хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Анатолій Гриценко звернувся до українців

Анатолій Гриценко звернувся до українців: Зафіксуйте прізвища тих флюгерів і більше ніколи їх не слухайте

Був у Вінниці сьогодні. Місто збурене, центральна вулиця заблокована, горять шини під будівлею обласної Ради...

Анатолій Гриценко

Флюгери.

Був у Вінниці сьогодні. Місто збурене, центральна вулиця заблокована, горять шини під будівлею обласної Ради... Чому? Оголошено позачергове засідання облради, але кворуму немає, бо дві фракції, БПП і дружнього Оппоблоку не прийшли, команда з Банкової - не допустити рішення щодо заборони "торгівлі на крові". Але - то була команда вчорашня, застаріла, бо сьогодні сам піар-гарант "ініціював" заборону торгівлі з ОРДЛО, але напевно в суєті нову, протилежну, команду Банкової до Вінниці не "довели". В результаті, місцеві флюгери-депутати БПП пошилися в дурні - їм тепер навпаки, треба дружно голосувати новий "одобрямс" і підтримувати нове "мудре" рішення свого патрона)

А всі придворні "політологи", "блогери" й "екперти", флюгери, які шастали з каналу на канал і згідно темників Банкової "доводили" нам два місяці поспіль, що зупинка "торгівлі на крові" є колапс і катастрофа - що тепер вони робитимуть? Так само дружно "доводитимуть", що ніякого колапсу і катастрофи вже не буде, ні в енергетиці, ні в економіці, і що все це - завдяки виключно генію і величі гаранта-особисто? Зафіксуйте прізвища тих флюгерів і більше ніколи їх не слухайте.

4

Коментарі

117.03.17, 08:09

Перший непрохідний - це діагноз назавжди.

    217.03.17, 09:59

    Хотів би вірити, але саме Гриценко просрав і почав продавати українську армію! І в областях його представляють такі ж торгаші, як, наприклад, в Тернополі Петро Ландяк...

      317.03.17, 10:07

      Гарно співає...- але ЧИМ він відрізняється від Банди Жидо-Олігархів?
      Ну хіба що доходів поки що значно меньше...

        417.03.17, 21:33

        Гриценко таке ж трепло,як і юля.

          519.03.17, 08:58Відповідь на 2 від ЧарКес

          Хотів би вірити, але саме Гриценко просрав і почав продавати українську армію! І в областях його представляють такі ж торгаші, як, наприклад, в Тернополі Петро Ландяк... Було таке!

            619.03.17, 08:59Відповідь на 4 від Davigadoff

            Гриценко таке ж трепло,як і юля.