хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Черкащанин замовив убивство власної дружини

У Черкасах чоловік замовив убивство власної дружини. Жінка була приватним підприємцем, тож, добре заробляла, на відміну від чоловіка, який ніде не працював.

Про це повідомили в прес-службі Управління МВС України в Черкаській області, передав кореспондент ГолосUA.

Криваву аферу чоловік вирішив провернути напередодні розлучення. На початку березня мало відбутися судове засідання. Тож, аби не залишитися на вулиці, чоловік і звернувся за допомогою до найманого вбивці. Ціну за життя жінки благовірний встановив у 1500 грн. та автомобіль. Однак, в операцію втрутилися працівники по боротьбі з організованою злочинністю. Оперативна інформація, яка надійшла до міліціонерів, підтвердилася у процесі її перевірки. Неприємна місія випала на убозівців під час оповіщення «замовленої» дружини. Жінка ще довго не могла повірити у таку страшну, але правду. Однак, співпрацювати з правоохоронцям почала активно. Повна конспірація у таких справах - запорука успіху. Операція готувалася у суворій секретності. Убозівці провели імітацію вчинення вбивства дружини, а для підтвердження підготували фотографії з місця потенційного злочину, паспорт та мобільний телефон псевдозагиблої.

У визначений час, «чоловік-замовник» прийшов на зустріч, аби пересвідчитися у виконаній справі. «Робота» його вельми задовольнила, тому він віддав частину обіцяних грошей виконавцю злочину. Як тільки гроші опинилися у кілера – працівники спецпідрозділу «Сокіл» одягнули кайдани на руки замовника.

Після розмови із затриманим, навіть бувалі оперативники здивувалися неприхованій користі та цинізму чоловіка. Йому було байдуже на дітей та дружину, головне - отримати «у спадок» прибутковий бізнес, будинки, гроші та авто.

На даний час стосовно затриманого порушено кримінальну справу за сукупністю трьох статей Кримінального кодексу України, зокрема чоловіка обвинувачують в організації замаху на вбивство з корисливих мотивів.

3

Коментарі

13.03.11, 22:34

Наплювати на дітей-оце папаня

    Гість: pomadka

    24.03.11, 11:08

    Боже мой...не понимаю тех людей которые могут убить просто так человека....а за 1500 гривен пойти на убийство это вообще...