хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Як перемогти в повстанні - 3

Відважні учасники Революції Гідності, всі Майданівці! Настав дуже вирішальний момент, коли або ми – або нас! Але я твердо вірю, що НАС не перемогти цим ублюдкам!
Я вже був у Києві на Майдані і ще поїду, але поки що ми тут взяли вчора під наш народний контроль Львівську Облдержадміністрацію, а ставленика зека Янука, ставленика, що з генеральськими погонами МВС (!) – "губернатора" Львівщини Олега Сала послали у відставку і ще подалі.

Публікую ще один важливий документ, який зумисно не оприлюднив разом з  матеріалами:

Як перемогти в повстанні – 1
http://blog.i.ua/community/1925/1315845/

Як перемогти в повстанні – 2
http://blog.i.ua/community/1925/1315843/

Хто прочитає уважно і перечитає, той зрозуміє чому: на той момент він був як підказка більше владі, як діяти, щоб нас подолати. Тепер все інакше: перемовини скінчено! Настала вирішальна мить! З нами – Бог, за нами – Україна!

Прошу проаналізувати все уважно, бо це не просто архівна справа – це актуально для нас як ніколи. Зумисно не роблю вибіркового цитування, а подаю весь документ як він є з особистими позначками.
Все дуже і дуже актуально, як і вислів теоретика війни Клаузевіца майже 200-ті років тому: "26. Отже, кожна битва складається з великої кількості окремих боїв в низходящій послідовності до останнього самостійно діючого бійця. 27 Але з окремих боїв, які відбуваються поряд, постає і вся битва в цілому. ( рос. джерело: 26. Итак, каждый общий бой состоит из великого множества отдельных боев в нисходящем порядке членов до последнего самостоятельно действующего члена. 27. Но из отдельных, ведущихся рядом боёв слагается и бой в целом.)"

Так само є актуальним і видатний твір Нікколо Макіавеллі "Правитель", якому вже 500-т років  http://spavedfront.io.ua/s218079/gosudar_nikkolo_makiavelli
Ми переможемо тільки тоді, коли будемо розумніші за ворога! Тоді, коли будемо діяти, твердо і послідовно наступати – за цим перемога! Ще ніхто не переміг ворога відсиджуючись в окопах чи одними переговорами. В усі часи перемога була тільки там, де більша сила і вищий моральний дух. І йде безперервний відчайдушний наступ на ворога!
Однозначно, що Москва готує військову агресію і окупацію України під виглядом "братської допомоги" проти терористів та екстремістів, найманців НАТО і тому подібне, тому актуальним постає і наступне http://gartua.io.ua/s212188/zbirka_materialiv_na_viyskovu_temu
Слава Україні! Героям Слава!


16

Коментарі

124.01.14, 18:59

Вчитись треба скрізь: й у власній історії, й у переможного ворога

    224.01.14, 19:39Відповідь на 1 від М_Ірина

    Однозначно!
    Я б не наводив ці приклади, якби наші лідери демонстрували активну позицію творення поступу день за днем, а вони другий місяць товчуть воду в ступі, тоді як Майдан сам творить дію і наступ, отож його учасникам на перепочинку варто прочитати ці документи.

      324.01.14, 19:43Відповідь на 2 від Богдан Бо

      Дай Бог розуму українцям, що захопили держустанови, зорганізувати нормальне
      життя в своїх місцях. Потім можна швидко провести вибори, аби зробити народну владу легітимною.

        424.01.14, 19:45

        Вже майже 2 місяці, ледь не цілодобово, слідкую як розгортаються події в Києві і західних областях. Щиро вітаю всіх львів'ян з перемогою обласного масштабу!
        Думаю, що вивчення цих документів більш потрібне чоловікам, тому із задоволенням роблю репост по всіх своїх каналах.
        З Богом до повної перемоги!

          524.01.14, 19:50Відповідь на 2 від Богдан Бо

          Як вам вчорашнє освистування набридлих спічів на Майдані після переговорів з Аідом? Цікаво, що інет-видання апріорі повиставляли в стверджувальній формі всі програми-мінімум, з якими йшли на Майдан до народу, а люд їх НЕ ПРИЙНЯВ (особливо потрапив в просак Олег Ярославович).

            624.01.14, 19:55Відповідь на 2 від Богдан Бо

            Думаю, вам варто почитати, що пишуть деякі не вельми грамотні блогери, які, по всій вірогідності, крутяться в провладних верхах і володіють деякою інформацією, про яку ми лиш здогадуємось. Тут: http://blog.i.ua/user/2675316/1343319/?p=3#p3 є лінк на цей блог. Дещо сумбурно, але є цікаві факти.

              724.01.14, 19:56Відповідь на 4 від Alter ego*

              Коли ви написали мені: "Бог простить" - одразу подумав, що: "Бог мене може простити, а ось я себе ніколи не прощу"
              Вже пролилось багато крові і є жертви, вбито гарних хлопців, а все тому, що я і подібні мені почали бавитись у демократію і політиканство з тими, кого просто потрібно було винищити вчасно у 2005-му, вирвати як бур'ян з корінням, щоб не розрісся. А тепер Беркут, Омега, тітушки, судді, прокурори, - скільки сміття і гнилі маємо! Дуже непросто буде оцю довбану "толерантність" виправляти.

                824.01.14, 20:19

                треба вчитися

                  924.01.14, 21:22Відповідь на 2 від Богдан Бо

                  не хотят они , по моему, учиться...
                  но жизнь заставит!

                    1024.01.14, 21:39

                    сподіваюсь "що правий сектор" спалить яника, як ті старі покришки

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна