хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Росія тренує добровольців для громадянської війни в Україні!

igri1

Що за… ?! На днях біля Пензи (Росія) відбулися ігрища страйкболістів 

Це була б рядова подія, та гра за мотивами книги Гліба Боброва «Епоха мертвонароджених» присвячена гіпотетичній громадянській війні в Україні, в якій беруть участь російські добровольці.

 

За сценарієм, Україну розколюють на дві частини – Центральну Українську Республіку і Конфедерацію Незалежних Республік, яка складається з Донбасу, Криму та Східної Малоросії. Далі під гаслом «забезпечення розвитку демократичних процесів» Євросоюз і НАТО вводять в Україну війська. Росія прямої участі у війні не бере, але її громадяни в якості добровольців встрягають у конфлікт.

А ось і коментар організатора провокації Сергія Нечая. «Перемогла східна Україна. Ми плануємо робити серійні ігри на основі цієї ж книги. Я вважаю, що описані події цілком можуть відбутися насправді», – пащекує він.

Узагалі-то, ця історія – не дивина. Угро-фінам аби дай у когось постріляти, когось завоювати – за це їх і «поважають» в усьому світі. В мертвий сезон, як зараз, вони сублімують патологічні імпульси в спосіб, запропонований фахівцями ФСБ. У російських спецслужб, як завжди, мультицільові наміри. В даному випадку вони не лише «виховують» молодь, а й запускають пробні кульки – як зреагує українська сторона.

А та, схоже, мишей не ловить. У МЗС від офіційного виступу із цього приводу утрималися. І лише політолог Кость Бондаренко сором’язливо мовив, що гра «навряд чи сприяє взаєморозумінню між народами». Тут пригадується нещасний Ургант, якого патріоти ледь не розірвали за невинний жарт. Але ж то сам Ургант! А на якихось безіменних стайкболістах – що за піар?

До речі, про страйкболістів. Якось один такий маніяк з гордістю розповів авторові статті, що він грав з людиною, яка потім користала свої навички в гарячій точці. Еге ж, покидьки є скрізь, та щось не пригадується, щоби в Україні хоча б віртуально розколювали Росію і готували найманців для участі в конфлікті.

Та це можна виправити. «ПіК» пропонує «Свободі» дати своїй молодіжці квест провести подібну гру за сценарієм, коли, скажімо, в Росії починається третя чеченська війна. Подивимося-послухаємо, яке виття піднімуть східні «брати». Воно, безперечно, нас усіх розвеселить.

- See more at: http://www.pic.com.ua/rosiya-trenuje-dobrovoltsiv-dlya-hromadyanskoji-vijny-v-ukrajini.html#sthash.tuiGlZOA.dpuf
38

Коментарі

анонім

126.05.13, 11:37

Такі от сусіди -- "брати". А з приводу наших тренувань, то їх треба неодмнно організоувати, залучаючи УНСОвців, які повоювали достатньо з москалями.

    226.05.13, 11:43Відповідь на 1 від анонім

    Спокою не буде поки в Україні не буде НАТО а Москві український намісник. А поки наші запроданці здають армію - озброюватися треба самим.Тут і УНСО і табори - усе згодиться.

      326.05.13, 12:30

      Нехай кацапи з Кавказом розберуться, де чурки другий за тиждень теракт влаштовують.....

        426.05.13, 12:40

        Москаль - то є зло. Зло треба рубати під корінь. Що тут не ясно..???

          526.05.13, 12:44

          та щось не пригадується, щоби в Україні хоча б віртуально розколювали Росію і готували найманців для участі в конфлікті..........................Украинские Герои Кавказа! http://www.youtube.com/watch?v=c9mXw5VqzyE
          Корчинский собирался создать «славянскую Чечню» в Приднестровье http://glagol.in.ua/2013/03/04/korchinskiy-sobiralsya-sozdat-slavyanskuyu-chechnyu-v-pridnestrove/

            626.05.13, 13:43

            Краще б виродки "своє" зауралля від китайців звільняли в реалі

              726.05.13, 14:17Відповідь на 5 від qazse

              Чеченський герой Росії.А заодно президент Чечні і васал Путін.
              http://www.youtube.com/watch?v=vtAq5J66czU
              Путін - це не Росія а світове зло, яке повинно буде знищене.Мені все одно хто і як це зробить.

                826.05.13, 14:34

                та ну їх, маразматиків

                  926.05.13, 14:51

                  тільки удар у відповідь! а діло серйозне!

                    1026.05.13, 15:16Відповідь на 7 від uraha

                    разговор о Путине?,или о российском герое чечни?я вам дал ответ на ваш вопрос или цитату,как вам угодно.вот по ней и отвечайте.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна