хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Чому чоловіки хочуть сина?



Чому чоловіки хочуть сина?
Сучасн чоловіки дуже трепетно підходять до питання появи дітей на світ, оскільки багато хто вважає, що ще не "нагулялися", але коли вже йдеться про вагітність, тоді і з'ясовується, що представники сильної половини людства в основному хочуть саме синів. Безумовно, бувають випадки, коли народження дівчинки теж є радісною подією, але це не можна назвати закономірністю.
Можна назвати кілька основних причин, через які чоловіки частіше хочуть синів, ніж дочок. Насамперед, слід зауважити, що в останні роки стає все більш важливою роль батька у вихованні дитини, а чоловікові психологічно набагато легше виховати малюка однієї з собою статі. Це стосується як морального виховання (хто, як не тато, пояснить, що означає бути справжнім чоловіком), так і спільного проведення часу. Разом із синами татусі можуть ходити на виставки автомашин, перегони, отримують право на придбання радіокерованих літаків та автомобілів. Також можна разом займатися спортом, ходити на футбольні матчі, а потім вже дорослому сину розповідати про взаємини між статями.
Крім того, для багатьох чоловіків дуже важливий сам факт появи спадкоємця на світ, а також те, що їх прізвище не закінчиться на них самих і рід буде продовжений. Дівчата, коли виходять заміж, здебільшого змінюють прізвище, та й онуки вже будуть у результаті носити інше прізвище. Хоча на перший погляд може здатися, що насправді нічого страшного у факті «обриву» роду немає, для чоловіків це дуже важливо, адже кожен з них з молодих років ввібрав, що найважливіше - стати гідним представником і продовжувачем своєї сім'ї.


40%, 6 голосів

27%, 4 голоси

13%, 2 голоси

20%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
8

Коментарі

111.06.20, 10:12

Так, я хотів сина, і моя перша дитина - син! Друга дитина - мені майже все одно було. Народилася донька і я був задоволений, що маю "повний комплект"!

    211.06.20, 10:16

    Для мене немає значення, але десь, в підсвідомісті, - син-продовжувач роду.

      311.06.20, 10:45

      Хотел сына. Получилась дочь. Тоже хорошо.

        411.06.20, 11:49Відповідь на 1 від Андрій1961

        Так, я хотів сина, і моя перша дитина - син! Друга дитина - мені майже все одно було. Народилася донька і я був задоволений, що маю "повний комплект"!Супер! Нехай ростуть здорові. А я завжди хотіла синів і маю два сина.

          511.06.20, 11:50Відповідь на 2 від Геннадий М

          Для мене немає значення, але десь, в підсвідомісті, - син-продовжувач роду. Неякі чоловіки на цьому "повернуті"

            611.06.20, 11:50Відповідь на 3 від БезЛица

            Хотел сына. Получилась дочь. Тоже хорошо.Звичайно, головне, щоб діти здоровими були

              711.06.20, 12:28

              И я хотела сына - а родилась дочь