хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Не підтримую жодного їз кандидатів!

Не підтримую жодного з кандидатів
7 лютого нас знову закликають прийти на виборчі дільниці і ще на 5 років продовжити своє власне рабство. За останні роки вже всім стало зрозуміло, що жодної різниці між «Вона» та «Він» для нас не існує. Ми живемо лише для того, щоб «вони» жирували на нашій праці і крові. Всі закони, Конституції і інші правові акти пишуться і переписуються лише на догоду «їм». Нам пропонують вибирати між «чужими» і «хижаками». За кого не голосуй – все одно програєш.

Коли влада здійснює геноцид над власним народом, то право і обов'язок народу полягає в тому, щоб скинути цю владу і створити закони і умови, при яких вони виконуватимуться, які будуть направлені на благо народу, а не на прокорм влади. Згідно статті 5. Конституції України «Вся влада належить народові… Ніхто не може узурпувати владу».

У нас є, можливо, останній шанс змінити ситуацію хоч би відносно конституційним шляхом – перетворити вибори Президента України на референдум про недовір'я всій системі влади в цілому. Ми повинні скористатися своїм правом і ПРОГОЛОСУВАТИ за «Не підтримую жодного кандидата». Ми вже не можемо просто бойкотувати вибори і не прийти на них взагалі. По знову зміненому закону про вибори (ЗУ від 05.03.1999 № 474-xiv «Про вибори президента» вибори вважаються дійсними при будь-якій кількості тих, що прийшли. Тобто навіть якщо прийде голосувати одна єдина людина у всій країні – вибори будуть важатися здійсненими.

З іншого боку в законі про вибори Президента України, у відмінності від закону про вибори депутатів всіх рівнів, кількість тих, що проголосували «Не підтримую жодного кандидата» не розподіляється між останніми учасниками гонки до годівниці, а вважається «окремим рядком» (п.10,ч.1,ст.83,п.12,ч.1,ст.84,ЗУ від 05.03.1999 № 474-xiv «Про вибори президента»

Не прийшовши на вибори ми віддаємо свої голоси на користь тих, що рвуться до годівниці.

«Навіщо це робити, якщо все одно нічого не зміниться?» запитає кожен з Вас.Зміниться! Коли нас, що проголосували за недовір'я системі влади стане більшість, то ми маємо право сказати їм – «Пішли геть!». А коли «вони» не підуть, ми маємо право і просто зобов'язані поступати з ними так, як «вони» на це заслужили. Ми маємо повне право зайти в кабінети і судити їх. А потім відправити на уранові копальні, добувати вугілля в нелюдських умовах або ворочати шпали в двадцятиградусний мороз. А їх особняки згодяться для дитячих будинків, лікарень і шкіл.

А громадяни України зможуть зібрати Конституційні збори і створити Конституцію, яку не мінятимуть під кожного «Господаря».

Ми не повинні сподіватися на чергового політика, диктатора і доброго царя. Все залежить від нас. Кожен з нас може і повинен зробити хоч би перший крок – піти і сказати цим тварюкам «Пішли геть!». Для цього необхідно, спершу, прийти на вибори і проголосувати за «Не підтримую жодного кандидата». Ми закликаємо кожного допомогти загальній справі. Кожен повинен зрозуміти, що у результаті допомагає собі сам. Ти не один. Приєднуйся!

 

Більше інформації на сайті www.systeme.net.ua

12

Коментарі

Гість: Bob Marlya

14.02.10, 12:57

Лучше написать слово Х+Й на бюлютене.

    24.02.10, 12:58Відповідь на 1 від Гість: Bob Marlya

    эффект одинаковый.

      34.02.10, 12:58Відповідь на 1 від Гість: Bob Marlya

      за агитацию писать что-то на бюлетенях дают до 10 лет по ККУ

        44.02.10, 13:02Відповідь на 3 від AlexTrudovik

        ничего подобного! Бюлл. опускается в урну и средством агитации не является.

          54.02.10, 13:06Відповідь на 4 від Al KazlOFF

          бюл не является средством агитации! но агитировать в СМИ и даже в интернете за такое является нарушением закона

            64.02.10, 13:08

              74.02.10, 13:08Відповідь на 5 від AlexTrudovik

              та тут многое является нарушением. кто-то сел? нет.

                Гість: lisica

                84.02.10, 13:12

                «Не підтримую жодного кандидата»

                Именно так и собираюсь голосовать!

                  94.02.10, 13:12Відповідь на 7 від Al KazlOFF

                  к сожалению нет! но зачем менять нарушителей закона на таких же нарушителей?

                    Гість: boogie-woogie

                    104.02.10, 13:17

                    вы так сильно хотите продлить пребывание ющенка у корыта?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна