хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Коли і де вони жили....

    




Часом цікаво уявити, які парадоксальні істоти населяли нашу планету, коли вона була на мільйони років молодшою, ніж сьогодні. Динозаври, мабуть, саме вражаюче явище, в існування якого так нелегко повірити досі.



8

Коментарі

130.09.22, 10:03

    230.09.22, 10:04Відповідь на 1 від Влад Ли

      330.09.22, 12:49

      Скоріше всього Динозаври пропали від уповільнення швидкості обертання Землі. А сталося це внаслідок захоплення Землею Місяця. Від уповільнення швидкості обертання планети ВАГА всього живого значно зросла. Птеродактилі не змогли вже літати, Динозаври не змогли нормально ходити, а мабуть лише повзали. Навіть рослинність раптом полягла, і трава і дерева попадали під дією ваги та вітрів. ось чому у вугільних шарах(залишків дерев, трави та кущів) ми знаходимо відбитки скелетів Птеродактилів та інших тварин того часу. В розкопках археологи знаходять і людей семиметрового зросту які при сьогоднішніх природних умовах просто не змогли б жити бо їх скелети просто б зламалися.

        430.09.22, 13:32Відповідь на 3 від Nikolka

        Скоріше всього Динозаври пропали від уповільнення швидкості обертання Землі. А сталося це внаслідок захоплення Землею Місяця. Від уповільнення швидкості обертання планети ВАГА всього живого значно зросла. Птеродактилі не змогли вже літати, Динозаври не змогли нормально ходити, а мабуть лише повзали. Навіть рослинність раптом полягла, і трава і дерева попадали під дією ваги та вітрів. ось чому у вугільних шарах(залишків дерев, трави та кущів) ми знаходимо відбитки скелетів Птеродактилів та інших тварин того часу. В розкопках археологи знаходять і людей семиметрового зросту які при сьогоднішніх природних умовах просто не змогли б жити бо їх скелети просто б зламалися.Цікава версія, можливо, саме там і було. Дякую

          530.09.22, 15:32Відповідь на 3 від Nikolka

          Ви, нівроку, замахнулись на всі фізичні закони

            630.09.22, 16:26Відповідь на 5 від NoTaRь

            Навпаки, я опирався якраз на фізичні Закони. Над нами високо в небі(атмосфері, коли бажаєте) висять десятки тисяч тон води. Якщо Земля раптом(хоч фізично це маловірогідно) зупиниться то нас з вами розтрощить вода і лід що впадуть на наші голівоньки. Проведіть дослід- наберіть пів відра води і тримаючи за дужку розкрутіть відро навколо горизонтальної осі, а потім зупиніть відро у верхній точці. Результат вас вразить, вірніше - обіллє!

              730.09.22, 17:33

                830.09.22, 17:41Відповідь на 6 від Nikolka

                Навпаки, я опирався якраз на фізичні Закони. Над нами високо в небі(атмосфері, коли бажаєте) висять десятки тисяч тон води. Якщо Земля раптом(хоч фізично це маловірогідно) зупиниться то нас з вами розтрощить вода і лід що впадуть на наші голівоньки. Проведіть дослід- наберіть пів відра води і тримаючи за дужку розкрутіть відро навколо горизонтальної осі, а потім зупиніть відро у верхній точці. Результат вас вразить, вірніше - обіллє!Що

                  Гість: _Сонечко_

                  930.09.22, 22:59Відповідь на 6 від Nikolka

                    101.10.22, 12:26