Про співтовариство

ПАТРІОТИЗМ.НЕПОЛІТИКА.НЕ МОЯ ХАТА ЗКРАЮ.
НЕБУДЕННІСТЬ.
Вид:
короткий
повний

ПОЛІЩУКИ В КАРПАТАХ

Бардака не буде?

...а може Вам ся люблять брехачі і злодії...
11.10.2010 (18:33)

Таке не вигадаєш. Стиль і грамота згідно оригінала.

* Воловець.

" Із передвиборної програми кандидата на посаду селищного Голови"

Скоро вибори!. Подивіться Люди Добрі хто балатуєся на Голову. Поінтересуйтеся. Прочитайте Їхні Автобіографії. І тоді Ви будите знати Хто Вони і Чого Рвуться До Влади. Де працювали з ким скільки крали. Які Посади Скільки Років займали. І якщо Вони для Воловця нічого не зробили то Грош Їм Ціна. І Вони йдуть для того щоби ще більше вкрасти, щоби ще більше Роздеребенити Наш Воловець. Щоби ще більше іздіватися над нашими простими Людьми. Люди Уже Минув той час коли треба було думати і прийшов той час коли треба відстоювати Правду коли треба боротися за Краще Життя і тепер ви маєте хороший шанс. І Господь Бог на Вашій стороні. Я Фозан і Мені тоже надоїв бардак і повний беспридел у нашому Воловцьови. Зробім крок до кращого життя разом. Крок Уверенності Крок Правди. Люди повірте в Мене! Повірте в Божу Силу! І тоді у Вас Буде Порядочний Чесний і Совісний Голова! Ви будете Жити Краще! Фозан Сказав! Фозан зробив! Я Фозан не буду Вам брехати, не буду обіцяти невозможноє! Мої Нові Принципи і Нові Правила роботи Селищної ради на 4 роки Будуть Жосткими!!!  Отчот перед Людьми і перед Громадов за бюджетні кошти кожні 6 місяців. На Зборах кожної Вулиці Селища буде вибрано по пару Чоловік з яких буде створена комісія яка буде контролювати роботу Селищної Ради на запланованих участках! Мусорну свалку буде перенесено за межі Воловця. Бардака не буде! Люди Я Фозан звертаюся до Вас.Прийшов час Думати. Прийшов час вислухати многих а повірити Одному. Збирайтеся разом думайте своїми Головами Совітуйтеся що робити. За кого віддати свій голос- бо много Званих а вибрати треба Одного. Не піддавайтеся на обман. А може Ви хочете Вибрати такого самого як бов а може Вам ся люблять брехачі і злодії а може ви вже і не хочете голосувати і не хочете ліпше жити? Га? /Погана привичка/. Я не вірю що ви виберете для себе Головов плохого чоловіка/брехача і взяточника/. Бідність. Плохі Дороги. Мусор.Корукція і Неповага до людий наші проблеми.

Тепер Ви Рішаєте Судьбу Воловця бо Нам разом туй ще Довго Жити. Я буду дуже Вдячний Вам якщо Ви проголосуєте за мене! Я докажу Вам що можна жити Чесно. З Повагою до всіх Вас Фозан!

Надрукував Фозан. Тираж 100 штук. Відповідальний за друк Фозан .

Встаємо вранці, а жуки колорадські щезли...

Липень 24, 2010Суспільство і влада, буденне, Общество, Загальне

Carpatho-Rusyn sub-groups - Transcarpathian  Rusyns in original <br>goral folk-costumes from Maramureş ..jpg Наш український селянин все знає;що  голова його  села падло і бодай він здох,що всі депутати пройдисвіти і злодії.   На  лавці під хатою зі своїм кумом та зазвичай під чарочку творить революції та державні перевороти, в палких суперечках  куми грозяться не подарувати цим проклятим  “мафіозникам” жодної копійки, не пробачити жодного “кривого” слова.   Вони у себе  вдома герої… Але стоїть вийти нашому селянинові на вулицю і відразу перетворюється на перелякану особу. Боїться селянин всього і всіх. Прокурорів і суддів,..міліціянтів і навіть попа; -небіжчика тримають півгодини на палючому сонці у дворі церкви, бо піп ще не пообідав і всі мовчать, боїться селянин  всього, щоб після того, коли щось станеться сказати; “Я ж    казав, а вони не послухали…”

Чого ж це не тільки селяни, а й всі українці так погано живемо. І роботящі і кліматичні умови не такі вже й погані, і   жінки найгарніші, тобто Всевишній все зробив щоб жили і плодились і нічим більше не переймалися. А ми що зробили? Взяли і все… профітькали.Чого бідні,бо дурні.

Звичайно,так довго не може продовжуватися. Сидимо в центрі Європи і рахуємо це своєю хатою скраю. Наші жінки виїжджають за кордон і заробляють гроші в борделях, чорноземи досить скоро стануть власністю світових корпорацій, брати-росіяни перетворять нашу  Україну на російську губернію. “Еще немного,еще чуть- чуть” і ми знову перетворимось на малоросів. І тоді, патріотично співаючи свій гімн, будемо гадати вмерли чи не вмерли.

То хто ж тоді винен, що депутати твоєї ради тільки те й роблять,що ділять і продають колективну землю. Хто винен у всьому тому,що твориться на нашій терплячій землі? Винуваті ми самі.Бо для того щоб не бути дурними,слід почати з себе. Доки ми, українці не змінимо себе, доті не зміниться світ навколо нас. Досить нарікати на долю, на Бога, на сусідів, на обставини і випадки, на кого завгодно і на що завгодно.Час,коли вороженьки згинуть, як роса на сонці ніколи сам по собі не прийде- це все-одно, що вірити в те, що скоро буде комунізм. Хіба що у снах збудеться; встаємо вранці, а жуки колорадські щезли і корупціонерів в жодному владному кабінеті вдень зі свічкою не знайти. От тоді ми запануємо браття і сестри-в снах…

З крилами й хвостом щура



ЧОРНОБИЛЬСЬКИЙ МОНСТР
Про унікальний факт повідомив одній з газет киянин Микола Бучко.
“Повірити в це важко,— розповів він. — Я б і сам не повірив, якби не
побачив усе своїми очима...”.
Сталося це минулого літа, в серпні. Спочатку 32-річний Бучко під
час походу за грибами помітив загадкову “птаху”. Якусь мить він
почманів, а потім вирішив спостерігати за ним. За словами очевидця,
“птах”, більше подібний на “крокодила з крилами й хвостом щура”,
проживає (можливо, там у нього гніздо?) в “чорнобильському напрямі”,
десь на дні досить глибокого яру.
Житло монстра Бучко шукати не наважився, позаяк встиг побачити в
пащі чудовиська досить гострі зуби, до того ж воно було великих
розмірів: за припущенням очевидця, розмах крил — метра півтора. “А
взагалі,— ділиться враженнями Бучко,— пір’я в нього нема, запах від
нього, як від помийної ями, і, наскільки я розумію, саме так виглядали
доісторичні птеродактилі. Тому я так довго і думав, повідомляти вам про
це чи ні, адже все це виглядає нереально: звідки тут, в українському
лісі, міг з’явитися птеродактиль?”.

'самогоне, самогоне, хто ж тебе тепер не гонить?'

САМОГОНЕ, ХТО Ж ТЕБЕ ТЕПЕР НЕ ГОНИТЬ?'
Спивається і деградує поліське село       Без будь яких сексотів, які глибоко законспіровані в першому ліпшому селі легко можна виявити тих хто  жене на "продаж".      Інформатори, жінки п"яниць, прокласифікують наявну в селі групу самогонників (список далеко не повний) на види. Зокрема, є спеціалісти, в яких виробництво одурманюючого напою поставлено мало не на конвеєр і цілодобово спраглий люд частують за гривні. Як відомо, для цього промислу ліцензія не вимагається. Є кмітливі фахівці, які працюють на бартерних умовах, тобто, якщо приніс споживач щось у мішку чи кошику — отримуй преміальні сто грамів. У селі також визначались заможніші господарі, які мають техніку, добрива, а також сулії з самогонкою. У той же час виник “пролетаріат”, котрого за якусь гривню і все ж ті преміальні можна дешево найняти. Нібито ось таке гасло на озброєнні в деяких дрібних новітніх українців: “На наш вік рабів вистачить”. Очевидно, мається на увазі, що потік самогонки як основного стимулу до праці не обміліє.      В любому селі в зустрінеш флегматичного чоловіка, що ще до обіду дивиться в землю посоловілими очима і котрий так оцінить ситуацію: у селі всі гонять і п’ють самогон, бо щодня є якісь празники, професійні свята, іменини і просто зустрічі в колі друзів. Слова компетентної людини знайшли своє побічне підтвердження в сільському магазині. Продавець запевнила, що, буває, не продає за день жодної пляшки горілки чи вина. А від чого ж люди хмеліють? На жаль, для загалу “чорнило”, яке колись продавали за рубель, зникло разом з радянською владою. З магазину “казьонку” чи вино беруть на якусь оказію, щоб урізноманітнити святковий стіл. Це начебто екзотика. Натуральний продукт  поза конкуренцією.      Пиятика і злодійство ходять в обнімку, як коханці. Давно минули ті часи, коли в селах не замикали домівок, а двері “перехрещували” палицею. Раніше не крали — “брали” своє майно у колгоспі — і в цьому й сорому не вбачали. Оскільки соціалістичні набутки, вважай, скінчилися, а хватка залишилася, то дійшли руки і до хазяйського, бо випити хочеться.т Коли в середині “смалить”, то підеш на будь-які, навіть підступні і огидні вчинки.      Такого в селі раніше не було: досить  добро перенести від хати до хати, щоб отримати від сусіда заповітну пляшку. Не допомагають толерантні вмовляння сільського голови: “Розумію, якщо пенсіонеру треба вигнати самогонки на свято, урочистість. Але ж не торгуйте, невже запоможетеся тією гривнею?”. Скільки каліцтва через горілку, скільки людей пішло з життя — бідкаються в селі. Треба “гайки” прикрутити, розпустилися — звертаються хтозна до кого. Чекають доброго “царя”, який наведе порядок.  

