хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Моя творчість

попередня
наступна

Роман "Блискавка"

Всім привіт! 

Нещодавно у мене виникло бажання поділитися власною творчістю з іншими. 

Зокрема, роман "Блискавка" я збираюся публікувати. Спочатку в електронному вигляді, а згодом (якщо пошастить у паперовому варіанті). Якщо кому цікаво, то скоро буду тут розмішувати роман по частинам.

Заходьте на мій сайт: http://www.qvant.ucoz.ua/

Щиро, Роман Квант.

1

Коментарі

116.09.10, 23:57

загляну

    217.09.10, 10:57Відповідь на 1 від kilan

    Дякую. Мені цікаво буде враження від сайту. Я його недавно створив і думаю, як покращити структуру сайта.

      328.10.10, 15:39

      Щось в мене з реєстрацією не виходить... Я доречі теж письмеництвом займаюся, нещодавно відіслала рукописи до двох видавництв і планую надіслати ще в одне (три стріли, якась та влучить в ціль)... Не знаю, чи ти правильно зробиш виклавши свій роман в інтернеті, адже багато видавництво бажають мати твори що раніше не оприлюднювалися, бажають розпоряджатися авторськими правами, тому краще обдумати такий крок, адже це дуже важливо. Доречі, що саме ти пишеш, фантастику, соціальну літературу чи щось з ряду "психоделік". Я пишу наукову фантастику, велика шанувальниця "Зоряних шляхів", але створюю щось трохи інакше, більше психології, соціології та драми. А ще більше люблю обєднувати контрасти: добро і зло в союзи, - вічні як сама Земля...

        Гість: Romeo 7

        46.11.10, 22:19

        Опівнічна, я пишу містику у купі з фантастикою, трилером, та ін. Дебютний роман "Блискавка" вже почав продавати в електронному вигляді. До речі, кілька людей вже ризикнуло купити. Це вже непоганий початок.
        А стосовно паперових видавництв, то із-за кризи дуже важко пробитися. Видавці бояться друкувати маловідомих авторів в Україні.