хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Показ соціальної моди у Дніпропетровську. (Проект від К12)

Бал Кохання та Містики показав, що ми всі вміємо виглядати дуже гарно, коли цього потребують умови, але за словами більшості дівчат, хлопці дуже рідко задаються питанням свого зовнішнього вигляду.

У пошуках рішення цієї проблеми креатив-група Квесту К12 вирішила провести цікавий, гарний, яскравий захід, під назвою "Показ соціальної моди від К12"

Підготовка до події:

Збираємо тих, хто бажає проявити свої здібності у дизайні, стилістиці, перукарстві, візажі, та макіяжі, щоб вони змогли на практиці реалізувати свої творчі фантазії, мрії, задуми, і щоб цього разу їм не заважали, ані страхи, ані сумніви, ані відсутність досвіду - бо за їх навчання візьмуться професіонали усіх галузей!

А також тих, хто хоче бути моделями - звичайні хлопці та дівчата, які, можливо ніколи в житті цим не займались, але (впевнений) колись про це мріяли - вийти на сцену в новому образі, навчившись гарно себе продемонструвати, отримати посмішки та оплески від гостей, грамоти від організаторів і можливо навіть якісь пропозиції по роботі, або по кар'єрі у світі моди.

Будуть запрошені професіонали з усіх галузей, які стосуються моди, і декілька тижнів приділяємо на те, щоб підібрати кожній моделі свій стиль для виступу, провести всі необхідні майстер-класи, тренування, навчання для всіх учасників і ... Назустріч великому місту!

На зараз в розважальну програму заходу увійшло досить багато унікальних та оригінальних ідей і пропозицій, які вже починають готуватись до втілення, але на мою думку, програма буде ще розширюватись та доповнюватись! Це буде яскраво, видовищно і має бути навіть ще більш блискучою подією, ніж Бал, адже ми розвиваємось, і кожен наступний проект, звичайно, має бути кращим за попередній!

Такі заходи - це не нове. Я вже чув і бачив, як до показів моди запрошуються звичайні люди, якім допомагають підібрати щось гарне та нове для свого стилю, і це завжди подобається публіці.

Це буде цікавим досвідом, і обов'язково піде на користь усім учасникам. Впевнений, цей захід справді допоможе реалізувати свій потенціал та здійснити давні мрії!

Проведення показу планується на середину-кінець травня, коли вже буде достатньо тепло і погода більш-менш стабільна. Місце проведення, Набережна, в районі цирку. У вихідний день (головне ще підгадати з погодою).

Кількість учасників - приблизно по 3-5 людей в кожній з номінацій: - візажист; - стилист; - перукар; - дизайнер одягу; і ще 15-20 моделей з дівчат та хлопців. Разом всіх учасників буде близько 50...

ЗВЕРТАЮ УВАГУ!!!! Кількість учасників - досить обмежена! Тому, щоб не прогавити свій шанс, потрібно поквапитись... і стати першими та найкращими!!!

Запрошуємо помічників і просто всіх, хто хоче приєднатись до події!Детальніша інформація - на форумі Квесту К12 (доступ мають тільки активні учасники Квесту), а також в групі ВКонтакті: http://vk.com/moda_dp та незабаром на офіційному сайті проекту: http://moda.k12.dp.ua

10

Коментарі

127.03.11, 16:23

Интересно надо бы поучаствовать ..

    227.03.11, 19:34

    Очень интересно! А вот теперь тебе вопрос на засыпку: кем из перечисленных номинаций ты меня видишь?

      327.03.11, 22:29Відповідь на 2 від Пакахонтас

      Я сам буду моделлю (-:
      Ну і організатором (-:

        Гість: Роман_тик

        428.03.11, 07:47Відповідь на 2 від Пакахонтас

        Очень интересно! А вот теперь тебе вопрос на засыпку: кем из перечисленных номинаций ты меня видишь?А кем ты, себя видишь?

          528.03.11, 10:23Відповідь на 4 від Гість: Роман_тик

          Рома, давай з Алькою моделями? (-:

            Гість: Роман_тик

            628.03.11, 10:41Відповідь на 5 від Ханік

            Рома, давай з Алькою моделями? (-:любопытное предложение подумаем

              Гість: vodkavd

              728.03.11, 11:25

                828.03.11, 18:44

                Хоть бы не прозевать посмотреть!

                  928.03.11, 19:46Відповідь на 8 від Mr_Dimm

                  я буду тримати вас в курсі подій (-:

                    1028.03.11, 20:13Відповідь на 3 від Ханік

                    Я сам буду моделлю (-:
                    Ну і організатором (-:
                    Хотелось бы поучаствовать! Но в роле кого?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна