хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

вибух, що ледве не викликав землетрус )

Великий вибух: у зірки Playboy луснули груди під час стриптизу

З венесуельської моделлю і співачкою Діос Каналес стався нещасний випадок, який довів її до лікарняного ліжка: під час спортивного тренування у дівчини .. лопнули груди. 

28-річна венесуелка відома публіці не стільки своїми піснями, але своїми численними пластичними операціями і великими грудьми. Під час недавнього тренування Діос оступилася і впала, приземлившись на свою шикарну грудь. Здавалося б, ось вона, користь від такого розміру - м'яка посадка і ніяких тобі травм. Але все виявилося дуже погано: під час падіння імплантати не витримали ваги дівчата і лопнули. Фахівці вважають, що вони були неякісними. Як би там не було, деякий час Діос доведеться валятися на лікарняному ліжку, передає Starslife


Красуню прооперували, про що вона повідомила у своєму фотоблозі. Діос продемонструвала свій бюст після хірургічного втручання та запевнила фанатів, що з нею все буде добре.

а ви уявіть, щоб було, як би рвонуло ось це: tits death

 Результат пошуку зображень за запитом "силіконові груди прикол"

8

Коментарі

Гість: зпалив москву

12.04.15, 00:50

якщо добряче топотнути ногою у потрібному місті, то можна помітити, як велике місто, що тримається на сваях (курячих лапах), почне провалюватися в чорну діру.