хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вона - опозиція???

18 листопада 2010 року відбулася сесія депутатів VI скликання Полтавської обласної ради. Депутати обирали голову і заступників голови обласної ради. Як і очікувалось, члени так званих опозиційних партій віддали свої голоси за представників Партії регіонів.

За кандидатуру "регіонала" Івана Момота на посаду голови облради проголосувало 102 депутати із загальної кількості голосуючих 109. Утримались – 6 депутатів, 1 бюлетень виявився недійсним.

"Виявляється, що політичні сили, які іменують себе "опозиційними", - разом мають 30 депутатів в Полтавській обласній раді. У разі їхнього голосування "проти" – як Іван Момот, так і Володимир Оніщенко отримали б не більше 90 голосів. Проте навіть за відсутності певної частини депутатів, владні кандидати все одно отримали по 102 голоси. Арифметика проста: "опозиціонери" однозначно голосували за представників Партії регіонів. Не дивно, що вдовольнившись посадами, "регіонали" кинули кістку і "Батьківщині" – Володимиру Марченку також дісталась посада заступника голови обласної ради. Голосування було добре організованим.

Це вже не перший випадок спільного голосування представників псевдоопозиційних сил з провладними партіями на Полтавщині. Полтавчан вкотре ошукали. Переконаний, люди остаточно розчарувались в "націонал-демократах". "Свобода" попереджала про їхню безпринципність", - зазначив заступник голови Полтавської обласної організації ВО "Свобода" Сергій Галата.

Нагадаємо, 12 листопада фракція "Батьківщини" висунула і в повному складі підтримала "регіонала" на посаду голови райради в Кременчуці. Також "націонал-демократи" по кадрових питаннях спільно з провладними силами голосували у Лохвицькій та Козельщанській районній радах.

Прес-служба Полтавської обласної організації ВО "Свобода"
28

Коментарі

119.11.10, 17:34

мда,в оппозиции быть невыгодно

    анонім

    219.11.10, 17:34

    ВОНА може й опозиція, але не її не ідейна партія.

      319.11.10, 17:39Відповідь на 2 від анонім

      ВОНА може й опозиція, але не її не ідейна партія.Зайди на сайт Свободи - таке по всій Україні.В той же час активно почали розповсюджувати пасквілі про Тягнибока.І чому б це???

        Гість: Ogin

        419.11.10, 17:42Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

        ВОНА може й опозиція, але не її не ідейна партія.Зайди на сайт Свободи - таке по всій Україні.В той же час активно почали розповсюджувати пасквілі про Тягнибока.І чому б це???Бо ВОНЮля працює!

          анонім

          519.11.10, 17:53

          що казати про Полтавську область, якщо навіть обласні ради націоналістичної Волині тушки здали голубій україножерській нечисті

            анонім

            619.11.10, 17:53Відповідь на 3 від дТОЛЯізХорола

            я в курсі

              719.11.10, 18:09Відповідь на 5 від анонім

              що казати про Полтавську область, якщо навіть обласні ради націоналістичної Волині тушки здали голубій україножерській нечистіІ тільки Свобода пішла в опозицію.

                819.11.10, 18:13Відповідь на 4 від Гість: Ogin

                ВОНА може й опозиція, але не її не ідейна партія.Зайди на сайт Свободи - таке по всій Україні.В той же час активно почали розповсюджувати пасквілі про Тягнибока.І чому б це???Бо ВОНЮля працює!Мабуть,так.Останнім часом про Тягнибока пишуть звичайний "брєд".

                  Гість: lyo Dnepr

                  919.11.10, 18:37

                  Уважаемый автор, я понимаю, Вы еще не привыкли, что теперь главное не как голосуют, а кто считает. Но нужно перестраиваться, а то так и не долго до того момента, когда Вы себя начнете обвинять за то, что проголосовал за ПР.

                    1019.11.10, 18:43Відповідь на 9 від Гість: lyo Dnepr

                    Уважаемый автор, я понимаю, Вы еще не привыкли, что теперь главное не как голосуют, а кто считает. Но нужно перестраиваться, а то так и не долго до того момента, когда Вы себя начнете обвинять за то, что проголосовал за ПР.Я з Вами в цьому згоден,бо я не вірю,що на Полтавщині перемогли ПР.Тільки чомусь Батьківщина мовчки проковтнула свою поразку та й побігла в прихвостні до ригіонів.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна