хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Хтось вважає себе молодою бабусею?



· Хтось вважає себе молодою бабусею? — Насправді, наймолодша бабуся в історії — це 23-річна румунка Ріфка Станеско. Її дочка у віці 11 років втекла з дому і народила сина;...
· Почастішали випадки, коли батьки називають своїх малюків на честь мультяшних або книжкових персонажів — Гаррі Поттера, Енакіна Скайуокера, Каспера та інших; · Цікаво, що в метрику дітей, народжених в Кореї, вносять також ті 9 місяців, які вони провели в утробі матері, тому технічно вони старші за своїх однолітків, хоча і народилися в одному році; · В Австралії більше ніж у будь-якій іншій країні світу народжується «дітей з пробірки»; · 11-річний житель Єгипту Махмуд Ваіль визнаний одним з найрозумніших дітей світу. У нього феноменальний інтелект, дитина здатна ділити і множити дев’ятизначні числа зі швидкістю комп’ютера. У дитини є дві старші сестри, але за ними подібних особливостей не числиться; · Вчені дійшли висновку, що захоплення руки у новонародженої дитини набагато сильніше, ніж у місячного малюка; · Данія — це країна, де дуже поширені «домашні» пологи, на них погоджується приблизно 80% жінок; · Вчені підтвердили, що малюкам, які в дитинстві активно повзали, легше дається навчання, ніж тим, які відразу почали ходити;... 
6

Коментарі

19.08.17, 23:42

    210.08.17, 00:56

    У меня пять внуков ...
    В сорок лет стала бабушкой
    Значит в 60 возможно буду прабабушкой

      Гість: Алёна11

      310.08.17, 01:07

      все не читала . мне 40, внучке-2, бвбкой себя не чувствую.

        410.08.17, 06:52

        "Цікаво, що в метрику дітей, народжених в Кореї, вносять також ті 9 місяців, які вони провели в утробі матері,..." а в бангладеш метрику видають тільки при досягненні дитиною 10-ти річного віку. через високу дитячу смертність. навіщо дарма псувати цінні бланки, а раптом дитина не дожиае?

          510.08.17, 07:10

          Цікаво!

            610.08.17, 10:33

            Даже не знаю, но считаю, что прежде всего должна быть материальная возможность обеспечения детей -- очень не люблю тех, кто сначала заводит детей -- это касается и мужчин, и женщин, -- а потом ноют, что "ой, детей кормить нечем, не хватает зарплаты, детских и пр."

              710.08.17, 11:23Відповідь на 4 від vilga

              "Цікаво, що в метрику дітей, народжених в Кореї, вносять також ті 9 місяців, які вони провели в утробі матері,..." а в бангладеш метрику видають тільки при досягненні дитиною 10-ти річного віку. через високу дитячу смертність. навіщо дарма псувати цінні бланки, а раптом дитина не дожиае?Весьма рационально.