хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Блакитні очі:



Блакитні очі: Блакитний колір очей наділяє людину деякою холодністю і усунутістю. І чим чистіше і холодніше відтінок, тим стриманіше в почуттях володар таких очей. Серед талановитих і неординарних людей, дуже часто зустрічаються блакитноокі.Ці люди здатні швидко приймати рішення і не втрачатися при зміні обставин. Вони можуть бути вимогливими не лише до себе, але і до інших. Їх, іноді, надмірна скромність і холодність не дозволяє партнерові зрозуміти їх душу. Хоча усередині у них ховаються романтичність і сентиментальність.

Такі люди, особливо в юності, часто марять про казкових принців і принцес. Звичайні залицяння земних чоловіків, юним особам можуть здатися негідними. Вони можуть ображатися по дурницях із-за надмірної чутливості і ранимої. З цих же причин не можуть довго пробачити кривдника.

Оточення вважає їх вередливими. Вони часто дратуються і зляться і від цього їх настрій може різко змінитися. Такі зміни настрої спричиняють за собою непостійність. При цьому, володарі блакитних очей можуть проявити небувалу щедрість.

Трохи відрізняються від інших ті, хто відноситься до представників "весни" і "осені". Ця тепла гамма додає постійності в почуття і тепло в душу цих людей. Їх характер стає м'якший, а почуття глибші. Тому, з такими людьми легше спілкуватися і вони віддані своєму партнерові.

67%, 4 голоси

33%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

Гість: Toph

121.07.17, 05:40

А от і ні, нічого вони не холодні гарні

    221.07.17, 08:47

      321.07.17, 13:06


      всякое в жизни бывает ...