хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Світло-карі очі



Світло-карі очі: Характер людей зі світло-карим відтінком очей різко відрізняється від володарів очей темно-карого кольору.Такі люди мрійливі і часто витають в хмарах, замість того, щоб активно діяти для досягнення своїх цілей. Їм властиві такі риси, як невпевненість, нелюдимість, скритність. Це дуже ранима і чутлива натура, яка легко піддається чужому впливу.

Проте, доклавши трохи зусиль і проявивши працьовитість і завзятість, вони зможуть добитися успіху. Незважаючи на свою схильність до мрій, можуть бути досить практичні. Вони відрізняються вірністю і усидливістю.

За зовнішньою м'якістю і поступливістю часто ховаються дурні, які будуть непохитні, якщо вони переконані у своїй правоті. Для того, щоб досягти бажаного, володарям горіхових очей необхідно повірити у свої сили і проявляти більше твердості і активності.

 


50%, 5 голосів

50%, 5 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

Гість: O-leg-O*

125.01.18, 20:24

Якось читав, що за колір очей, відповідає той самий ген. що формує лобну долю мозку ,котра відповідає за характер, ємоційність. Так от, з власного досвіду : " У БІДИ -- ЗЕЛЕНІ ОЧІ" Я закоханий у СІРІ очіСірі очі - моя слабкість

    225.01.18, 22:06Відповідь на 1 від Гість: O-leg-O*

    драстє....у біди можуть бути і зелені і сині і карі і сірі і голубі очі.......

      325.01.18, 22:52Відповідь на 1 від Гість: O-leg-O*

      Якось читав, що за колір очей, відповідає той самий ген. що формує лобну долю мозку ,котра відповідає за характер, ємоційність. Так от, з власного досвіду : " У БІДИ -- ЗЕЛЕНІ ОЧІ" Я закоханий у СІРІ очіСірі очі - моя слабкістьрада, що ти закоханий, щастя тобі

        425.01.18, 22:52Відповідь на 2 від Недурка

        драстє....у біди можуть бути і зелені і сині і карі і сірі і голубі очі.......точно