Про співтовариство

Товариство для тих, хто ще не втомився від політичних дискусій, має власну думку і може її висловити.
В товаристві відсутня цензура, розглядаються заявки на вступ від представників будь-яких політичних поглядів.
Вид:
короткий
повний

Політика.

Пандемія політична

  • 05.11.09, 12:03
Разом з тим, як з'являються докази того, що свинячий грип швидше П'ятачок чим кликастий монстр, чому б не поцікавість, чому Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію? Облишивши визначення в стороні, чому агентство продовжє наполягати на тому, що нам кришка? Відповіді мають значно менше спільного зі світом охорони здоров'я, ніж з перерозподілом світового багатства.

Читати далі....

Роздутий уряд не працює

Важилва наука, яку треба виснувати, ось яка: ми бачили, що саме працює в Британії, починаючи з 1980-х років, так само як бачили в 1970-х роках, що не працює. А тут, як і всюди, працює вільне підприємництво, а не роздутий уряд.
М. Тетчер, "Свобода та обмежене врядування"

Попри економічну кризу уряд Юлії Тимошенко продовжує нарощувати кількість високопосадовців.

Характерно, що прем‘єр постійно збільшувала і чисельність свого апарату. Якщо у прем‘єра Ющенка у 2000 році працювало 38 патронатних працівники, у прем’єра Януковича у 2004 році - 43, то у прем’єра Тимошенко зараз вдвічі більше – 80.

За останні два роки, після останнього збільшення 21 жовтня 2009 року чисельність секретаріату Кабміну і патронатних служб керівництва Кабміну виросла до 1244 одиниць (порівняно з 993 одиниць на початку першої каденції Тимошенко).

У результаті попри економічну кризу керівний склад органів виконавчої влади досяг рекордних значень. Сьогодні у 21 міністра працюють 150 заступників (в середньому - по 7 заступників у кожного). Крім того у 41 центральному органі виконавчої влади отримують зарплату 204 заступники.

Також служба звертає увагу на збільшення граничної чисельності територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади - на 15,5 тисяч одиниць протягом двох останніх років урядування Тимошенко.

http://www.pravda.com.ua/news/2009/10/27/104071.htm





Педофіли запроваджують цензуру в інтернеті

Педофіли вголос заявили про намір взяти інтернет під повніший контроль. Проектом закону 3271 від 25.05.2009 пропонується зобов'язати інтернет-провайдерів обмежувати доступ до сайтів за першим же зверненням МВС та зберігати інформацію про з'єднання своїх користувачів з означеними ресурсами. Прикриваються мудазвони, як і слід очікувати, захистом дітей. Побічним наслідком може стати можливість "органам" блокувати доступ до будь-яких ресурсів.

Серед ініціаторів проекту значиться Віктор Уколов — депутат та піарник від БЮТу звинувачуваний в згвалтуванні дітей.

Громадянська акція проти ухвалення законопроекту: http://zakon404.pp.ua/

Як врятувати економіку?

Новообраний президент США Барак Обама закликає терміново надати допомогу американській економіці у розмірі щонайменше 800 млрд. доларів. (див.) Він вважає, що:
Якщо цього не зробити негайно - рецесія затягнеться на роки. Завдяки програмам державної допомоги він планує створити понад 3 мільйони робочих місць і витратити на це трильйони доларів з бюджету США.

Мені було б дізнатись вашу думку з цього приводу. Дякую за відповідь.

0%, 0 голосів

25%, 1 голос

25%, 1 голос

50%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

01.10.2007

  • 28.09.07, 11:46
Чудесное солнечное утро в Изюмском лесу. Полянка. Ющенко, Ахметов, Янукович и Мороз едят шашлыки. Все в благодушно-раслабленном настроении, но ружья держат под рукой. Ахметов, спокойно, вытирая руки салфеткой: "Ну, пусть мне теперь кто-нибудь объяснит, почему ПР проиграла внеочередные парламентские выборы." Ющенко краснеет, Янукович и Мороз бледнеют. Ющенко: "Так це ж в минулому. Ми ж уже всьо обговорили і тепер працюємо разом". Ахметов, улыбается: "Это не по понятиям. По понятиям кто-то должен ответить." Ющенко бледнеет, Мороз краснеет. Мороз: "Якби президент не видав свого злочинного указу..." Ахметов берет в руки двухстволку и спокойно прерывает Мороза: "Я не про это. Я про деньги." Янукович краснеет, Мороз бледнеет. Янукович быстро хватает ружье Мороза и ломает его об колено. Ахметов кивает Януковичу, целится в Мороза и спокойненько так молвит: "Беги". Мороз срывается и ныряет в кусты. Слышно быстрое удаляющееся шуршание тела о кусты и ветки. Выстрел и пртяжный вопль. Ахметов: "Этот патрон был холостой". Янукович и Ющенко: "Гы-гы...". Ахметов, спокойно Ющенко: "А второй-боевой. Беги." Ющенко падает в обморок. Янукович быстро хватает его ружье и ломает. Ахметов опускает ружье. Янукович с облегчением: "Что мне теперь делать с этими неудачниками?". Ахметов, неспеша вынимая из багажника тяжелый пулемет MG-42, Януковичу: "Что-что... Беги, Витя..."

Гражданская активность

  • 25.09.07, 12:16
Народ, а Вам уже пришли пригласительные на выборы? Мне ишо нет.
Вот я решил вчера вечером (проявить гражданскую активность) зайти в комиссию и уточнить шо за херня такая.
В квартире, где я живу, кроме моей семьи были прописаны мои отец и мать а также мой брат. Отец с матерью выписались где-то года 2 назад, а брат до сих пор прописан.
В комиссии меня радужно встретили (дико извинялись из-за отсутствия пригласительного и пытались миня «задержать» шоб тут же мне его выписать и торжественно вручить) и начали искать в списках. В списках также кроме меня жены и брата оказались мои родители????
Вот интересно, а по месту регистрации моих родителей они тоже в списках или как?
Это шо новая технология «каруселей»?

Мер всіх марсіан

  • 14.09.07, 17:15
Луценко обнародовал компромат на Черновецкого
http://news.liga.net/elect2007/news/N0740280.html

Украинский гражданин

  • 11.09.07, 14:16
Украинский гражданин!
А ты уже проголосовал?
Немедля окунись в пучину страстей и изучи список, а затем упади в анализ:

http://www.liga.net/conf/elect2007/wpoll.asp

Проголосовать можно только один раз, так что не балуйтесь и будьте откровенны. Так же воспользуйтесь уникальной возможностью просмотров результата голосования.
Самая лидирующая партия, коей я и свой голос приложил, всем понравится. Она замыкает список.

Хозяйственик

  • 23.08.07, 10:56
Когда в институте изучал Историю Украины про первого Президента Украины Грушевского слышал такую тезу «Президент должен страной руководить, а не примусы домохозяйкам чинить». Ну я думаю вы поняли я о чем.))))
Сторінки:
1
2
попередня
наступна