За чисту українську-геть з дитсадочка.



Від донеччан - зі Слов"янська ,що приїхали до нас в гості, довідався про разючий випадок їхнього утискання,як україномовної родини. Тільки за те,що їхня маленька донечка,а моя племінничка,розмовляє чистою українською її хочуть вигнати з дитсадочка. А все почалося з того,що наша родичка випадково довідалася, що у нібито україномовному садочку всі заняття та ігри проводяться лише на російській мові і коли вона хотіла переконати виховательку,що це садочок
україномовний і може б вона хоть деколи розмовляла з дітьми українською,на що та їй "відрізала":"Дети не понимают".
І що саме вразило,- це те,що дитину звинуватили у тому,що вона принижує хлопчика,який розмовляє російською,
а сам за національністю турок...!
Приїхали в гості додому,в Київ,може хоч тут вдасться знайти захист на рідній Україні для своєї україночки...?

Закарпатский доктор Хаус.

1216821213.jpgВ нашей  пятиэтажке у молодой соседки умер ребенок… В ней…в животе, внутриутробная смерть-так называет это медицына. Говорят, что он умер бы, даже не родившись,и она это знала , но надеялась на чудо,но его не произошло, ребенок имел несовместимые с жизнью паталогии.Говорят надежда умирает последней и она ,посетив женскую консультацию, где врач не увидел никаких изменений и заверил,что ребенок жив,воспрянула духом,хотя самочуствие, очущенния страшной тяжести в животе подсказывали,что что-то не так.А тут как раз выпала масса выходных в связи с майскими праздниками Переждав  4 дня бесконечно длинных выходных,с верой в лучшее,  она решила пройти УЗИ в областном роддоме.И там врач сообщает ей страшную весть…Ее плачущую,убитую горем с мертвым ребенком в животе заставляют идти в женскую консультацию…за направлением в роддом,ибо без такого направления врачи роддома не имеют основания положить ее в больницу!Принесла направление,но этого оказалось мало.Ей намекнули,что пребывание в роддоме не бесплатное.А так как у нее в животе мертвый ребенок,то назвали сумму все же несколько меньшую.Но наверное такая досадная “мелочь”,как мертвый ребенок в утробе,мешал ей догадаться,что от нее хотят. Ее еще шесть дней “щупали,проводили пальпацию живота и постоянно измеряли температуру.Ждали,когда же женщина догадается о выполнении такого понятного намека…И только после того,как ее старшая родная сестра пошла к главврачу,нашей соседке поставили капельницу и стали вызывать искусственные роды. Страшно?!

Наш закарпатский доктор”Хаус” вызывает искуственные роды, в то время,когда мировая медицина гласит,что в случае внутриутробной гибели плода-в кратчайшие сроки проводится кесарево сечение . Соседка мучилась 5 часов. Родила девочку весом 1500 грамм. Мертвую. Уже потом на следующий день ей медсестры шепнули, что ребенок уже начал разлагаться.

Не знаю, как во всех больницах Европы выдают бахилы и прочее. Лучше вообще не говорить,чтоб нам не стали в очередной раз рассказывать о тяжелой судьбе нашей медицины. Но никак не дает покоя вот такой вопрос-есть ли в Европе такая страна,где роженицам выдают следующую анотацію?

 Що необхідно-
  • Для матері;комплект чистої постільної білизни,довгу футболку,піжаму чи нічну сорочку,змінне взуття,речі для особистої гігієни,упаковку гігієнічних прокладок,рідке мило,паперові рушники,паспорт,обмінні картки,воду для пиття,легку їжу і обов”язково гроші.
  • Для партнера;Чистий домашній одяг,змінне взуття і гр…/затерто/
Редагувати

Як ті програли його очі в карти...

Не знаючи істинної правди про те,що творилося в Радянському Союзі,що таке голодомор,політичні репресії проти інтелігенції,особливо української,як нищилися духовні устої нації Лексій з Сарненського Полісся сліпо вірив більшовіцькій пропаганді,яка велась підпільно через  пресу,що надходила з Москви та Києва.Таку ж "правду" передавав,як сам розумів з уст в уста своїм краянам,виступаючи на зборах і мітингах перед земляками по всьому Поліссю.За порушення закону Річ Посполита навіть посадила на десять років за решітку,за якою просидів ці довгі роки.Вийшов на волю в середині тридцятих років і продовжував агітацію за Леніна-Сталіна.В 1936 році покинув сарненщину і рятуючись від поляків,подався до "братів",які спочатку закрили в льосі,а потім по указу розселили по таборах "необ"ятної родіни." Після засідання "трійки" Поліщук став ворогом трудового народу і попав в однойменне з річкою поселення  Печора, де його дуже зарослого побачив Макар,син Сарненського православного священика.Ось,що розповів він мені,коли ми не зовсім випадково зустрілися під час моєї служби в лавах Радянської Армії,де було розташований наш підрозділ:"В барак ввіпхнули зарослого,страшенно змученого,побитого чоловіка.Почувши мій голос він сказав:"Я,Поліщук Лексій.Звідки ти чоловіче,бо твоя мова,дуже на сарненську схожа?"...Я розповів йому хто я такий і звідки, Лексій був без очей,то ж орієнтувався по голосу.Тоді каже: "Я дуже добре знав твого батька...Ти ще молодий...Може ще попадеш додому,то я прошу;зайди до моїх і скажи:"Прокляте от-те слово "товаріщ". Потім, через багато років,Макар зумів поїхати на рідне Полісся,знайшов родичів Лексія і виконав останню волю мужнього земляка.Чому мужнього?,Бо подальші події ,що сталися в таборі, достойні тільки мужньої людини. Коли родичі почули,як помер їхній ідейний Лексій,то заридали-заплакали. А було то так... "Одного холодного,короткого дня,який буває тільки на крайній Півночі,сліпий і виснажений старець,старець не по роках- Поліщук звернувся до табірників/зеків/ зібратися в бараці,бо хотів їм сказати останнє слово.Всі зійшлися і чекали,що скаже "красний сліпий".Розповів про тяжке життя свого краю,про своє безталанно віддане життя боротьбі за світле майбутнє,за коммунізм на Поліссі,у величезну віру у Радянський Союз,і як йшов до нього , і як попав в табір до "урок",і як ті програли його очі в карти,як  потім видавили їх і зробили безпомічним. Постояв...високо задер голову щось шепочучи і... тоді відступив від стіни на кілька кроків,розігнавшись,ударив головою об стінку,упав,важко,ледве підвівся і знову з розмаху щосили ударив головою в стіну так,що та аж задвигтіла. Як упав,більше не піднявся.

Тоді хтось з табірників узяв його на руки,але Поліщук не дихав...."

 

Категорії:

Неужели скоро всему придет конец...?!

file125-200x200Согласно утверждениям Майя,сейчас светит Пятое Солнце,его эпоха началась 12 августа 3114 года до нашей эры, и вот эта эпоха подходит к своему заверению,то есть очередной катаклизм неизбежен.Первое Солнце светило 4008лет,после чего произошли землетрясения.Второе 4010 лет,конец света произошел из-за лютых циклонов и ураганных ветров. Третий период  протяженностью в 4081 год закончился безконечным извержением вулканов.

Четвертый самый длинный-5026 лет принес всемирный потоп.На наш пятый период Пятого Солнца припадает”движение планет”, из-за чего все живое погибнет. Пророки утверждают, что наступили последние дни известного времени- эра воен,катаклизмов,болезней и бед. Люди будут умирать, не осознавая, чем и как можно  помочь для собственного спасения.Ученные считают, что до 2020 года 450px-The_Deluge_after_restorationклимат изменится настолько, что Европе наступит конец- большая часть стран будет смыта потопом.При этом новые штамы вирусов и постоянные засухи унесут 20 процентов флоры и фауны.Pictures_from_bus_13Потом начнутся землетрясения, возможен вариант ядерной войны, в результате которой погибнет все живое.Привлекает интерес к варианту, согласно которому взбунтовавшиеся нанороботы уничтожат человечество.

А вообще то волноваться не нужно-ведь несостоявшихся пророчеств, самых известных можно насчитать больше сотни.Стоит взглянуть на расписание концов света до 2020 года, в котором ожидается 12 концов света, два з них уже не состоя- лись; 2008-на землю упадет астероид диаметром больше 800м. 2009-исходя из центурий Нострадамуса, должен настать Армагедон. Ну и 2010-закончится нафта, мир постигнет война за ресурсы, а Земля отторвется от Солнца…

<a href=”http://wmlink.ru/index.php?ref=132577><img src=”http://banners.wmlink.ru/468e.gif” alt=”WMlink.ru – рекламный брокер” border=0></a>

И Земля<br> отторвется от Солнца...

И Земля отторвется от Солнца...

<script language="JavaScript" charset="UTF-8" src="http://z540.takru.com/in.php?id=544027"></script> <a href="http://tak.ru/partner.php?id=477581"><img src="http://banners.takru.com/7.jpg" border=0></a> Comments

Хочу в тюрму.

Когда до смерти усталый от текучки и безпросветным бытом добираюсь домой-первое желание впасть на кровать и уснуть,идеальным местом для нормального существования кажется тюрьма,не наша типичная совковая,а в какой нибудь цивилизованной стране-Швеции,Бельгии,Норвегии...
А почему бы и нет? "Номер" на одного со всеми удобствами, за чистотой и комфортом следят уборщики, соблюдениям твоих человеческих прав заботятятся правозащитники и общественные организации, а ты сидишь себе беззаботно-государство тебя кормит одевает, обеспечивает книгами,теле-визором, интернетом и даже витиминами, и что самое замечательно-это возможность получить квалификацию или даже образование.Вот такой себе санаторий,дом отдыха для души и тела, получаеш возможность отдохнуть от заколдованного круга прошлой жизни.
Жаль только одного, что путевка в этот "санаторий" чересчур нелепая-преступление..

80%, 4 голоси

20%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Хіба можуть навчати росіяни українців.


Хіба
можуть навчати росіяни українців.







Хіба можуть навчати росіяни українців-хто їх друг,
а хто зрадник,чию пам"ять українці мають
шанувати,та які свята їм треба відзначати? В той час коли під час Другої
Світової війни
на боці гітлерівської Німеччини у складі різних військових формувань
воювало близько
2-х мільйонів росіян, Українська Повстанська Армія /УПА/ оцінюється,
як"зрадницька".
   Загальновідомо,що лише РОА/ Руская Освободітєльная Армія/ генерала
Власова нараховувала  понад 800 тисяч російських вояків.У складі
вермахту була тако ж Перша Російська Народна Армія полковника Броніслава
Камінського, в 1944 році реорганізована в Першу російську дивізію,що
брала участь у погромі Варшавського повстання.
  В березні 1943 року було сформовано з російських козаків -
Добровольчий козацький кавалерійський корпус під командуванням Гельмута фон Панвіца. Перші
підрозділи цього корпусу були перекинуті в Білорусію для боротьби з радянськими
партизанами. А в Югославії під час придушення партизанського руху опору російські
козаки відзначалися надзвичайною жорстокістю. У серпні 1944 року цей
підрозділ було підпо-рядковано рейхсфюреру Гімлеру, після чого був реорганізований в 15-й
козацький корпус СС, два батальйони якого придушували визвольний рух у
Польщі,в районі Кракова.
Восени 1944 року при Добровольчому /15-му/ козацькому кавалерійському
корпусі було створено розвідувальну школу"Атаман", цей 15-й корпус військ СС брав
участь участь в боях з Червоною Армією, і нараховував близько 40 тисяч козаків. До
кінця війни завдавав радянським військам значних втрат у боях, а у травні 1945 року
добровільно
розброївся і здався Англійським військам в Австрії.
    В 1988 році в Москві біля храму Всіх Святих було споруджено
пам"ятник, на якому викарбувано "Воїнам руского общевойскового союза, руского корпуса
казач"єго стана,
казакам 15-го кавалерійского корпуса, павшим за вєру і отєчество"
Про приналежність цього корпусу до військ СС написати чомусь забули.
Ось така російська справедливість.






0
коментарі:


100%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна