Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

Пустыня в Намибии.

Пустыня в Намибии.


Біле озеро

Біле озеро

Озеро карстового походження з чистою і прозорою водою. Дно переважно піщане. З висоти пташиного польоту здається, що ця водойма дійсного білого кольору. Біле озеро має цілющі властивості, його ще називають «озером молодості». Все це через високий вміст гліцерину, вода тут навіть на дотик м’яка.

38245_800x600_beloe-ozero

Де знаходиться: село Рудка, Володимирецький район, Рівненська область.

Каскадний водоспад

Шолоховський (Токівський) каскадний водоспад

Шолоховський водоспад у народі відомий під назвою «Червоне каміння». Місцевість так назвали, бо тут багато граніту червоного кольору. Примітно те, що цей граніт можна зустріти по всій Дніпропетровській області – в архітектурних елементах або монументальних будовах. Сам по собі Шолоховський водоспад невеликий, довжина – близько 14 м з перепадами від декількох сантиметрів до декількох метрів. Водоспад починається від притоки річки Базавлук. Цей каскадний водоспад виник у мезозойську еру. Уявляєте, він був свідком зародження людської цивілізації.

38275_800x600_cfakepath11669019

Де знаходиться: село Токівське, Апостолівський р-н, Дніпропетровська область.

Веселка на підлозі



Веселка на підлозі - краса,створена руками жінки  ...

[ Читать дальше ]

Актовський каньйон

Актовський каньйон

Актовський каньйон – це унікальне місце, де ансамбль стрімких скель і гранітних валунів поєднується зі світом рослин. Його називають «Каньйон Диявола» або «Малий Крим». Своїм ландшафтом ця місцевість нагадує відомі каньйони Північної Америки. Протікає річка Мертвовод, насичена сірководнем, і має дивний колір, але є тут місця і для купання з чистою прозорою водою. Поруч з Актовським каньйоном знаходиться ще одне дивовижне місце – Трикратський ліс-лабіринт.

38248_800x600_aktovskiy-kanon

Де знаходиться: село Актове, Вознесенський район, Миколаївська область.

Буцький каньйон

Буцький каньйон

Буцький каньйон по праву називають одним з найкрасивіших місць Центральної України. Його кам’яні береги, вік яких оцінюють в 2 млрд. років, нависають над стрімкою річкою Гірський Тікич. Це місце вже давно облюбували альпіністи. Звивистий і довгий Буцький каньйон починається біля двометрового перекату колишньої греблі ГЕС, в народі іменують його водоспадом Вир. Тут можна побачити мальовничі руїни, що залишилися від старого водяного млина, який побудували у 19 столітті. Милуватися околицями каньйону можна біля самої води, влаштувавши пікнік або залишившись тут з наметом на нічліг.

38244_800x600_bukskiy-kanon

Де знаходиться: біля села Буки, Маньківський район, Черкаська область.