хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Ліквідація "олігархії в законі" як явища

Найголовніша реформа, якої потребує Україна – це перегляд чинної системи власності.

За роки незалежності ми звикли до існування цілого класу олігархів, але чи є ця ситуація нормальною? Чи треба і надалі сприймати її як даність?

Люди, що зробили свої величезні статки завдяки близькості до влади, сьогодні є найбільшим гальмом для держави. Розвиток дрібної та середньої приватної ініціативи в бізнесі, демонополізація ринків, прозорість розподілу бюджетних коштів, становлення засобів масової інформації як справді незалежних "санітарів" суспільства – все це входить у пряму суперечність з їхніми інтересами.

Найсвіжіший гучний приклад – поки пенсійне законодавство змінюють за рахунок бідних, одіозні постаті з оточення президента збагатилися в рази. До числа найбільш заможних стрімко прямує й родина самого Януковича.

Отже, ключовим завдання для влади майбутньої, а рано чи пізно правляча команда в Україні зміниться, є проведення реприватизації та нового продажу найбільш привабливих підприємств на чесних і відкритих конкурсах.

Помилки, якої припустилися у 2005 році, повторювати не можна. Тоді обмежилися "Кріворіжсталлю", а щойно мова зайшла про подальшу реприватизацію, піднялося скавуління про "священне і недоторкане право власності".

Команда ж Віктора Ющенка, замість діяти в інтересах мільйонів людей, що його підтримали, почала зближуватися з кількома найвпливовішими сім’ями.

9

Коментарі

анонім

121.06.11, 07:06

Слова правильные...но история говорит о том, когда будут обеднять богатых, пострадают все... и пахари.....у нас - черная зависть превыше всего....

    221.06.11, 10:51Відповідь на 1 від анонім

    До чого тут завість? Хай собі жирують, але людей не мордують і не заберають їх, хай навіть маленької, але власності!

      321.06.11, 15:57

      "...До числа найбільш заможних стрімко прямує й родина самого Януковича..."
      Ну він ж обіцяв покращення "нашого" життя, тобто своїм дітям обіцяв...

        421.06.11, 16:08

        Справа не лише в олігархах. Кожне чиновницьке падло, яке має в руках печатку-100% корупціонер, можна ставити до стінки, бо якщо зробити ревізію їхнього майна-сліпий побачить, що таке на зарплату не купиш...
        Шахтар, який кожен день ризикуючи життям лізе у лаву, заробляє 3,5-5,5 тис. грн. собі такої роскоші не позволить... Тут одними законами не впоратись, потрібна тотальна чистка!

          521.06.11, 20:53Відповідь на 4 від vov4ik126

          Зараз можливий перерозподіл тільки між "своїми". Може вони, як павуки в банці почнуть жерти один одного?

            анонім

            621.06.11, 21:43Відповідь на 2 від Sasha plus

            лес рубят --- щепки летят....тесть меня сдаст только из чисто спортивного интереса...

              722.06.11, 11:37

              згоден з висновком до статті. це треба зробати. але не шляхом "грабуй награбоване!".

                822.06.11, 15:30

                Люди, що зробили свої величезні статки завдяки близькості до влади, сьогодні є найбільшим гальмом для держави.згоден на всі 100%...олігархи під час правління янучари зростають мов гриби після дощу..кількість мільярдерів збільшилась з 8 до 21 і мови про чесний зоробіток просто не може бути...ця мерзота і надалі буде грабувати і жирувати, плюючи на поголовне збіднення нашого народу.