хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Позовна заява народу України в суд США, до крадіїв України. ч.4

30. Можливо, самим потужним нападом на будь-який залишкової незалежності з боку судової прийшов, коли уряд прокуратури порушено кримінальну справу стосовно Молодша дочка голови Верховного суду Василь Онопенко, і заарештований син Онопенко-в-законі, Євген Корнійчук, адвокат і колишній заступник Міністр юстиції. 22 грудня 2010, Корнійчук був викликаний Прокуратура з лікарні, де його дружина тільки що представили свої новонародженої дитини. Під час попереднього ув'язнення Корнійчук і арешт у Грудня 2010 року, Онопенко був останнім в українській високе положення влади не політично відповідність з режимом Януковича.

31. Корнійчук був звинувачений у фальсифікації процесу державних закупівель в 2009 році на користь свого старого юридична фірма, Magisters, як адвокати "Нафтогазу", заряд, який і він, і його колишній юридичної фірми категорично заперечували. Ці звинувачення були раніше розглянутих двічі судів і виявилися meritless. Корнійчук був в кінцевому рахунку звільнені після 55 днів у в'язниці, після ясно "повідомлення" було направлено Онопенко в Верховний суддя Суду.

32. Приблизно в той же час, після прокуратуру купив, очевидно, політично мотивованого кримінальної справи відносно молодшої дочки Онопенко, розроблений або залякати Онопенко і / або змусити його піти у відставку. Замість того, щоб обговорювати справу в прокуратуру, яка була розслідування і судового переслідування випадку, Онопенко вирішив перейти безпосередньо до боса прокуратури, президент Янукович. Звинувачення проти дочка Онопенко були відхилені на наступний день після Онопенко і Януковича були свої засідання.

33. Інша схема вилупилися на нинішній адміністрації зміцнити контроль над Верховний суд щодо скорочення числа суддів Верховного Суду від 49 до 20, і провести те, що було називати "ТВОРЧІСТЬ" для всіх суддів визначити, які з них залишаться на суд і які з них будуть звільнені.

34. Втрата незалежності судової системи і в результаті передачі великих обсягів природного газу від "Нафтогазу" РУП після підтвердження українських судах рішення Трибуналу драматичних і безпосередній вплив на українську економіку і соціального благополуччя її громадян.

35. Хоча рішення трибуналу був технічно проти "Нафтогазу", оскільки це Компанія володіє держава, виплати були здійснені з природним газом, який був, Сутність, належать Україна та її громадянам. Це являє собою колосальне лихо. Мало того, що газ, який в даний час передані РУП вже оплачені через передачі у розмірі 1,7 від "Нафтогазу" "Газпром", але українська економіка та її громадяни в даний час позбавлені величезну кількість газу, що було необхідно усередині країни в межах України для опалення будинків, лікарень, шкіл та інших об'єктів вирішальне значення для добробуту українського народу. Для того, щоб заповнити цей дефіцит у поставки газу для внутрішнього споживання, "Нафтогаз довелося купувати газ у іноземних джерел, однак, ціна 12100 млн кубічних метрів газу було різко збільшився з ціни на момент первісної угоди, які в середньому з 1,7 млрд. дол США, і тепер коштує не менш $ 3,5 мільярда.

36. Щоб зрозуміти масштабність угоди, слід зазначити, , Що 12,1-мільярдів кубічних метрів газу, що "Нафтогаз передані РУП Наступні нагороди трибуналу, становлять приблизно 50% від 25 млрд. кубічних метрів газу, що видобувається в Україні щорічно, і близько однієї шостої частини загальний річний "Нафтогазу" "газового балансу" в 75 мільярдів кубічних метрів, який включає в себе газ поставляється по трубопроводу в Україні з Росії та Turkmanistan.

37. До передачі 12,1-млрд кубометрів газу з "Нафтогазу" РУП, ціни на газ для внутрішнього споживання в Україні кожен рік були підтримуватися значно нижче ринкової ціни на природний газ, який був експортуються з України в Західну Європу. Ці внутрішні звинувачення були стабілізувалася на рівні нижче ринкової ціни на знак визнання нездатності окремих громадян, пенсіонери, домовласників, малі підприємства, лікарні і школи, щоб платити за газ за будь-яку ціну, не істотно нижче ринкової ціни.

38. Все змінилося, коли адміністрація Янукович взяв під свій контроль в лютому і в березні 2010 року. Внутрішні ціни на газ були підвищені на 50%, що найбільш домовласників, пенсіонерів, лікарні і школи не можуть дозволити собі платити. Як результаті, тиск газу в будинки, лікарні, школи та інші об'єкти, був зводиться до точки, де температура всередині багатьох з цих об'єктів було трохи вище рівня замерзання взимку 2010-2011 років. Це не тільки призвели до масових біль і страждання українського населення, але й різко додав до вже серйозна криза охорони здоров'я в країні, зокрема, в державних лікарнях.

39. Так як Фірташ і РУП не платити ні $ 1,7 млрд. первісної ціни або $ 3,5 млрд., що 12,1-млрд кубометрів газу коштувала в той час що він нещодавно був переведений з "Нафтогазу" РУП / Фірташ, обвинувачених пожинали непередбачений прибуток, принаймні 3,5 млрд. дол США, коли вони продавали газ (для яких вони нічого не платили) на відкритому ринку.

40. За інформацією та переконання, Фірташ і його колеги використовували частину ці кошти придбати принаймні три нафтохімічних заводів в Україні, таким чином, створення віртуальної монополії на виробництво добрив у країні, яка має вирішальне значення для всього сільськогосподарського сектора української економіки.Крім того, Фірташ має хороші можливості для придбання величезна частина сільськогосподарських угідь ферми , Що нинішня адміністрація планує продати шляхом приватизації планів

41. Крім того, за інформацією і переконання, Фірташ використовувала 600 млн. дол США з величезного фінансових непередбаченої від нагороди трибуналу для здійснення його опціон на купівлю відсоток інтересу до імперії Inter Media від його співвласника і близьких асоційованих Валерій Хорошковський, який також є начальником СБУ, український стані системи безпеки.


Блін, знов продовження - http://blog.i.ua/community/3034/700324/

14

Коментарі