хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

З нагоди 19-ї річниці Незалежності України

Прес-служба Президента України Віктора Януковича

Участь Глави держави в урочистостях з нагоди 19-ї річниці Незалежності України

До уваги представників ЗМІ!

Прес-служба Президента України та Головне управління з питань комунікацій проводять акредитацію на урочисті заходи з нагоди 19-ї річниці Незалежності України за участю Президента України Віктора Януковича.

23 серпня, понеділок

ПУЛ 1:

10.30 – Церемонія підняття Державного Прапора України на площі перед Адміністрацією Президента України (вул. Банкова, 11).

Захід транслюватиметься у прямому ефірі.

Представники ЗМІ запрошуються з 8.30 до 10.00. Вхід з боку вул. Інститутської.

ПУЛ 2:

12.30 – Церемонія відкриття будинку-музею Т.Г.Шевченка Шевченківського національного заповідника (м.Канів, Черкаської обл.).

Захід транслюватиметься у прямому ефірі.

Представники ЗМІ запрошуються на 11.30. Автобус для акредитованих представників ЗМІ вирушає о 9.00  (на розі вулиць Лютеранської та Круглоуніверситетської).

16.00 – Урочистий прийом з нагоди 19-ї річниці Незалежності України в Українському домі (вул. Хрещатик, 2).

Захід висвітлюватиме прес-служба Адміністрації Президента. Відеоматеріали будуть надані за допомогою відеоперегону.

24 серпня, вівторок

ПУЛ 3:

9.00 – Молитва за Україну у Свято-Успенській Києво-Печерській Лаврі.

Захід транслюватиметься у прямому ефірі.

Представники ЗМІ запрошуються з 7.30 до 8.30.

ПУЛ 4:

9.30 – Церемонія покладення квітів до пам’ятників Т.Шевченку та М.Грушевському в Києві.

Представники ЗМІ запрошуються з 8.30 до 9.00.

ПУЛ 5:

10.00 – Урочистості з нагоди 19-ї річниці Незалежності України на Майдані Незалежності в Києві.

 Захід транслюватиметься у прямому ефірі.

Представники ЗМІ запрошуються з 8.00 до 9.30.

Акредитовані телеоператори та фотокореспонденти будуть запрошені для висвітлення заходу на спеціальний майданчик (подіум навпроти сцени). Відстань до сцени складатиме близько 25 метрів. Інші представники ЗМІ матимуть можливість працювати за майданчиком для фотокореспондентів та телеоператорів.

Акредитація представників ЗМІ проводиться до 15.00 21 серпня ц.р. за телефонами: 255-78-44 та 255-74-02.

Коментар Богдана Бо: Це офіційна інформація і прошу мені пояснити, що означає оте "ПУЛ"? Заходи типу лотів на біржі? Ринкова економіка перевипирає і пучить? А часовий режим "пульок" 3 і 4 такий, що як то кажуть "галопом по святим місцям"? Якби в "молоко" не відстрілятись... Також чому зовсім не деталізовано 5 пульку? Ще самі не знають, що там за фігня вийде? Тепер моє бачення свята, яке висловила інша людина з ніком Лагус http://blog.i.ua/community/662/483357/:
Я - українка !

          Нація – це спільнота людей, що історично виникла на базі спільної мови, території, економічного життя і психічного складу, які проявляються у спільній культурі.

          Націоналізм – ознака здоров"я  нації. Це любов до своєї землі і своїх предків, прагнення добробуту для свого народу і своєї Батьківщини.

          Люди, які зацікавлені в тому, щоб народ перетворився в сіре безвільне стадо без роду і племені, уміло і послідовно навіюють громадянам негативне значення цього поняття, переконуючи нас в тому, що ми нездатні дати собі раду без їхнього втручання.

          Останнім часом від українців все більше чути нарікань на те, що ми не такі і все у нас не так, і світла в кінці тунелю  не буде.  З цим необхідно боротись. Кожна людина впливає на те, що її хвилює, з чим вона взаємодіє через думки і образи. Руйнівні та негативні почуття, емоції  й висловлювання  створюють перепони і формують невдачі, а позитивні – навпаки.  Куди думка – туди і енергія, те і зміцнюємо.

