хочу сюди!
 

Nata

39 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 40-52 років

Інформаційний бюлетень

Випуск № 33 17 серпня 2011 року



Юлія Тимошенко відмовилася судити помаранчеву революцію

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко відмовилася задавати питання екс-президенту Віктору Ющенку.

Про це вона сказала у відповідь на звернення судді Родіона Кірєєва.

"Я не буду задавати питання, бо я не хочу, щоб тут судили Помаранчеву революцію. Я не хочу, щоб тут було з'ясування стосунків між президентом і прем'єром, які пліч-о-пліч виходили у 2004 на майдан", - зазначила Тимошенко.

"Я хочу, щоб те, що сказав Віктор Андрійович залишилось на його совісті. Я не хочу задавати питання, щоб не тішити прокурорів", - додала вона.

Більше про цю новину читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2011/08/17/6500776


Михайло Лівінський: суд нейтралізує свідків захисту

Екс-керівник апарату прем’єр-міністра Михайло Лівінський заявляє, що не зміг надати свідчень по суті у справі Юлії Тимошенко через заборону суду мати захисника у судовому процесі, хоча це право передбачене Конституцією.

Лівінський пояснив, що просив суд отримати той захист інтересів в суді, який передбачений Конституцією, проте, «суд почав хвилюватися, і суддя сказав, що той захисник, якого я обрав - народний депутат України, юрист, який має диплом з відзнакою юридичного факультету, - не підходить суду і я маю обрати іншого захисника», - підкреслив він.

«Мене поставили в ситуацію, коли я повинен був здійснювати процесуальні дії у суді без будь-якого юридичного захисту, і це виглядало як певна пастка, в яку я потрапив», - заявив Лівінський.

Екс-керівник апарату прем’єр-міністра вважає, що таким чином суд реалізував сценарій з нейтралізації свідка, якого рекомендував суду захист. Він нагадав, що з 30 свідків, яких пропонував захист, лише одному надали можливість свідчити - Олександру Турчинову.

Більше про цю новину читайте: http://byut.com.ua/news/7519.html


У Сильній Україні розкол - Кужель не підтримала рішення Тигіпка

Заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель вважає для себе неприйнятним вступ до Партії регіонів. Про це політик написала в Facebook.

"Сьогодні на раді партії було прийнято рішення про початок партійної дискусії. І це правда. Для мене дуже важливо, як себе будуть поводити обласні партійні організації. Вони повинні самі прийняти рішення. Я для себе рішення прийняла - для мене перехід до Партії регіонів неприйнятний", - підкреслила Кужель.

Вона також зазначила, що буде активним учасником внутрішньопартійної дискусії щодо можливого об'єднання "Сильної України" і Партії регіонів.

Нагадаємо, що в середу прем'єр-міністр Микола Азаров і віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявили про початок процесу об'єднання партії "Сильна Україна" та Партії регіонів.

Більше про цю новину читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_kuzhel-pishla-proti-tigipka/395419


Україна повертається до радянської моделі економіки

В Україні продовжується монополізація економіки окремими фінансовими групами, що повертає країну до радянської моделі економіки. Про це в інтерв`ю «Главкому» заявив колишній віце-прем`єр, відомий економіст Володимир Лановий.

Лановий застерігає, що в країні посилюється ручне управління економікою. «Азаров вже розповідає, що памперси буде випускати, які масштабні у нього проекти!» - звертає увагу Лановий, - «Очевидно уряд «знає» чи займатися. А те, що кредитування економіки зупинилися і всі кошти спрямовані на урядові проекти – це їх не турбує»

«Ми повертаємося до радянської моделі економіки. Так тоді Були капітали і інвестиції, Але при цьому відбувалася абсолютна деградація економіки, - заявляє Володимир Лановий.

Більше про цю новину читайте: http://glavnoe.ua/news/n82789
13

Коментарі

Гість: Лагуз

118.08.11, 18:14

Я пам"ятаю, як Кужель в студії у Шустера опонувала Тимошенко з якихось питань, а та оцінивши її і знайшовши багато спільних поглядів , сказала що візьме Кужель працювати в уряді. Так і сталось, і попрацювавши з Тимошенко, Кужель вже не може бути заодно з цим хамйом

    218.08.11, 18:27Відповідь на 1 від Гість: Лагуз

    только полный дебил или проходимец может быть с ним за одно

      Гість: Лагуз

      318.08.11, 18:31Відповідь на 2 від Hudson Hawk

      только полный дебил или проходимец может быть с ним за одно
      Та дебили і там не потрібні, а от продажних скрізь вистачає

        Гість: Alter_ego*

        418.08.11, 18:32Відповідь на 1 від Гість: Лагуз

        Я пам"ятаю, як Кужель в студії у Шустера опонувала Тимошенко з якихось питань, а та оцінивши її і знайшовши багато спільних поглядів , сказала що візьме Кужель працювати в уряді. Так і сталось, і попрацювавши з Тимошенко, Кужель вже не може бути заодно з цим хамйомНажаль,ця мудра баба друга особа в партії,пардон,мандавала Тігіпкі,яка абсолютно передбачувано ВЖЕ зливається з ПРдонами.За ними в черзі Іуда відМОРОЗок, барін-пролєтарій СємОнєнко,парламентська повія Литвин і всі,всі,всі.

          Гість: Лагуз

          518.08.11, 18:37Відповідь на 4 від Гість: Alter_ego*

          Ну да, то от читаю в новинах, що вона відмовляється зливатись з ПР.
          Зливки бля.... суспільства

            Гість: Alter_ego*

            618.08.11, 18:39Відповідь на 5 від Гість: Лагуз

            Ну да, то от читаю в новинах, що вона відмовляється зливатись з ПР.
            Зливки бля.... суспільства
            На рос.мові краще - отбросы общества.

              Гість: Лагуз

              718.08.11, 18:45Відповідь на 6 від Гість: Alter_ego*

              Але ж вони зливаються там всі, тому краще зливки
              А Кужель поки молодець, у її випадку на це потрібна мужність

                818.08.11, 18:50Відповідь на 3 від Гість: Лагуз

                значит проходимцы-дебилы

                  918.08.11, 19:00

                  Очень хорошо что идет поляризация политики в Украине - есть две силы - олигархические, прорусские, бескультурные и безнравственные есть национально-демократическое проукраинское движение во главе с Юлией Тимошенко. Наод пусть определяется кому куда.

                    Гість: Alter_ego*

                    1018.08.11, 19:16Відповідь на 9 від sandor1

                    Очень хорошо что идет поляризация политики в Украине - есть две силы - олигархические, прорусские, бескультурные и безнравственные есть национально-демократическое проукраинское движение во главе с Юлией Тимошенко. Наод пусть определяется кому куда.Здесь все те,кто давно определился.Единое сообщество,группа поддержки ЕДИНСТВЕННОЙ,и,боюсь,что последней оппозиционерки Голубому Спруту Украині.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна