хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Представники інтелігенції закликають завершити вибори в один тур

Представники інтелігенції закликають підтримати кандидатуру Петра Порошенка з тим, щоб президент України був обраний вже у першому турі виборів.

Про це йдеться у зверненні української інтелігенції щодо президентських виборів 25 травня, яке оприлюднив на прес-конференції в УНІАН письменник, герой України Дмитро Павличко.

“Перемога Петра Порошенка вже у першому турі засвідчить єдність українського народу, сприятиме суспільній злагоді і торуватиме шлях до європейського майбутнього України”, - йдеться у зверненні.

Його автори зазначають, що “триває агресія Росії проти України, режим Путіна робить усе, щоб розшматувати і знищити нашу державу”, і “за таких обставин вибори президента України набувають доленосного значення. Український народ має висловити довіру людині, спроможній гідно представляти та ефективно захищати інтереси всіх прошарків суспільства і всіх регіонів України”.

Як сказано у зверненні, “політичний союз Петра Порошенка і Віталія Кличка є унікальним прикладом справжнього патріотичного обєднання, запереченням віковічної приказки “два українці - три гетьмани”.

Під зверненням поставили підписи, зокрема письменники Дмитро Павличко, Юрій Мушкетик, Валерій Шевчук, Роман Лубківський, а також оперний співак Анатолій Мокренко і почесний президент Національного університету “Києво-Могилянська академія” В'ячеслав Брюховецький.

14

Коментарі

130.04.14, 16:24

И єто будет правильно. Если "Бют" в лице (или жопе?) Турчинова не просрет до тех пор Украину полностью.

    230.04.14, 17:50

    Павличко сраколиз. "Єхай нафуй" з Петьой, Юльой і т.д.

      330.04.14, 21:25

      Здасть він нас путлеру... Нормальних прохідних кандидатів не бачу...

        430.04.14, 21:51

        Усвідомлюючи всі нюанси визначитись надзвичайно важко.....тим більше, що ординська мордяка шаленіє вже в передпокоях нашої хати......будемо радитись...

          530.04.14, 22:25

          Оця "інтелігенція" в 1991р. благала українців підтримати не Лук'яненка чи Чорновола, а Кравчука. Вибрали. Тепер маємо те що маємо. Дотримуюсь правила - не май справ з глистами, тому пропоную не підтримувати кандидатури глистів. Солітера Парашенка теж

            Гість: R0mmel

            630.04.14, 23:33Відповідь на 5 від Мир о Люб

            по суті вірно, але який інший вихід? Те що вибори треба провести в 1 тур - по любому.

              71.05.14, 07:40

              хай спершу пропишуть імпічмент

                81.05.14, 22:48

                В ситуації яка зараз склалась в Україні вибори потрібно проводити за 1 тур,на жаль Порошенко для олігархів буде своя людина.

                  92.05.14, 21:19Відповідь на 8 від Korsar-K

                  В ситуації яка зараз склалась в Україні вибори потрібно проводити за 1 тур,на жаль Порошенко для олігархів буде своя людина.А тимошонка??? Своя людина для путлЄра!
                  І який вихід???

                    102.05.14, 22:41Відповідь на 9 від Julia Taneta

                    В ситуації яка зараз склалась в Україні вибори потрібно проводити за 1 тур,на жаль Порошенко для олігархів буде своя людина.А тимошонка??? Своя людина для путлЄра!
                    І який вихід???
                    Жулю потрібно посадити

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна