хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

"Серед двох тисяч депутатів-свободівців – жодного перебіжчика"

20 березня 2012 року в Кіровограді у Будинку вчителя відбулася зустріч-лекція члена політради ВО "Свобода" Андрія Іллєнка з міським осередком Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та прихильниками партії.

Зала, у якій відбулася зустріч, була вщерть заповнена охочими поспілкуватися з Андрієм Іллєнком. Лідер київських націоналістів наголосив: "На сьогодні "Свобода" – це єдина в Україні партія класичного типу, що має чітко визначену ідеологію і ставить за мету досягнення соціальної і національної справедливості. Більшість інших партій обслуговують інтереси кримінально-олігархічних кланів, не маючи під собою жодного ідеологічного підґрунтя. Тому ці партії непослідовні, там процвітає зрадництво і обман. Через це серед громадян є величезна зневіра в політиці і політиках. І саме завдяки корінній відмінності "Свободи" від інших партій, ідейності і послідовності, ми намагаємось зламати цю стіну несприйняття".

Андрій Іллєнко спростував деякі стереотипи щодо ідеології націоналізму: "Побутує хибна думка, що націоналізм стосується лише гуманітарної сфери, зокрема захисту мови, культури, історичної пам'яті. "Свобода" переконливо засвідчує: націоналізм охоплює усі сфери, адже соціальні і національні потреби є нерозривними".

Говорячи про порядність політиків, Андрій Іллєнко наголосив: "Про "чесність" торочить кожен зрадник і "політична проститутка". Ми ж говоримо про факти. Зараз у місцевих радах різного рівня працюють близько двох тисяч депутатів-свободівців. І жоден із них не став перебіжчиком, зрадником, корупціонером. Це пояснюється тим, що до партії ми приймаємо лише тих, хто повністю сповідує наші ідейні переконання. Для свободівців зараз встановлена висока моральна планка, і її треба підтримувати. Якщо представники, наприклад, Партії регіонів крадуть, брешуть, вбивають, то це нікого не дивує, люди про це знають і навіть продовжують голосувати за них. Якщо ж свободівець зробить якийсь негідний вчинок, то це буде надзвичайно сильний удар по партії, який може нанівець зруйнувати все те, що ми так довго здобували. Тому зараз ми, як сапери на війні, можемо помилитись лише один раз".

Крім того, лідер Київської "Свободи" звернув увагу на те, що у партії є унікальний історичний шанс потрапити до парламенту і сформувати там першу націоналістичну фракцію. Тому він закликав присутніх взяти участь у виборах в якості спостерігачів і членів виборчих комісій, аби не допустити фальсифікацій і зберегти кожен голос, який буде віддано за ВО "Свобода".

Керівник виборчого штабу "Свободи" в Кіровоградській області Руслан Андрійко розповів про можливі проблеми й фальсифікації, що їх слід чекати націоналістам на прийдешніх виборах, та методи боротьби з ними; закликав симпатиків націоналістичної політсили допомагати "Свободі" у боротьбі з нинішнім режимом.
Прес-служба ВО "Свобода"
30

Коментарі

анонім

122.03.12, 11:03

Свобода має бути у ВР!

    222.03.12, 11:04

      322.03.12, 11:06Відповідь на 1 від анонім

      і буде.

        422.03.12, 11:07

        А який зміст перебігати?
        http://censor.net.ua/news/200909/v_shkole_portret_shevchenko_zamenili_portretom_yanukovicha_v_byut_rasskazali_za_kakietakie_zas lugi

          522.03.12, 11:08Відповідь на 1 від анонім

          100%. І мати там більшість, щоб приймати необхідні країні закони.

            622.03.12, 11:10

              722.03.12, 11:47

                Гість: lkjmn

                822.03.12, 12:06Відповідь на 4 від helsan

                А який зміст перебігати?Зміст ще той!!!

                  Гість: Отец Онуфрий

                  922.03.12, 12:27Відповідь на 4 від helsan

                  В том нет греха что висит изображение правителя - президента. Надобно чтоб ученики получили надлежащее назидание, узнали о том пути каким шел правитель наш , указуя и нам путь сей. Дабы вразумились и укрепились в Вере Православной.

                  В час же сей братья, надлежит всем нам помыслить о единении , а не о распрях и расколах.
                  Устоим в святоотеческой Вере если станем единодушно.

                    1022.03.12, 12:59Відповідь на 1 від анонім

                    согласен, вместо ПРастов и коммуняк, да и литвиновцам там тоже нечего делать

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна