Про співтовариство

Когда читаешь сообщение свыдомых братов,не вольно думаешь что ты пропустил что то интересное в этой жизни. Многие раньше и не знали что есть Великие Укры,у которых остальные были прислугой,про Святого Бандеру,храбрых УПИнцев и т.п
Обсуждаем,приводим примеры щирого ума свидомых братов.
Вид:
короткий
повний

Свидомисть - это диагноз

R_

R_

R_

R_

Василь Кирилич

  • 21.10.16, 21:50
https://www.facebook.com/kyrylych.vasyl/posts/1662096064102142

Як вивести з рівноваги майданівця

Спілкуючись у соцмережах, можна помітити, як нервують особи, що були на майдані, коли їм поставити руба кілька "незручних" запитань. Наприклад: у чому сенс "революції гідності"? У чому полягає сама ота "гідність"? Дуже нервовий майданівець може відразу послати вас подалі або назвати "ватою". Але сподіваюся, що вам трапиться стриманіший співрозмовник, тому ставте йому наступні запитання. Спитайте: якою була конкретна мета майдану - провести масштабну всеукраїнську акцію протесту проти діяльності режиму Януковича чи силове повалення влади і захоплення її іншими людьми? Якщо майданівець вибере перший варіант відповіді, то запитайте його, чому люди не зупинилися, коли побачили, що "пахне смаленим", тобто, відбувається захоплення влади. Коли ж співрозмовник відповість, що був намір захопити владу у Києві, то поцікавтеся в нього: а чи не суперечили такі дії Конституції України? Нехай прочитає там насамперед про основи суверенітету України, причини для переобрання Президента України. Порадьте також заглянути до статті 17 першого розділу, там майданівець дізнається про те, де і для чого не можна використовувати регулярні війська. Якщо ваш співрозмовник ще спокійний, зробіть йому закид, що він був співучасником силового повалення влади, перевороту. Тобто - злочинець. Не знаю, чи знайдеться такий, що спокійно витримає це.
Тепер щораз частіше можна почути від екс-майданівців, що їх, мовляв, підставили. Такою риторикою послуговуються більше ті, що сьогодні імітують "контроль" над владою, є ніби послідовниками майдану. Ось цитата одного з них: "Ми вже тоді розуміли, що перевертні, які захопили сцену Майдану, зливають людей, яких технологічно маніпулятивно використали". Запитання: якщо ви, революціонери, бачили, що вас "зливають", то чому не зупинилися, щоб не бути учасниками авантюри? Взагалі, чи були з вашого боку якісь дії, щоб зупинити це "зливання"? Зрештою, кого "злили" на майдані, а кого не "злили"? За логікою майданівців, "злили" тих, хто не отримав від майдану девідендів. Ану, спитайте Семенченка чи як його там по-справжньому, чи його "злили"? Спитайте Гаврилюка Михайла. Парасюка спитайте. А в багатьох екс-майданівців виходить, що майдан "злили" і до влади прийшли не ті люди. Ну то чому не скажуть про це згаданим семенченкам-гаврилюкам-парасюкам? Або ще конкретніше: не визнаємо цієї влади, бо вона прийшла незаконним неконституційним шляхом. Ото я розумію позиція невдоволеного владою українця! Такої можливості при Янику не було, бо він був обраний шляхом виборів на всій (!!!) території України. А тут, що раз плюнути: подавайте до міжнародних судів і визнавайте владу нечинною, якщо вона вам не подобається!
Але чи не найбільше дратуються майданівці, коли їх спитати при тому, коли вони плачуть про високі ціни й тарифи на компослуги: "Ну що, здобули?". Ні, вони не дратуються тоді, навіть не зляться, вони просто скаженіють. Але ви будьте милосердні і спустіть з них пару: "Та перестань, не сердься! Все так не буде! Буде ще гірше..."


R_

R_

R_

R_

Василь Кирилич :

  • 21.10.16, 17:18
Читаючи у соцмережах коментарі людей, що були на майдані, розумію, що всі вони просто боягузи. Хоч поміж рядками окремих дописів можна прочитати, що люди усвідомили, нібито, що натворили, уголос вони цього бояться сказати. Ну що ж ви, герої, соромно визнати себе учасниками розвалу країни? "Та ми не думали, що воно так обернеться, бачимо тепер, що недобре". А тоді не бачили, повилазило вам?
Та як би там не було, покайтеся, люди, Бог простить вам. І люди простять. Не корчте з себе й далі героїв, котрі скинули "тирана", бо геройства у тому нема, а хіба неймовірна тупість разом із жорстокістю. Тупість полягає в тому, що ви клюнули на приманку пройдисвітів і пішли робити "революцію", не маючи ані лідера, ані чіткої мети. Але ні, мета у вас була: це "європейські цінності". Просто калька комуністичного "світлого майбутнього". А жорстокість ваша - це просто якесь втілення у вас диявола під час майдану і наступних "революційних" подій. Священики благословили на вбивство, пенсіонери зривали бруківку й підносили тим, що жбурляли її у живі мішені - міліціонерів та беркутівців. А милі й усміхнені дівчатка з розфарбовалими національними барвами личками розливали горючу рідину у пляшки - це з під їх рук виходили смертельні "коктейлі Молотова", якими потім живцем спалювали людей...
Боягузи ви, люди. Боїтеся самих себе. Те, що вас наповнює сьогодні, то є дух лукавого, якого треба позбавитися. Шлях один - покаяння. Не бійтеся, відважтеся!

R_

R_

R_

R_

Александр Скубченко :

  • 20.10.16, 20:59
Рада приняла Декларацию памяти и солидарности, приуроченную 77-летию
вторжения СССР в Польшу. В заявлении говорится, что Пакт
Молотова-Риббентропа привёл к оккупации Польши. Ну раз, Украина осудила
пакт, то надо быть последовательными и вернуть Польше её земли. Это же
не Западная Украина с сегодняшнего дня, а оккупированные земли Польши.
Или как? У этих клоунов мозги в голове есть вообще? Украину уничтожит не
Путин, Украину уничтожит майдан.

R_

R_

в У. ограничивается деятельность российских платёжных систем …

  • 19.10.16, 15:50
‹россиянам в результате подгадили, но не сильно: у них есть масса способов получать деньги - да хоть те же вебмани. А вот в Украине вебмани не обналичишь, так что остаётся из всех систем переводов только вестерн юнион с его сумасшедшими
комиссиями.›

R_

R_

Василь Кирилич :

  • 17.10.16, 19:45
Ще кілька літ тому у моєму дев'ятиповерховому будинку, що має два під'їзди, жило повно алкогіликів. Впродовж цих пару років майже всі вони "самоліквідувалися". Одні повмирали від надмірного пияцтва, інші від "виробничої травми" - хтось упав і вже не встав, комусь "допомогли" впасти і вже не встати, ще інший протяг ноги з голоду або холоду. Нині у моєму будинку спокій. Нема алкогіликів - нема проблем з ними.
Як думаєте, до чого це я веду ?..

R_

R_

у нас просто боятся другой мысли, другой точки зрения …

  • 16.10.16, 13:37
‹ Українські експерти усіх мастей буквально не вилазять з "пропагандистських" російських телеканалів, де мають можливість абсолютно вільно висловлювати свої думки чи то про Путіна, чи про Сирію, а чи про Крим з Донбасом.

Але я ніколи (!!!) не бачив, щоб за останні три роки подібна практика існувала на українських телеканалах.

Це може означати лише одне: у нас просто елементарно бояться іншої думки, іншої точки зору.

Ба більше, наші ЗМІ настільки затиснуті з усіх боків супердемократичною владою і озброєними до зубів добровольцями чисельних батальйонів, що вільне слово, вільна думка апріорі сприймаються як злочин.

У кращому випадку це закінчується підпалом телеканалу. При цьому найдемократичніші представники влади одразу ж назвуть це самопідпалом... ›

R_

R_