хочу сюда!
 

Ulia

32 года, близнецы, познакомится с парнем в возрасте 28-40 лет

Червоний птах...




Цей птах з красивим яскраво-червоним оперенням входить в сімейство ібісових. Поширена на півночі і північному сході Південної Америки. Самець і самка виглядають однаково. Досягають довжини до 70 см і важать до 500 гр. Живуть у великих групах, що нараховують часто по кілька сотень родичів. Харчуються в основному рибою, крабами, комахами і молюсками. Всього на планеті їх налічується 100 -150000 особин і Міжнародний союз охорони природи класифікує цей вид як що не знаходиться під загрозою. Тривалість життя птиці становить близько 20 років.
3

Комментарии

110.12.15, 17:37

розовий фламінго, дітя заката...
сам бачу що це не фламінго

    210.12.15, 18:18Ответ на 1 от Momyshka

    розовий фламінго, дітя заката...
    сам бачу що це не фламінго
    ні- не фламінго, хоча таку пташку я бачу вперше...