Про співтовариство

Розміщуємо цікаві пости про наше життя і не тільки про нього, про все, що з ним зв*язане.
Анімаційні картинки,ігри, відео, гумор,та інше. Наше життя непередбачуване, цікаве, з несподіванками.
Все, що є у нашому житті - нам цікаве, тому, ласкаво просимо...))))

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

ЖИТТЯ ТРИВАЄ

Жінки із найсильнішою енергетикою

  • 28.01.24, 09:48


Імена жінок із найсильнішою енергетикою: 
[ Читати далі ]

Це якщо порівняти....

  • 27.01.24, 12:08

Ви колись порівнювали велетня з Mini Cooper? А знаєте, чим відрізняється жало бджоли від кінчика голки або як зрозуміти, яке магазинне яйце, а яке щойно з ферми? Користувачі інтернету поділилися фотографіями, навіть глянувши на які, можна отримати відповіді на ці та інші питання.

Ми й досі захоплюємося простотою та дієвістю цих 25 порівнянь. Здається, легшого способу пояснити різницю між чимось просто не існує.

Уявіть, що ви ветеринар і до вас привели такого пса

 

 Так виглядає чизбургер через 20 років...[ Читати далі ]

Єдиний організм на Землі, який є біологічно безсмертним

  • 26.01.24, 14:25

Є люди, які можуть сказати, що вони багато подорожували, і знають практично весь світ. Але дозволимо собі не погодитися з ними. Планета, на якій ми живемо, зберігає багато таємниць. Хотілося б запитати, а чи знаєте ви про ці 25 цікавих фактів?

У меду немає крайнього терміну придатності. Він не псується ні через рік, ні через 10 років … тобто – ніколи



Turritopsis nutricula – єдиний організм на Землі, який є біологічно безсмертним...

[ Читати далі ]

Найдивніші ритуали спарювання...)))

  • 24.01.24, 12:18

Люди часто забувають, що культура їхньої країни — не культура всього світу. У різних країнах люди живуть за своїми правилами, і чужинців ці правила можуть дуже дивувати. У культурах країн, наведених нижче, використовуються неймовірно дивні ритуали, зрозуміти які нам було непросто.

1. Батьки у Камбоджі будують своїм дочкам окремі хатини для сеkсу

  

.Львівська художниця Вікторія Проців.

  • 23.01.24, 11:50
   


Львівська художниця Вікторія Проців.


[ Читати далі ]

Дивовижні технології минулого...

  • 22.01.24, 10:42

Попри те, що людство впродовж тисячоліть досліджує власних предків, стародавні цивілізації як і раніше продовжують зберігати деякі свої таємниці. Так, можна виділити цілий ряд технологій з минулого, які, на думку сучасних істориків, абсолютно нехарактерні для періоду їх застосування. А деякі з них досі неможливо повторити, навіть за умови використання сучасних досягнень науки і техніки. Вашій увазі «шістка» унікальних технологій древніх цивілізацій, чиї секрети досі не змогли розгадати.

Індійський комплекс «Шраванабелагола»
 
[ Читати далі ]

Деяким креативним господарям не всидіти на місці...

  • 21.01.24, 17:58
  

Деяким креативним господарям не всидіти на місці: стильний одяг для собак уже не такий популярний, але за цією модою прийшла інша — фарбування. Деякі собаковласники роблять зі своїми вихованцями перетворення, розфарбовуючи їх у різні кольори і найчастіше у стилі диких тварин.

Канадська компанія OPAWZ виробляє фарби та засоби для догляду за домашніми тваринами, які не є токсичними для їхнього організму. На сайті компанії розміщено галерею фотографій собак, яким грумери зробили незвичайні забарвлення за допомогою безпечних фарб для шерсті.

Подивіться ці креативні фарбування, завдяки яким собаки виглядають по-справжньому унікальними! Але, всеодно шкода тваринок...

[ Читати далі ]

У світі багато дивовижних місць,

  • 19.01.24, 20:47

У світі багато дивовижних місць, де поки що немає або майже немає туристів. Від прихованого пляжу до єдиного місця на Землі, де можна пропливти між двома континентами, ось список загублених озер, лагун і островів, про існування яких ви навіть не здогадувалися.

Прихований пляж на островах Марієтти, Мексика


Щоб потрапити туди, мандрівникам доведеться самостійно або на байдарках подолати довгий тунель з кришталево чистою водою.

Уакачіна, Перу...

[ Читати далі ]

Цікаві досліджененя...

  • 18.01.24, 15:35

Щорічно проводиться величезна кількість різноманітних досліджень, і в результаті нам стає відомо все більше несподіваних фактів про наш прекрасний світ. Наприклад, ви знали про те, що чим сильніше росте борода у чоловіків і чим довше він з нею ходить, тим вище ймовірність того, що він буде страждати від облисіння?


15. Прищі уповільнюють старіння

Британські дослідження доводять, що клітини людей, які раніше страждали від акне, мають вбудований захист від старіння. І згодом саме цей факт сприяє тому, що в більш старшому віці такі люди виглядають молодшими за свої роки.


14. Плач з акцентом