хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

11 діб голодування Юрія Луценка

Заява Юрія Луценка:

В останні дні Генеральна прокуратура та ряд підконтрольних владі видань поширюють брехню про те, що я начебто не реалізовую на практиці свою заяву про голодування на знак протесту проти незаконного утримання в СІЗО 5-й місяць. У зв'язку з цим маю заявити:

Я, Луценко Юрій Віталійович, вичерпавши всі можливі правові процедури свого захисту, на засіданні Апеляційного суду м. Києва 21 квітня заявив про початок голодування. При цьому я уточнив, що буду вживати чай та каву, а на Великдень традиційно з'їм крашанку та скибку паски.

Саме так я і дію починаючи з 22 квітня.

Чинним законодавством – ні законами, ні кодексами – не передбачене подання мною інших заяв про голодування до будь-яких установ.

Брехливі публікації про те, що Луценко "голодує з рибою і борщем", або про те, що це – "лише дієта", я розцінюю як черговий прояв аморальності й нелюдяності ГПУ та підлеглих владі ЗМІ. В тому ж ряду я розглядаю і заяву Уповноваженого Верховної Ради з прав людини пані Карпачової, яка, не бачивши мене з січня місяця, тим не менше, спростовує факт голодування, посилаючись на розмову зі мною.

Проте, пані Карпачовій легко було би дізнатися, що мої співкамерники письмово надали покази ГПУ, що я з 22 квітня (за виключенням Великодня), не вживаю їжі. При бажанні в цьому можна пересвідчитися візуально при особистій зустрічі.

На завершення хотів би звернути увагу не на подробиці мого голодування чи утримання під арештом – а на факт незаконних дій ГПУ, які вже призвели до взяття моєї справи до пріоритетного розгляду Європейськими судом з прав людини. Це, насправді, їх і лякає! Звідси ці потуги мене дискредитувати і оббрехати.

У таких умовах переживання пустобрехів з ГПУ про мій вплив щодо дискредитації їхнього відомства – марний. І українська, і європейська громадськість знають, що відносно мене та інших політично репресованих осіб порушено не кримінальні справи, а здійснюється безчесна політична розправа. http://www.nso.org.ua/ua/news/8476 «Юра, ми з тобою!» акція підтримки у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/event.php?eid=180719248646138

16

Коментарі

12.05.11, 17:18

Про акцію по підтримці Луценка написала сьогодні "Українська правда":
http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/2/6157173/

    Гість: lyo Dnepr

    22.05.11, 17:28

    Издевательства репрессивных органов хунты над Луценко, ложь уполномоченного по правам человека в Украине - это плевок в лицо всем украинцам от правящего режима Януковича и Ко.

      32.05.11, 18:02

      Юра тримайся ! Ми з тобою !

        Гість: Світанок

        42.05.11, 18:48

        Юра! Справжні Укаїнці завжди з Тобою. Читай мої книги, які я тобі подарував у Новому Роздолі. Там все сказано. Тримайся, а ми гуртом будемо відстоювати твоє здоров'я, твою честь і Україну. З повагою Віктор Спиридонович.

          52.05.11, 20:03

          "При цьому я уточнив, що буду вживати чай та каву, а на Великдень традиційно з'їм крашанку та скибку паски...."
          Это бред! Так не голодают. Чтоб не хотелось есть, надо вообще не есть, и кофеин (тем более сахар!) вызовет голод. Первые полтора дня тяжело, особенно в начале вторых суток, а после организм привыкает, даже весело, хорошо и легко.
          Идиотизм.
          В камере, где воздух спёртый голодать опасно, т.к. отравление наступит где-то на пятые сутки. Надо пить больше воды. И какие то лекарства нужны от отравления.
          Всё.
          Проверено на личном опыте (1989-1990 гг)

            62.05.11, 20:05

            "Брехливі публікації про те, що Луценко "голодує з рибою і борщем", або про те, що це – "лише дієта..."
            Пусть публикуют вес. Если он по-настоящему голодает, то должен сбрасывать по килограмму в сутки (он носил 56 размер, теперь ,говорят ,носит 52-й вообще депутаты очень толстые!)
            Если 52-й, то ему можно, и даже нужно! безболезненно сбросить килограммов 15-20.

              72.05.11, 20:09

              Конечно, жалко Луценко, жалко потому, что из него сделали козла отпущения, что дело медленно расследуют.

                82.05.11, 20:24Відповідь на 5 від фон Терджиман

                месяц только на воде----без кофеина и глюкозы, ни одного см объема или грамма... 97-август, октябрь - повтор, но неделя без воды...., самый тяжелый третий день, на четвертый, ощущение, что легкие как губка впитывают воду из воздуха, и это в камере на 16 человек(24 м*2) в которой меньше чем 24 никогда не было....так что все возможно...
                Пусть держится, но кофе - лишний.

                  92.05.11, 20:26Відповідь на 6 від фон Терджиман

                  только во второй раз сбросил за месяц 16 кг, и 12 см на талии
                  но это когда неделю провел без воды

                    Гість: lyo Dnepr

                    102.05.11, 21:40Відповідь на 7 від фон Терджиман

                    Конечно, жалко Луценко, жалко потому, что из него сделали козла отпущения, что дело медленно расследуют.Задача и состоит в том, чтобы высосанные из пальца дела расследовать бесконечно долго. Это новые формы беззакония: пожизненное предварительное заключение и пожизненная подписка о невыезде

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна