хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

План повернення до влади Януковича

Як вже повідомило Еспресо.TV, 11 березня одразу з двох боків було розпочато підкоп під позачергові президентські вибори, призначені на 25 травня.
З одного боку — в парламенті зареєстровано проект постанови про перенесення цих виборів на 7 грудня 2014 року. Його вніс народний депутат від Партії регіонів Євгеній Мураєв, який вважається вихованцем екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна.
    З іншого боку, Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) відкрив провадження у справі про визнання неправомірними дій Верховної Ради щодо призначення на 25 травня 2014 року позачергових виборів президента і щодо покладення на Олександра Турчинова виконання обов'язків президента України. Про це повідомив газеті "Вести" донецький адвокат Володимир Оленцевич, який і подав позов до суду. За його словами, засідання суду призначене на 19 березня. Саме Оленцевич виступив з позовами про визнання незаконними указів Віктора Ющенка про присвоєння звання Герой України Степану Бандері та Роману Шухевичу.
    Але не менш важливим є те, що розгляд позову Оленцевича 19 березня здійснюватиме суддя ВАСУ Михайло Зайцев, який вважається креатурою Андрія Портнова, тобто теж орієнтується на Віктора Медведчука.
    План повернення у президентське крісло Віктора Януковича, розроблений Медведчуком для Кремля, передбачає, що 19 березня буде прийняте рішення про незаконність усунення Януковича і призначення Турчинова в.о Президента.
    Після 19 березня, якщо суд визнає постанову парламента незаконною, в Раді розпочнуться довгі політичні баталії. Власне, для цього вже зараз зареєстрована постанова Мураєва про перенесення виборів Президента на грудень. Саме тому Партія регіонів перенесла свій з'їзд на 22 березня. Саме тому Російська Федерація вирішила розглядати закон про приєднання Криму 21 березня (Янукович, як "легітимний Президент", благословить рішення Криму про самовизначення). 
    Власне, саме для того, щоб дати старт цьому плану, й відбулася 11 березня прес-конференція Януковича, де він заявив: «Як тільки буде можливість, рано чи пізно — а скоріше рано, — я повернуся до Києва».
8

Коментарі

113.03.14, 06:46

шоб он сдох...

    анонім

    213.03.14, 16:53

    підтримую, щоб здох в страшних муках, разом зі всією бандою регіонів і путлером