Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Одне з найбільш незвичайних існуючих будівель.

  • 19.02.17, 08:37



Одне з найбільш незвичайних існуючих будівель.(Роттердам, Нідерланди). У 1970-х рр.. Піт Блом придумав два кубічних будинки, які згодом були побудовані в Хельмонде. Через деякий час архітектора попросили розробити що-небудь цікаве для Роттердама, і маестро вирішив використовувати свою ідею вдруге. Згідно концепції, кожна будівля символізує абстрактне дерево, а весь комплекс, таким чином, являє собою ліс. Нижній рівень будівлі – це житлова зона, в середньому розташована спальня і ванна кімната, верхній використовується як додаткова спальня або вітальня.

Мой характер, не сахар .

  • 01.02.17, 08:24
Мой
характер, не сахар ......И конечно, не мёд!! Может, кто - то, осудит
......Может, кто и поймёт!! Я могу портить нервы ....И решать всё
сама!!! Для кого - то, я стерва ......А кому - то, нужна!!!

Хи-хи-хи))

  • 27.11.16, 05:48
п

Еду, скоро буду, побрей киску....)))



Приезжает муж с командировки, открывает дверь, на пороге стоит жена и совершенно лысая кошка. - Жена, чё с кошакой ?!?!?! - Дорогой, но ты же сам писал мне SMS: Еду, скоро буду, побрей киску.