,яку їм смерть ми будемо робити?

              72.10.11, 12:50

              Після своїх хай і наших перевішають.