хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Як батьки своїми ж руками роблять дітей неслухняними?

Як батьки своїми ж руками роблять дітей неслухняними?
7 типових помилок матерів і татусів...

Часто батьки стикаються з проблемою, що в якийсь момент дитина стає абсолютно неконтрольованою і неслухняною. А ви їй пояснюєте, що так поводитися не можна, і голос підвищуєте, а все без толку! Можливо, час придивитися до себе і до своєї поведінки, перш ніж лаятися на дитину. Ми підготували 7 помилок батьків, які своїми ж руками роблять дітей неслухняними.

1. Ви кидаєте загрозливі фрази

Дитина сперечається і робить все на зло? Одні в таких випадках намагаються закликати до здорового глузду, інші починають погрожувати: «Будеш себе погано вести, більше не буду любити тебе», «Віддам в дитбудинок», «Чи забере міліціонер».

Діти чудово відчувають фальш. Обманюючи малюка, ви втратите його довіру, він буде вважати батьків брехунами, а його поведінка тільки погіршиться. Краще сказати так: «Я люблю тебе, але твою поведінку я не схвалюю».


4

Коментарі

111.11.18, 08:49

Коли слова не діють - куток , ремінь все поправить . Достатньо разок так покарати , і другого разу не прийдеться - буде достатньо просто сказати... Зараз дуже "грамотні" психологи наголошують на правах дитини , і вчать в дит. садках та школах що "Діти -це вже особистість із свободою вибору",і ні покарати ні прикрикнути до них не можна . Діти наслухавшись такого перестають сприймати авторитет дорослих...
Велика помилка дорослих - дітям в руки давати планшети телефони ,тим самим "економити свій час" (дитина тихо лазить по інтернету ,іграх,і не просить уваги дорослого ).
Ремінь та куток виховали багато хороших людей які подорослішали і вдячні за такі методи виховання в свій час...Грубо , але дієво та доходчиво .

    211.11.18, 09:43


    хорошая статья и пункты,согласна!
    но увы, не могу использовать эту информацию по назначению...

      311.11.18, 13:55Відповідь на 1 від Sergius D

      Я так своїх дітей виховувала-дуже дієво.
      Але моя невістка каже, що зараз дітей так не виховують, навіть кричати на них не можна.
      Тільки спокійно поставити у куток, якщо щось витворили...
      А ще багато з дітьми говорити, що так і так не можна робити.
      Я не втручаюся - нехай виховують,вони мудріші за нас...

        411.11.18, 13:56Відповідь на 2 від Icegirl


        хорошая статья и пункты,согласна!
        но увы, не могу использовать эту информацию по назначению...
        Стаття вірна-варто задуматися...

          512.11.18, 13:01Відповідь на 1 від Sergius D

          то Сергиус вы с моим Петькой не сталкивались, там характер, вперте мале слоненя, хоть наказывай хоть похвалы, иногда получается договориться, лупить бесполезное занятие, не убивать же его, а жопу жалко вся синяя.... и стоит из угла весь в соплях и угрожает вырасти и что нибудь сделать папе, и только же хворостиной по попе 3 мин назад,, а он за свое, что не ребенок, а это личность, одному сказал и тот выполняет в моем случае печалька, воюю, пытаюсь найти интерес, и потом давлю на интерес, насколько получается, Бог судья