хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Сірі очі:



Сірі очі: Дуже працелюбні ті люди, яких природа наділила сірими очима. До головних характеристик відносяться розсудливість, вдумливість і допитливість. Це, як правило, реалісти, які віддають перевагу всьому робити грунтовно і сумлінно.Вони не підводять своїх партнерів, здатні проявити незвичайне терпіння і наполегливість. А завдяки своєму інтелекту і розумовій активності створюють собі надійний тил. Побут для них не головне, вони рідко виходять з себе і рідко ображаються.

Їх життя размеренна і сплановане, вони здатні самостійно приймати відповідальні рішення. Іноді здається, що вони бездушні і холодні. Їх стриманість, що переходить в сухість результат наявності холодного ахроматичного очного пігменту. Але нездатність на зайві прояви ніжності і чуттєві пориви, робить їх дуже вірними для коханих людей. Ці люди піклуватимуться про своїх близьких і робитимуть все для їх благополуччя.

Коли їм доводиться стикатися з труднощами, вони зазвичай успішно їх долають, завдяки кмітливості і розсудливості. Їм краще вдається вирішувати проблеми, де треба проявляти інтелектуальні здібності, а ось інтуїція це не їх коник. Іноді викликають труднощі ситуації, що вимагають застосування фізичної сили або необхідність емоційних проявів. Якщо їх партнером стане азартна людина і зможе заразити своїм азартом, то ці люди зможуть зробити дуже багато.

А при їх доброті чесності і чуйності результат такої взаємодії може бути унікальним. Рішучіші, сильніші і упертіші, володарі темно-сірих очей. Це безперечні власники, що не терплять заперечень. Вони мають велику силу волі, але вимагають від інших підпорядкування. Якщо їх кохані змирятися з такими рисами вдачі, то отримають відданого партнера, який не здатний на зраду.

 

3

Коментарі

17.10.17, 13:01