Про співтовариство

Ласкаво просимо до гурту, у цей дивовижний світ неймовірного, яке знаходиться поряд - його тільки треба побачити. Розміщуемо цікаві статті, фото, відео, музику - все, що нам цікаве , все, що відбуваеться у нашому житті. Ділимося чудовим і прекрасним....

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

НЕЙМОВІРНЕ ПОРУЧ

А чи знаєте ви ...



А чи знаєте ви, що ...

У Дубаї вагони метро розділені на кілька зон! І не можна зайти в будь вагон за власним бажанням. Перший вагон це преміум-клас (голд). Другий для жінок і дітей. Далі вже йдуть вагони для робітників і чоловіків. До речі, метро в ОАЕ управляється повністю автоматично, без присутності машиніста.

Найсильніший отрута



У жаби Кокоа, що проживає в джунглях Колумбії, найсильніший отрута з усіх відомих тваринних отрут. Вона в тридцять разів токсичніша від отрути кобри.

Зі святом івана купала!

 

ЗІ СВЯТОМ ІВАНА КУПАЛА!
ВЖЕ СЬОГОДНІ ВВЕЧЕРІ! МОЖЕ ХТОСЬ ЗНАЙДЕ СВОЮ "КВІТКУ" ПАПОРОТІ
І ХАЙ БУДЕ УСІМ ЩАСТЯ!



[ Читать дальше ]

Девушка из Японии творит чудеса

Девушка из Японии Сакае творит чудеса в виде традиционных цветочных украшений для волос Канзаши. В ее руках ювелирная проволока и синтетическая смола превращаются в красивые украшения.


Цікаві факти з психології



Цікаві факти з психології:

1. Ті, хто спить 6-7 годин, менше схильні до ризику передчасної смерті, ніж ті, хто спить по 8 годин. Але у сплячих менше 5 годин ночами в три рази частіше виникають психічні проблеми, ніж у тих, хто спить по 8-9 годин.
[ Читать дальше ]

Но живут...

Даллол, Эфиопия...
Люди, которые здесь живут, терпят отсутствие связи с внешним миром и температуру, которая не опускается ниже 40 °C.Но живут...