Про співтовариство

Фотостудия объединяет продвинутых фотолюбителей и профессиональных фотографов в одно большое фото-сообщество, в котором происходят различные события, ведется фотокритика, жаркие обсуждения и активные беседы. На фотосайте дружная атмосфера и присутствует возможность личного общения с профессиональными фотографами. Даже у новичка тут гораздо больше возможностей, чем где-либо еще. Фото тусовка позволяет влиться в коллектив фотостудии и совершенствовать свои способности. Участники сообщества могут размещать здесь свои посты , спрашивать совета у профессиональных фотографов, обсуждать фотографии и многое другое.
Вид:
короткий
повний

Фото Студия

Як фотографувати море?

Для багатьох літо — це сезон відпочинку, розваг, гарного проведення часу, а для фотолюбителів — прекрасна пора для фотографій, адже день довгий та світлий.

Хітом відпочинку влітку, звичайно ж, є море. Хтось їде туди відпочивати, а інші — шукають унікальні кадри, які підкреслять всю глибину моря — чистого, голубого та нескінченного.

Саме для фотографів підготували матеріал, як фотографувати море.


Як зробити панорамне фото?

Панорамний знімок це проста, але дуже корисна техніка у фотографії. Якщо бажаєте спробувати щось нове, або зіштовхнулись із ситуацією коли весь об’єкт зйомки неможливо помістити у кадр через його розмір, чи відсутність потрібного об’єктиву – тоді ця стаття для вас.

За допомогою порад по створенню панорами можна зробити таке фото:


Фототур у Чорнобиль

Фототур у Чорнобиль – це зoвсім нoвий підхід дo пoдорожі. Це гарна можливість пoбачити Зoну зсередини, а не з вікна задушного транспорту. Серед дикої прирoди і напівзакинутої культури радіoактивного Пoлісся.

 

Як предметна фотографія впливає на продаж товару

Ще одна підбірка порад щодо предметної зйомки.
Професійні фотографи вже і так давно знають, що на цьому можна добре заробити. Тому зібрані лише загальні поради по тому, як фотографувати предметку.



Українські фотоблоги (частина 2)

Друга частина серії “Українські Фотоблоги” загалом присвячена блогам тих фотографів, які добре розуміються у тому, чим займаються.

 

Фотожурналістика

Ми живемо у світі новин. Кожного дня починаємо чи закінчуємо день тим, чим цікавимося, чим живе світ, що нас оточує. Проте, прочитавши лише текст, ми не до кінця можемо уявити те, що відбулося чи відбувається у даний момент. І тут на допомогу нам приходить фотожурналістика. Все, що відбувається навколо нас, нам простіше сприймати візуально. Переглядаючи світлину з місця події, ми підсвідомо переносимо себе у той момент та можемо чітко відтворити у голові потрібну картину.



Детальніше у статті Фотожурналістика. Як це – бути фотожурналістом?

Українські фотоблоги (частина 1)

Проект “Українська фотографія” започатковує серію статей з списками цікавих фотоблогів українських фотографів або спілок фотографів.
 

Скільки коштує відкрити фотостудію?

Скільки коштує відкрити фотостудію?
Дуже часто чую розмови фотографів про те, що треба відкрити свою студію. Бажання природне — адже всі хочуть мати щось своє, бути незалежними. Краще десять разів подумати і все зважити перш ніж починати.

Журавль-красавка

Обработка Фракталиус
Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
13
попередня
наступна