хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Законопроект Против всех

Проект вноситься народними депутатами України

А.С. Матвієнко(посв. № 353)

О.С. Доній(посв. № 368)

В.М. Стретович(посв. № 356)

Т.С. Стецьків(посв. № 360)

В.С. Марущенко(посв. № 396)

Ю.Я. Стець(посв. № 384)

 

 

 

 

ЗАКОН УКРАЇНИ

Про внесення змін до Закону України «Про вибори Президента України»

 

Верховна Рада України  п о с т а н о в л я є:

Внести такі зміни до Закону України «Про вибори Президента України»:

1. четверту частину статті 15 доповнити таким пунктом: 

3) якщо більше половини кількості виборців, що взяли участь в голосуванні не підтримало жодного кандидата на пост Президента України. 

2. У статті 83 після п’ятої частини додати таку: 

6. Якщо кількість голосів виборців, що не підтримали жодного кандидата на пост Президента України, становитиме більше половини кількості виборців, що взяли участь у голосуванні, Центральна виборча комісія на підставі пункту 3 частини четвертої цього Закону приймає рішення про звернення до Верховної Ради України з поданням по призначення повторних виборів Президента України, про що зазначається у протоколі про підсумки голосування в день виборів Президента України.

Відповідно змінити попередню нумерацію частин: 6 на 7, 7 на 8. 

3. Статтю 85 доповнити такою частиною: 

19. Якщо кількість голосів виборців, що не підтримали жодного кандидата на пост Президента України, становитиме більше половини кількості виборців, що взяли участь у голосуванні, Центральна виборча комісія на підставі пункту 3 частини четвертої цього Закону приймає рішення про звернення до Верховної Ради України з поданням по призначення повторних виборів Президента України, про що зазначається у протоколі про підсумки голосування в день виборів Президента України. 

4. Статтю 89 доповнити такою частиною: 7. Якщо повторні вибори призначені з причин та на підставах, вказаних в пункті 3 частини четвертої цього Закону, до реєстрації кандидатів у Президенти не допускаються особи, прізвища яких були у виборчому бюлетені на виборах Президента України, які передували повторним виборам.

 

 

ІХ. ПРИКІНЦЕВІ ПОЛОЖЕННЯ 

1. Цей Закон набирає чинності з дня  його опублікування 

2. Кабінету Міністрів України та Центральній виборчій комісії України у двотижневий термін з дня набрання чинності цим Законом: 

 забезпечити прийняття нормативно-правових актів, передбачених цим Законом; 

привести свої нормативно-правові акти, а також забезпечити приведення нормативно-правових актів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади у відповідність із цим Законом;

Голова Верховної Ради України                                                  В.Литвин

0

Коментарі