хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Загравання з сепаратистами чи державна зрада???

Олена Гаркуша та Наталя Кашкевич (громадська організація «Спілка будівельників Донбасу») просять Службу безпеки України порушити кримінальну справу (внесення відомостей про кримінальне Правопорушення до ЄРДР) на Юлію Тимошенко за державну зраду.

№ 060–04/14 від 22.04.2014

Служба безпеки України
Голові СБУ Наливайченко В. О.

ЗАЯВА
ПРО СКОЄННЯ КРИМІНАЛЬНОГО ПРАВОПОРУШЕННЯ


Керуючись ст. 214 КПКУ я подаю цю заяву про вчинення кримінального правопорушення за фактом вчинення кримінального правопорушення громадянкою Тимошенко Юлією Володимирівною (екс-прем’єр-міністром України, кандидатом в Президенти України), яка 22.04.2014 під час перебування у Донецьку вчинила дії, які є державною зрадою, а саме (пряма мова Тимошенко Ю. В. зі ЗМІ):
«Представители Российской Федерации платят за имитацию сепаратизма в Донецкой области. Об этом сегодня, 22 апреля, в Донецке заявила лидер ВО „Батькивщина“ Юлия Тимошенко. Тимошенко назвала их „агрессивными людьми, которые за деньги Российской Федерации осуществляют имитацию сепаратистских движений“. Она подчеркнула, „есть очень не много, очень агрессивных людей, которые работают за деньги“ на дестабилизацию ситуации в регионе. „И есть дончане, которые хотят жить и воспитывать детей“, — сказала Тимошенко. „Уверена что там (ОГА — ред.) присутствует специальный контингент РФ“, — заявила Тимошенко. По ее словам, этих людей курируют МИД России и президент Владимир Путин. В том числе по телефону. По первоначальной задумке штаба кандидата в Президенты Украины Юлии Тимошенко общение со СМИ должно было пройти на фоне баррикад областной государственной администрации, но постоянно прибывающая толпа, чьи агрессивные намерения в отношении Тимошенко были не двусмысленны, заставили перенести брифинг в более безопасное место. Также Юлия Тимошенко огласила журналистам „Протокол о взаимопонимании“ между ВО „Батькивщина“ и людьми, занявшими Донецкую ОГА. Юлия Тимошенко сообщила, что она передала свое видение разрешения кризиса, сложившееся у нее в результате переговоров с лидерами „Донецкой народной республики“. Она пообещала через фракцию провести в Верховной Раде закон о повышении статуса русского языка до регионального, сохраняя украинский язык единственным государственным, внести изменения в Конституцию с целью децентрализации власти, упразднение областных и районных администраций. Взамен освобождения захваченных органов власти и сдачи оружия Тимошенко пообещала провести закон об амнистии всем, кроме лиц совершивших тяжкие преступления».

Вказані заяви Тимошенко чітко вказують на те, що Юлія Володимирівна Тимошенко розуміє (і підтверджує це своєю заявою), що люди, які захопили ОДА в Донецьку, є терористами, якими керує керівництво Російської Федерації, що сепаратистські настрої у Донецьку є імітацією, натомість Юлія Тимошенко веде перемовини, підписує меморандуми та бере на себе зобов’язання провести у парламенті закони на користь інтересам іноземної держави (Російської Федерації за її ж твердженням), прийняття яких загрожує цілісності держави Україна, посилює розбрат у суспільстві, але підписанням меморандумів Ю. Тимошенко фактично зриває проведення антитерористичної операції, що становить загрозу життю та здоров’ю мешканців Донецької області.

У такий спосіб, діючи умисно, свідомо, громадянка Тимошенко Юлія Володимирівна вчинила діяння на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній безпеці України, а саме — надання іноземній державі (Російської Федерації) допомоги у проведенні підривної діяльності проти України, що кваліфікується за Кримінальним Кодексом України як кримінальне правопорушення за ст 111.

Враховуючи вищевикладене, просимо, керуючись ст. 214 ч 1 КПКУ, внести відомості за цією нашою заявою щодо вчинення кримінального правопорушення громадянкою Тимошенко Юлією Володимирівною за ст. 111 Кримінального кодексу України до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочати розслідування.
Зі ст. 383 ККУ ознайомлені.

19

Коментарі

123.04.14, 15:47

ПОРА давно !

    223.04.14, 17:13

    охреніти....вона тепер королева терористів?

      323.04.14, 18:46

      .... а що тепер скажуть пріхожанє церкви святої юЛі ?Юля - це святе. Вона працює для добробуту України. А люди цього не помічають, тому що олігархи вставляють "спіци" в колеса.

        423.04.14, 18:50

        О! Підтримую!

          анонім

          523.04.14, 19:14

          Та ВАНІй не звикати -- у неї тих справ за зраду не на один пожиттєвий набереться.

            623.04.14, 19:21

            Проекти "тушки", а потім "тітушки" теж її.

              Гість: modus vivendi

              723.04.14, 20:12

              СЕКТА!?Ты что?!!Тебя адепты покусают!!!

                823.04.14, 21:29

                Після тюрми загубилась в просторі та часі, ВАНА це позавчорашній день.

                  923.04.14, 21:33

                  Як Шаломов з Капітельман газову угоду підписували http://blog.i.ua/community/2359/1302253/Гм...Я ж вирішив погнати з адептів юлі, якій вони в рота заглядають)))) А ви ось так мене до ворожого табору віднесли відразу))) Якщо прочитати меморандум національної єдності від партії регіонів та спільну заяву Турчинова та Яценюка - то вони копія одного тексту))

                    1023.04.14, 21:36

                    Програшна справа. Склад злочину відсутній. Докази відсутні.
                    ст.111 п.1. Державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, -

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна