Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

«Найбільший пазл з наметів»



Щоб встановити рекорд на «найбільший пазл з наметів» у жовтні 2012 року на пляж в Циндао (Китай) звезли 900 наметів, розставивши їх у формі китайського дракона.

Печера Сорек...Ізраїль.




Печера Сорек...Ізраїль.
Непередаваної краси печера зі сталактитами і сталагмітами була відкрита в 1968 році. Виявили її випадково, коли при видобутку щебеню в результаті вибуху відкрився прохід всередину. Виявилося, що це найбільша печера країни, і площа її галерей дорівнює 4800 квадратних метрів. Невдовзі сюди стали допускати організовані екскурсії. Печера може похвалитися величезною кількістю всіляких вапнякових наростів, які продовжують нарощуватися і донині. Через це туристів просять нічого не чіпати руками.

Іудейська пустеля...



Іудейська пустеля...
За нашими мірками розміри цієї пустелі мало не мікроскопічні. Вона займає площу всього 22 квадратних кілометри. Проте пустеля має насичене історичне минуле. Це місце споконвіку служило притулком для повстанців і самітників. Приміром, іудейський цар Давид переховувався тут від гонінь царя Саула, а в одній з печер жив Іоанн Предтеча, який потім хрестив Ісуса.

Краса.....



Чжуннаньшаньскій тунель в Китаї є найдовшим в Азії і досягає 18 км. Крім того, його вважають одним із наймальовничіших у світі. Світлова імітація неба і дерев ніби перетворює автомобільний тунель в природний...

Це фото - аж ніяк не фотошоп!



Це фото - аж ніяк не фотошоп! У готелі Giraffe Manor, розташованому на околиці міста Найробі, жирафи, яких тут захищає програма охорони та розведення місцевих видів, цілком можуть скласти вам компанію для сніданку.

Самий зворушливий житель міста



Самий зворушливий житель міста Клайпеда (Литва).

Він сидить прямо на невисокому бордюрі біля джазового клубу "Курпяй". Своїми величезними вухами він слухає не музику, а мрії людей. Скульптура окантована бронзовою стрічкою із заклинанням: "Думка перетворися на слова - слова стануть дивом".

Велосипед без спиць




Велосипед без спиць в колесах, незвично якось ))))