хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

ВАРТА

попередня
наступна

ВАРТА


Юзеф Брандт “Варта над Дніпром”

                                          Шановні учасники і читачі співтовариства «ВАРТА»!

        Вітаю Вас з відкриттям нашого спільного проекту, який покликаний об’єднати і згуртувати на одному інформаційному терені всіх тих, кому не байдужа доля України. Хто народився або оселився на цій Богом освяченій землі з її власною історією, традиціями, цінностями і абсолютно унікальною культурою.

Співтовариство радо прийматиме учасниками всіх, хто може гордо себе ідентифікувати як "патріот", сміливо називати себе "націоналіст", не вважає образою прізвиська "бандерівець", хто не розмінює Україну на вождів і псевдопатріотів і має за життєве кредо - "Україна понад усе!"

З тих пір, як Україна стала незалежною, ворогів у неї ніколи не бракувало. Сусіди, які живилися за рахунок нашого народу, дуже не хотіли, щоб цей народ мав свою державу. Бо державу підкорити набагато важче, ніж територію; населення підпорядкувати набагато легше, ніж націю!

Перевертні і яничари, манкурти із втраченою національною пам’яттю стали основним козирем у боротьбі проти незалежної Української держави. А головною зброєю стали різні ідейки і теорійки, які мають розхитувати національну самосвідомість нашої спільноти, розсівати зерна меншовартісності, відбирати історичну пам’ять.

Мета нашого співтовариства – це утвердження української ідеї, яка століттями пробивалася із темряви гноблення до світла свободи – це самостійна, незалежна, соборна, демократична, національна держава Україна!

Публікації у нашому співтоваристві можуть містити актуальні питання, хто ми, українці, якого кореня; чому на двадцятому році незалежності нам ще так далеко до справжньої незалежності; чому дехто, як той манкурт, втратив історичну пам'ять і що треба, щоб її повернути йому; як українофоби з різних гілок влади пропагують антиукраїнську політику і через інформаційні джерела маніпулюють свідомістю недозрілого до Нації населення.

Чому саме «ВАРТА»?
Бо немає іншого шляху, як постати пильною ВАРТОЮ, щоб протистояти інформаційній навалі її ж зброєю, але правдиво-хлисткою, вдосконаленою і примноженою.


67

Коментарі

14.04.11, 21:13

    24.04.11, 21:13

    Гуртуймося!

      34.04.11, 21:31

      "Україна понад усе!"

        44.04.11, 22:07

        переможемо!

          анонім

          54.04.11, 22:19

            анонім

            64.04.11, 22:23

              74.04.11, 22:26

              Гарно сказала!

                84.04.11, 22:34

                Сьогодні це ще більш актуально ніж учора.
                Все вірно написала!

                  анонім

                  94.04.11, 22:35

                  Україна понад усе!

                    Гість: RealSam

                    104.04.11, 22:36

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна