хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Регіони обсерлися

Туніс, Єгипет - а тепер і Лівія... Мабуть регіони трохи наклали в штанці і одразу-ж заговорили про діалоги, ще про щось, ще про щось.

http://demotivators.ru/media/posters/850178_vyiberi-svoj-tsvet.jpg

А факт є факт сьогоднішня влада і ефективність ці дві різні речі - вдалося нещодавно вислухати від людини, що рік тому казала: "Ющенко - дибіл", фразу яка мене спантеличила повністю: "Вернитє Ющенко, при ньом било лучше". Щось пояснювати й розказувати немає сенсу - великим макроекономічними показниками й статистикою я не можу тут кидатися через факт відсутності їх у мене. Взагалі вони стали схожі на відвертий фарс - мені кажуть про боротьбу із злочинністю, а я бачу про те що менти самі й стали злочинністю - ні вони й до того були, але при минулій владі вони якось ховалися. Мені кажуть про великі економічні здобутки - а я бачу ріст цін при стабільно старій зарплатні. Мені розповідають про свободу в країні - а я бачу лише масовий психоз промивання мозку. Може я сліпий, глухий і тупий?

Проплачені агітатори розповідають про покращення життя, як все стало добре, як стабілізувалася країна... В мене лише одне питання - ДЕ? Інші агітатори розповідають про те, що владу може лаяти кожний але от не личить так людям робити... Чому? - Це моя країна, а не країна влади. Чому я маю мовчати коли на посади садять відвертих лохів (ви на Азарова подивіться!) маючи за них і всю країну. Одна дівчина мені навіть написала, що оскільки Янукович досяг в житті більше за мене, то я немаю права його у чомусь звинувачувати чи лаяти, а взагалі владу не можна лаяти - бо вона мені не належить. Я-ж не досяг того, що і Гітлер із Сталіним - то мені і їх не можна лаяти? А на вибори мені ходити? А за кого галочку ставити? А чому я маю "ставити галочку" - може тому, що я і є джерело влади, а значить і сам по суті влада?..

В Дніпропетровську кількість мєнтів просто вражає - стоять на кожному стовпі. Навіть подейкують що через кілька сотень метрів по головним вулицям стоять авто з затонованим склом, а в них сидять мусора з автоматами. Може правда, може й ні - але через останні події на Близькому Сході партія регіонів ніби всерлася від страху і старається себе захистити і утриматися у владі будь-яким шляхом. Доречі був нещодавно в Дніпродзержинську - там центр патрулюють авто з ментами, що оминать коло максимум в 100 метрів - що це як не страх, страх від свого народу? Взагалі давно вже всім відомо, що в мєнтовці процентів 80 рідкісні дибіли, жополизи й недоучки, що через свою неповноцінність із задоволенням підуть на народ.

 

То може вже не за горами час коли регіони і їх холуї висітимуть на стовпах українських міст і містечок?

34

Коментарі

11.03.11, 02:13

Да ну, у наших еще пока кишка тонка. Нашим есть пока еще что терять, по этому будут максимум языками чесать. А на ближнем востоке людям уже нечего было терять, вот они и вышли с бунтом. Да и там ситуация немного другая. Тут можно перетерпеть пару лет, а там такого нету.
Тут "бунтарь" надеется, что бунт будет производится чужими руками, а они будут дома, в уюте, с семьей сидеть. И так почти каждый.... аж до следующих выборов.
Только вот от смены власти денег ни у кого не прибавится, деньги лежат в другом месте - под слоями охраны и видеокамер, да еще и в другой стране

    21.03.11, 02:16Відповідь на 1 від Одарка

    Сейчас модно зарабатывать деньги на митингах.
    Я не знаю сколько это надо новому пастырю выложить денег, чтобы проплатить кровавый бунт толпы. Ведь у нас только за деньги бунтуют. Так что, ПР спят спокойно

      31.03.11, 07:51

      То може вже не за горами час коли регіони і їх холуї висітимуть на стовпах українських міст і містечок?

        41.03.11, 07:55

        мне понравился ваш "крик души" и я с вами полностью согласна, а еще говорят, что у нас демократия! интересно для кого? и в чем она проявляется или по крайней мере должна проявляться? смешно! а то, что регионалы боятся-это правда!

          анонім

          51.03.11, 08:08

            61.03.11, 09:39

            последняя фраза в тему

              Гість: lkjmn

              71.03.11, 10:59Відповідь на 4 від olgaukr

              ...а еще говорят, что у нас демократия! ...
              дерьмократія.

                Гість: lkjmn

                81.03.11, 11:08

                Ой, не за горами той час.

                  91.03.11, 11:12Відповідь на 8 від Гість: lkjmn

                    Гість: Wehrwolf)

                    101.03.11, 11:32

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна