хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

до 80-х роковин

22

Коментарі

118.11.13, 09:27

Все доречно. Хіба що слово "приСвячується" на афіші якось дисонує з самим змістом.

    218.11.13, 09:48

    Голодна кров, Драма
    Вистава "Голодна кров" - це результат творчої акції, що була започаткована театром "Віримо!" у грудні 2007 року. Театр звернувся до сучасних українських драматургів з пропозицією написати п'єсу, в якій "відтворюється сучасне бачення України як держави, як Батьківщини, як унікального історичного, культурного та громадського соціуму".
    Формат акції був запропонований, як "творча лабораторія", тому театр залишав за собою право на сумісну творчу доробку творів.
    Серед більш ніж сорока творів, висланих на адресу театру "Віримо!", було вибрано п'єсу трьох місцевих авторів (О. Бісик, Т. Волкова, Д. Мєдвєдєва).
    П'єса написана на основі документів і свідчень про події, що відбувалися в Дніпропетровській області протягом 1932-33 років.
    У виставі зайнята вся трупа театру.

      Гість: Luns

      319.11.13, 14:56Відповідь на 1 від Perovdupu

      Все доречно. Хіба що слово "приСвячується" на афіші якось дисонує з самим змістом."Свято голодомора" - один из самых больших праздников у свидомитов, они с удовольствием танцуют на костях умерших от голода и проклинают тех, кто тот голод прекратил эшелонами продовольствия из России на Украину.

        419.11.13, 23:01Відповідь на 3 від Гість: Luns

        Мені важко буває сперечатися, наприклад, з підлітками, що ще не закінчили сільську школу, або з дідами, у яких маразм вже минув і почався повний маразм... бо мої аргументи вони не в силах зрозуміти, а їхнє уявлення про оточуючий світ базується на картинках з журналу "Мурзілка".