хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

"Розгону Майдану не буде - Буде бій, дорослий бій"

Афганець Володимир , колишній капітан , який отримав дві бойових нагороди, вважає , що " беркутівці" переоцінюють свої можливості , коли говорять про розгін Майдану за 15 хвилин , передає NewsOboz.org з посиланням на uainfo.org .

"Беркутівці" - приколісти (сміється) я тут в інтернеті читаю , що нас за 15 хвилин розженуть . Дурні . Я бачив багато таких понтів . Всі полягли ... Рідкісні - порозумнішали . Вони не знають , що таке йти на смерть. Йти в атаку , коли поруч падають твої друзі ... Я розумію , можна пацанів наркотою накачати . Тоді вони просто м'ясо. Боєць без мізків , без інстинкту самозбереження - просто гарматне м'ясо на бійні " , сказав афганець .

За його словами , за правилами бою - обстріляний боєць коштує п'яти новобранців. Обстріляний - це хоча б пару місяців на справжній війні ."У нас в Києві мінімум 1,5 тис. бійців. Через добу , по першому погуку , буде не менше 10 тис. "Берутята " - не обстріляні . Тільки для того , щоб воювати з нами на рівних , їм треба мінімум 50 000 бійців. Цей розклад скаже будь-який нормальний офіцер. А крім наших ( афганців ) тут ще мінімум тисяч десять бійців знайдеться. Довів би це хтось до їхнього відома! ",  каже Володимир.

"Розгону Майдану не буде - Буде бій, дорослий бій!!!  Хто залишиться серед них в живих , згадуватимуть це жахіттях все своє життя,  як згадуємо ми. . Це їм не в пацанів на Груші картеччю палити . Нехай знають - ми тут до кінця. Ми залишимо своїм дітям іншу країну. А " беркутята " - нехай дуже добре подумають перш ніж брати в руки нарізну (зброю) ... Додому вони повернуться або у " цинку " або ж каліками. Як там донецькі кажуть - "в асфальт вкатаєм" . Нам вже втрачати нічого ", підсумував афганець .

40

Коментарі

17.02.14, 15:36

    27.02.14, 16:39

    Правда що ті в кого є в душі Бог а в серці Украіна =смерті не бояться...а нарізна зброя з рук беркутГАДІВ чи армійців за кілька годин бою в місті легше забирається ніж у полі і навіть танки будуть трофеями повстанців....Ми маєм розуміти що це війна проти окупантів й зрадників ... Назад дороги немає...Народ наступає і вже перемагає бо перемога починається з перемоги над собою ! В кого в серці переміг наш Бог той є непереможний й героічна смерть для нього це святий перехід від земного до небесносонячного життя...І найголовніше є те що в обороні ЄВРОМАЙДАНУ стоять таємні наші воіни УПА яких знають чи як афганців чи просто добровольців але ми певні за наших хлопців бо найголовнішу зброю до бою вони мають в серціhttp://blog.i.ua/user/4400999/ Ми переможем+СЛАВА Україні

      анонім

      37.02.14, 16:40

        47.02.14, 16:43

        Погоджуюсь! Про тих переляканих "бєркутят" з гестапо-НКВДівською психологією не варто і говорити, бо вони "герої", коли їх в повній амунійії і з помповими рушницями в пару разів більше за патріотів-майданівців! Ще буде час що їх український народ каратиме коротким справедливим судом і повішанням на стовпах...

          57.02.14, 16:49

            67.02.14, 16:59Відповідь на 4 від ЧарКес

            100%

              77.02.14, 17:01

              Якщо реально оцінити ситуацію, по беркутнквд будуть навіть стіни та дерева стріляти... короч - потка їм, чорна

                87.02.14, 18:33

                Час - в наступ!!!

                  97.02.14, 18:34

                  Правильно каже. Війна і розгін мирних громадян - для чого вони треновані - це велика різниця.

                    анонім

                    107.02.14, 19:55

                    Тут ще важливо хто і за що стоїть. Шакали стоять за бабки, Майдан стоїть за ідею. А тому моральна перевга на боці Майдану. А це найсерьозніша перевага.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна