хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Тривожні факти...

З самого дитинства багато хто чув приказку «багато знатимеш, скоро постарієш», але ми ніколи не ставилися до неї серйозно, тому що все навколо здавалося нам дуже цікавим, і ми хотіли дізнаватися, як можна більше. Проте з дорослішанням ми стали розуміти, що про деякі речі ми б хотіли і зовсім ніколи не знати. Але якщо ви тут, то ви готові дізнатися трохи більше про те, про що зазвичай інші вважають за краще не розповідати. До цих людей не входить тіктокер Адоріан Дек (Adorian Deck), який своїми роликами з тривожними фактами набрав 2-мільйонну аудиторію підписників. Сам Адоріан називає їх «факти, які зіпсують вам день», але це не точно, а ось те, що вони розширять ваш світогляд незвичайними знаннями – безперечно! Дивіться, отримуйте нові знання, і не засмучуйтесь.

“У свідомості всіх, хто вас знає, існує інша версія вас”

  

 

У Всесвіті досить космічних тіл, що знаходяться далеко від зірок, на яких, можливо, ніколи не було дня.

«Якщо ви станете найстарішим з людей, то на той момент все людство вже встигне оновитися, крім вас самих»

Тобто все ваше покоління (і всі попередні) вже помре, і йому на зміну прийдуть нові, щоб у черговий раз повторити той самий цикл.

«Якщо спробувати вилучити мозок у його природному стані, він розвалиться. Коли ви бачите, як це роблять вчені, він зберігає форму тому, що вони використовували хімічні речовини, щоб його зміцнити»

Мозок не настільки пружний, як багато хто звикли думати.

“За законом круїзні лайнери повинні мати морг для пасажирів, які неминуче помирають у кожному плаванні”

Можливо, інформація про смерть під час кожного плавання трохи перебільшена, але насправді це трапляється не так рідко, як хотілося б.

«Слух — це останнє почуття, яке зникає перед смертю»

Як повідомляється, люди, які перебувають у комі, також зберігають здатність чути, тому лікарі часто рекомендують відвідувачам розмовляти з людьми у стані коми.

“У немовлят корінні (постійні) зуби знаходяться прямо під очима”

Звичайно, йдеться не про всі корінні зуби, а тільки про деякі зуби з верхнього ряду, які згодом замінять собою молочні.

“Якось лікарі планували видалити з легенів пацієнта те, що, на їхню думку, було пухлиною. Виявилося, що це була соснова гілочка, що росте в легенях цієї

людини”


 

У 2009 році у одного чоловіка лікарі виявили в легенях ялинову гілочку завдовжки 5 см. У лікарню чоловік потрапив із діагнозом рак легенів.

Лікарі вважають, що чоловік міг вдихнути насіння, і воно проросло в легенях, у той час як біологи стверджують, що це неможливо, і гілочка потрапила в легені цілою. У своєму судженні біологи спираються на те, що для росту рослини потрібне сонячне світло, якого, очевидно, немає в легенях. Поява гілочки у легенях чоловіка досі є загадкою.

«Собакам подобаються іграшки, які пищать, тому що вони схожі на злякану або поранену здобич»

Мабуть, з цієї ж причини собаки інстинктивно завзято трясуть іграшками з боку в бік, щоб зламати хребет своїй іграшковій жертві.

«Колись на Землі жили морські скорпіони розміром із велику білу акулу»

Назва цих водних скорпіонів Pterygotus – вимерлий рід гігантських ракоскорпіонів, що жили 428,2-412,3 млн років тому.

Вчені дійшли цього висновку після знаходження скам’янілих останків, які вперше були виявлені в 1844 році.

«Під час Другої світової війни Японія скидала на Китай бліх, заражених бубоною чумою»

Такими експериментами займався сумнозвісний спеціальний загін японських збройних сил під назвою «Загін 731».

Згідно з інформацією у Вікіпедії, «Загін 731» був організований з метою підготовки бактеріологічної війни, головним чином проти Радянського Союзу, а також проти Монгольської Народної Республіки, Китаю та інших держав.

“У якийсь період життя в людському тілі в середньому більше одного скелета, і все це завдяки вагітност

і” 

У переважній більшості країн світу жінок більше, ніж чоловіків, із цієї інформації і випливає цей сухий статистичний висновок.

«Фотографію для вашого пам’ятника на могилу, можливо, вже було зроблено»

Ніхто ніколи не знає, яка саме фотографія буде використана для нанесення її на пам’ятник, тому нею може бути та, яка вже була зроблена, і яку, можливо, зробили саме ви.

«Канібалізм поширений серед хом’яків»

Мабуть, ви вже чули, що самки хом’яків можуть з’їдати своїх дитинчат, але таке ставлення один до одного можуть виявляти і самці, що живуть в одній клітці.

Як повідомляється, самці не дуже люблять компанії інших самців, тому що їм доводиться ділити з ними одну територію, що призводить до постійного стресу. Деякі хом’яки вирішують цю проблему так, як описано вище.

«Синдром замкненої людини – синдром при якому ви можете рухати лише очима, тоді як решта вашого тіла паралізована. По суті, ви можете потрапити в стан, подібний до коми, і усвідомлювати це»

При цьому люди зберігають свідомість та чутливість. При тривалому збереженні синдрому «замкненої людини» хворі можуть бути навчені передавати очима досить складну інформацію.

Причинами розвитку синдрому можуть бути різноманітні порушення роботи мозку, захворювання та деякі отрути.

Джерело


11

Коментарі

129.01.22, 22:24

    230.01.22, 08:59

    Трохи моторошно
    Я кстати ела мозги в ресторане. Они были узнаваемой формы. Не думаю что обработаны.

      330.01.22, 09:15

        430.01.22, 09:24

          530.01.22, 10:55

            630.01.22, 12:03Відповідь на 1 від Андрій1961

              730.01.22, 12:03Відповідь на 2 від Манго

              Трохи моторошно
              Я кстати ела мозги в ресторане. Они были узнаваемой формы. Не думаю что обработаны.
              так

                830.01.22, 13:46

                  930.01.22, 16:00

                  я походу доросла до фразы в твоей заметке: " Проте з дорослішанням ми стали розуміти, що про деякі речі ми б хотіли і зовсім ніколи не знати". Хорошая заметка, было очень интересно, спасибо