          Для критики і паплюження у нас достатньо недоброзичливців, залишимо це їм.  А для нас, за будь-яких обставин хаяти свій Рід, свій Народ, свою Батьківщину – ТАБУ !!!  Не варто також вважати, що українці  гірші чи кращі за інших, а просто любити своє і старатись поважати чуже.    Закликаю не розділяти людей за національностями, а розрізняти їх за людськими якостями, згадайте про українців, які волею долі, розкидані по світах. Якщо людина будь-якої національності визнає нашу державність, культуру і не байдужа до України, вона безперечно заслуговує на нашу повагу і визнання.

          Нам необхідно припинити звинувачувати всіх підряд, а направити свою енергію на зрощування в собі стержня самоповаги та спокійної світлої гідності  і концентрувати увагу на  кращих рисах нашого народу, прагнути всім серцем і беззаперечно вірити у зміни на краще (звичайно і діяти, коли настане час)

           Будуть дієвими і з часом наберуть вагу навіть самі крихітні кроки:

-  Якщо ви розмовляєте українською, прослідкуйте, щоб ваша мова стала «чистішою». Якщо зазвичай говорите російською, для початку, бодай кілька речень на день скажіть по-українські, пробуйте перекладати хоч нескладні тексти, прочитайте україномовну книжку.

-   Намагайтесь з повагою відноситись до валюти своєї країни, адже держава друкує гроші з портретами своїх героїв та видатних діячів. У якій валюті ви тримаєте заощадження, ту країну і зміцьнюєте.

-   У кого ще нема, придбайте український прапорець, придбайте український одяг, або хоч будь-який його елемент, вивчіть та співайте гімн України і завжди стоячи.

-   Це наша Земля, посадіть на ній дерево, квіти, не забруднюйте навколишнє середовище.

          Зараз головне відкинути дріб"язкові докори і образи, будемо сильними духом і великодушними. Давайте єднатись, підтримувати і шанувати один одного, бо ми того справді варті! heart  

ТВОРІТЬ ДОВКОЛО СЕБЕ АКТИВНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПРОСТІР ДОБРА!

ВІТАЮ ВСІХ З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

СЛАВА  УКРАЇНІ!             ГЕРОЯМ    СЛАВА!

17

Коментарі

анонім

120.08.10, 10:33

як же ти любиш цю підстилку кремлядську...

    220.08.10, 10:35Відповідь на 1 від анонім

    як же ти любиш цю підстилку кремлядську...Зачем же так про незалежнисть? Цэ ж святэ.

      анонім

      320.08.10, 10:36Відповідь на 2 від CKB

      всі добре зрозуміли про кого це сказано

        420.08.10, 10:38Відповідь на 3 від анонім

        всі добре зрозуміли про кого це сказаноТак що тепер? Не ходити на свята? Ми ж вашого Ющенка терпiли, що по Говерлах часник жував.

          анонім

          520.08.10, 10:39Відповідь на 4 від CKB

          всі добре зрозуміли про кого це сказаноТак що тепер? Не ходити на свята? Ми ж вашого Ющенка терпiли, що по Говерлах часник жував.свято і мухи окремо

            620.08.10, 10:41Відповідь на 5 від анонім

            всі добре зрозуміли про кого це сказаноТак що тепер? Не ходити на свята? Ми ж вашого Ющенка терпiли, що по Говерлах часник жував.свято і мухи окремоНу и сидите дома тогда. А я на праздник цветов пойду.

              анонім

              720.08.10, 10:42Відповідь на 4 від CKB

              ця замітка не розповідає про заходи з нагоди державного свята, а піарить хробака гнойового...

                анонім

                820.08.10, 10:43Відповідь на 6 від CKB

                всі добре зрозуміли про кого це сказаноТак що тепер? Не ходити на свята? Ми ж вашого Ющенка терпiли, що по Говерлах часник жував.свято і мухи окремоНу и сидите дома тогда. А я на праздник цветов пойду.чого б це я сидів удома? звичайно піду на свято, але не на споглядання того, що я написав вище

                  920.08.10, 10:44Відповідь на 7 від анонім

                  ця замітка не розповідає про заходи з нагоди державного свята, а піарить хробака гнойового...А по моему она обращена к представителям СМИ и вкратце рассказывает о проводимых мероприятиях и аккредитации на них. Или будем стенать о притеснениях журналистов?

                    анонім

                    1020.08.10, 10:49Відповідь на 9 від CKB

                    а комусь, крім кремлівських підстилок, цікаво, що там буде верзти ця помилка природи?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна