хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

От такі результати соціологічного дослідження Центру "Соціс".

На 4 березня 2014 року лідером президентської гонки є позафракційний народний депутат Петро Порошенко , який має підтримку 21,2 % українців , другу позицію займає лідер партії "УДАР " Віталій Кличко з 14,6 % голосів  - про це свідчать дані соціологічного дослідження Центру "Соціс" .

Згідно з результатами дослідження , проведеного з 25 лютого по 4 березня 2014 року, третю позицію утримує лідер партії " Батьківщина" , екс -прем'єр Юлія Тимошенко з 9,7 % голосів виборців.

Один з лідерів Партії регіонів Сергій Тігіпко має підтримку - 7,1 % голосів виборців , лідер Компартії України Петро Симоненко - 5,0% , а лідер ВО "Свобода " Олег Тягнибок - 2,5 % голосів респондентів.

Лідера руху "Правий сектор" Дмитра Яроша сьогодні підтримали б - 1,6 % виборців , а лідера громадського руху Віктора Медведчука - 1,0 % респондентів.

Разом з тим , близько 8 % респондентів віддали б свій голос іншому кандидату , якого не було в списку .

Близько 30 % виборців заявили , що не знають за якого кандидата віддали б свій голос і взагалі чи прийшли б на вибори.

У прес -релізі , оприлюдненому на сайті Центру "Соціс " зазначається , що Віктор Янукович , прем'єр -міністр Арсеній Яценюк і спікер Верховної Ради України Олександр Турчинов в списку можливих кандидатів не були представлені.

Дослідження було проведено в період з 25 лютого по 4 березня 2014 року по всій території України методом особистого інтерв'ю за місцем проживання респондентів. Метод відбору респондентів - квотна вибірка (за ознаками " вік " і "стать" ) .

Вибірка у віці від 18 років і старше репрезентативна загалом для України (2004 респонденти) за показниками віку , статі та типу поселення (місто / село) . Статистична похибка вибірки ( довірчий інтервал ) складає + / - 2,2 %.

Позачергові президентські вибори призначені на 25 травня 2014 року.
11

Коментарі

15.03.14, 13:14

До президенських виборів у нас скоріш і не дойде, електорат в землю піде

    Гість: Man-O-War

    25.03.14, 13:33

    А я голосував-би за Андрія Садового.

      35.03.14, 13:37Відповідь на 2 від Гість: Man-O-War

      А я голосував-би за Андрія Садового.А він не балатується у Президенти. Але думка його мною буде врахована! Цікаво кого він підтримає.

        Гість: Man-O-War

        45.03.14, 13:47Відповідь на 3 від Julia Taneta

        А я голосував-би за Андрія Садового.А він не балатується у Президенти. .Шкода. Нмд він - найгідніший кандидат. Не політик, а господарник.

          55.03.14, 14:07Відповідь на 4 від Гість: Man-O-War

          А я голосував-би за Андрія Садового.А він не балатується у Президенти. .Шкода. Нмд він - найгідніший кандидат. Не політик, а господарник.Якщо господарник, то йому у прем"єр-міністри. А Президент робить зовніню політику. Тому і Порошенко і Кличко - Євроінтегратори з чудовим знанням іноземних мов. А от українську мову та історію краще знає Порошенко! Ось такий розклад.

            Гість: Man-O-War

            65.03.14, 14:15Відповідь на 5 від Julia Taneta

            Побоююсь я усіх олігархів при владі.

              75.03.14, 14:21Відповідь на 6 від Гість: Man-O-War

              Побоююсь я усіх олігархів при владі.Та хай олігархи "побоюються" при владі, а не ми їх маємо боятися!

                Гість: Man-O-War

                85.03.14, 14:23Відповідь на 7 від Julia Taneta

                В принципі, так. Вже мають знати, як воно буде.

                  анонім

                  95.03.14, 14:28

                  Людей біда не навчила.

                    105.03.14, 15:43Відповідь на 5 від Julia Taneta

                    А я голосував-би за Андрія Садового.А він не балатується у Президенти. .Шкода. Нмд він - найгідніший кандидат. Не політик, а господарник.Якщо господарник, то йому у прем"єр-міністри. А Президент робить зовніню політику. Тому і Порошенко і Кличко - Євроінтегратори з чудовим знанням іноземних мов. А от українську мову та історію краще знає Порошенко! Ось такий розклад.Теж вважаю, що президент має займатись політичним фоном, а прем"єр - господарством...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна