хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Пити чи не пиши -вирішуй сам...

Зі смутком повідомляємо вам, що британські вчені (справжні) провели дослідження про вплив алкоголю на мозок і його результати засмутять навіть тих, хто не зловживає спиртними напоями. Виявляється, навіть невеликі, але регулярні дози алкоголю призводять до пошкодження зон мозку, що відповідають за процеси одержання і засвоєння інформації.

Однак, цим негативний вплив алкоголю на мозок не обмежується, тому ми в Тутка вирішили з’ясувати, які ще проблемами ви ризикуєте мати, регулярно втішаючись келихом улюбленого напою, і що все-таки відбувається в мозку під час потрапляння алкоголю до організму.

Що відбувається з мозком при вживанні алкоголю

Коли алкоголь проникає в організм, він негайно звужує кровоносні судини і капіляри. При цьому він склеює кров’яні тільця, що по них рухаються – еритроцити у своєрідні грона. В результаті в судинах утворюються тромби і через це порушується надходження кисню до найважливіших відділів головного мозку.

Клітини мозку гинуть, але, що цікаво, в момент їх смерті людину охоплює почуття ейфорії, вона відчуває прилив енергії і радісне збудження. Попри те, що в цей час людина як ніколи близька до інсульту.

Найбільш значної шкоди мозку й організму в цілому завдає етиловий спирт, що входить до складу спиртних напоїв. Він є водорозчинною речовиною і накопичується в критичних обсягах в тих органах, де найбільше крові. Мозок з їх числа.

Зазвичай, мозок захищений від отруєння токсичними речовинами гематоенцефалічним бар’єром. Але, на жаль, етиловий спирт легко долає цю перешкоду. Саме тому мозок виявляється беззахисним навіть перед «корисним» келихом червоного вина під час вечері.

Які зони мозку страждають найбільше

10

Коментарі

114.01.21, 21:08

Оце так...

    214.01.21, 21:28

      314.01.21, 21:40

        415.01.21, 07:11

          515.01.21, 10:19

          Хто ввечері п'є алкоголь, той вранці висцікає свої мізки